31. časť

33 3 0
                                    

Nervózne som chodila hore dole pred Leovou školou. Práve by sa mal dozvedieť výsledky. Bol tam už asi pól hodinu, neviem kde toľko trčí. Už som mu išla volať keď sa otvorili dvere a von vyšli všetci študenti. Ako posledný vyšiel Leo. Prišiel ku mne, na jeho tvári nemal 2x najlepší výraz.
No tak čo?
Noo.
No čo? Nenapínaj ma už toľko.
Mám všetko za jedna!
Čo? To je super. Prekvapilo ma to a hneď som Lea vtrhla do môjho objatia.
Tak čo. Kam ideme? Spýtala som sa zvedavo keď sme išli ruka v ruke smerom k autu.
Mal by som plán. Máš rada prekvapenia? Spýtal sa ma a nadvihol obočie.
Samozrejme.
Tak sa potom nechaj prekvapiť. Musíme ísť k tebe domov a ku mne s potom uvidíš. Nastúpili sme do auta a odišli k mojej bytovke. Vošli sme do bytu a sadla som si na posteľ.
Tak, čo?
Zober si tašku a zbaľ si veci. Povedal a tak som aj urobila. Zbalila som si pár tričiek, mikín a neviem čoho všetkého. Potom sme šli k Leovi a on si zbalil veci tiež. Nasadli sme do auta a išli sme. Bolo strašne teplo, a tak som mala po celú cestu vystrčenú hlavu von oknom. Ani neviem, kam ma zavedie no je mi to jedno, s ním je mi najlepšie, k nikomu som ešte necítila to čo k Leovi. Mám naňho veľké šťastie. Kto by nechcel mať niekoho takého pri boku? Chcem byť pri ňom po zbytok života, dúfam že sa mi to aj podarí. Milujem ho.

Ahojte! Tak čo, ako sa vám môj príbeh páčil? Toto je posledná časť a ja sa chcem všetkým pekne poďakovať za každé zhliadnutie, vote či komentár. Vážim si toho, ste super. Ďakujem všetkým kto pri mne stál a podporoval ma v písaní mojej knihy. Chcela som sa spýtať či máte záujem aj o druhú časť. Ak áno, určite mi to napíšte do komentára. Ďakujem ešte raz všetkým kto čítal moju knihu. Ahojte☀.

Prečo ja?Where stories live. Discover now