12. časť

31 5 0
                                    

Ash my doniesla úlohy, a dúfala som že sa zdrží dlhšie no zase sa ponáhľala za Thomasom, vraj nemá rád keď na niekoho čaká. Ten Thomas sa mi začína páčiť čím ďalej, tým menej. Zo začiatku sa javil ako vtipný, múdry a milí chlapec, no odkedy je vo vzťahu s Ash tak mám pocit že mi ju celú preberá. Zrobila som si úlohy na zajtra a pripravila sa do školy a aj veci, zajtra už do školy idem a večer sa mi už nebude chcieť pretože idem na tréning! Áno áno, som z toho nadšená , mama mi to nakoniec dovolila ale budem sa iba pozerať. Zbalila som si veci a išla som, dnes je pekne tak som rada že sa môžem prejsť v takomto super počasí.

Do telocvične som prišla ako prvá, skoro ako vždy. V šatni som sa prezliekla a potom som si sadla na zem pred okno a sledovala som ľudí ktorí prechádzali okolo. Zbadala som auto, Leovo auto, takže už prišiel. Úsmev som neskrila, určite ho bolo vidieť na kilometre. Mám proste radosť keď ho vidím. O pár sekúnd vošiel do telocvične a zarazilo ho že som tu no potom si asi spomenul že mi to mama včera dovolila. Postavila som sa a rozbehla sa k nemu aby som sa mu hodila do náruče. Leo sa trochu potackal, takmer spadol no udržal ma a zasmiali sme sa.
Takéto vrúcne privítanie som ešte nezažil.
Hmm...nezvykaj si. Musím mať fakt dobrú náladu aby som ťa takým privítaním obdarila.
Zase sme sa tvárou pomaly približovali k sebe.
Nevadí, mne stačí aj objatie ako do teraz. Povedal a usmial sa na mňa.
Počuj, som tu, takže môžeme zostať trochu dlhšie a ukázať Elis našu choreografiu. Čo ty na to?
Nie, nemôžeme. Po 1. Nemôžeš cvičiť a namáhať sa, počula si čo ti povedala mama včera večer, som svedok a vieš že ja vravím pravdu.
A po 2. Som pozvaný k vám na večeru, zabudla si? Úplne mi to vypadlo no nedala som to na sebe poznať.
Nie samozrejme že viem, mama sa na teba už veľmi teší a otec tiež. Môžeme jej ju iba ukázať, nezdržíme sa dlho, maximálne 10 minút.
Okej, to máme poriešené.
A k tomu že nemôžem cvičiť, áno viem že nemôžem ale nikto sa to nedozvie ak trochu oklameš moju mamu.
Lis, mám klamať ?
Trošku...ale iba kvôli mne...
Okeej, kvôli tebe to spravím. Na tvári sa mi objavil úsmev. Chytila som Leovu tvár do rúk a obdarila ho malým božtekom na líce.
No choď sa už prezliecť, o chvíľu tu budú ostatní.
Už sme tu vy dve hrdličky, viete že toto je otvorená miestnosť tak choďte niekam do súkromia a nevylizute sa tu kde má vás každý na očiach. Povedal Jason z našej skupiny a ostatní sa zasmiali. Jediná ktorá tam chýbala bola Maya, netuším kde je. Možno sa ešte ukáže.

Prepáčte že meškám, musela som postrážiť mladšiu sestru kým príde mama z obchodu, dúfam že som nič nepremeškala. Povedala udychčaná Maya operetá o zárubňu dverí.
Nie nie Maya pokojne poď, choď sa rýchlo prezliecť a čakáme ťa. Zmeškala si len rozcvičku. Povedala Elis a usmiala sa na ňu. Je to tá najlepšia trénerka akú sme kedy mohli mať, vždy je usmiata, plná energie a niekedy sa jej podarí byť aj vtipná. Sedela som s ňou na stoličke pri jej osobnom stole a zatiaľ sa rozprávali kým ostatní si robili rozcvičku.

Elis? Môžeš na chvíľu? Spýtala som sa na konci tréningu Elis a Leo podišiel ku mne. Všetci už pomaly išli domov.
Chceli by sme ti ukázať našu choreografiu ktorú by sme chceli predviesť v tom sóle ak si pamätáš.
Jasné tak ukážte mi ju, som zvedavá. Leo zapol hudbu a začali sme tancovať. Nemohla som zo seba vydať toľko energie ako zvyčajne ale zatancovala som to dobre. Leo v trištvrte choreografie prestal a len sa pozeral, koniec som ho totižto zatiaľ nedoučila. Elis na konci zatlieskala a usmievala sa no určite nám poradí čo máme zmeniť.
Super decká, Leo ty sa douč koniec a potom vám budem vedieť pomôcť. Trochu pozmeníme pár vecí aby bolo vidieť že tancujete spolu a nie každý zvlášť ale je to perfektné ste šikovní! Vtrhla nás do objatia a zasmiali sme sa.
Dobre deti, budem musieť ísť pretože ma už doma čaká priateľ, tak čaute! Elis si zobrala veci a odišla. Leo sa išiel sprchovať a ja som čakala v jeho šatni kým príde. Pustila som si pesničky na mobile a tak si skrátila čas čakania na Lea.
Leo otvoril dvere a okolo svojho trupu mal obmotaný uterák. Zaskočilo ma to a tak som odvrátila zrak a zapozerala sa do mobilu. Z vlasov mu ešte stekala voda.
Idem si len po veci, zabudol som si ich zobrať zo sebov.
Povedal a prišiel ku svojej taške ktorá bola položená vedľa mňa. Na moju mikinu spadlo pár kvapiek vody a tak som sa odtiahla aby som nebola celá mokrá.
Čo, bojíš sa vody? Spýtal sa ma. Prišiel ku mne a zrobil nečakanú vec. Podal mi ruku a ja som vstala. Stála som oproti nemu v očakávaní čo urobí. Usmial sa na mňa a začal tak triasť hlavou že moja mikina bola skoro celá mokrá.
Leo!
Áno?
Prečo si to spravil?
Neviem, chcel som ťa vidieť rozčúlenú, povedal a začal sa smiať. Samozrejme som mu to vrátila a tým spôsobom že som schmatla jeho veci a začala utekať po šatni a neskôr som vbehla aj do telocvične. Leo za mnou utekal no o dosť pomaly, musel si držať uterák aby mu nespadol. Vzdal to a odišiel naspäť do šatne takže som vyhrala. Oblečenie som mu vrátila a odišla som dole pred vchod kde som ho počkala .

Prečo ja?Where stories live. Discover now