5. časť

38 5 0
                                    

☀ Leo

Hodil som Lis domov, super, aspoň viem kde býva a to sa hodí. Majú veľký a moderný dom. Počkal som až kým zavrela dvere a až tak som vyrazil domov.

Otec bol vo svojej pracovni a niečo si tam vybaľoval a ja som s Tomom pozeral telku až kým pred ňou nezaspal. Preniesol som ho do svojej postele a prikryl som ho perinou aby mu nebola zima. Ja som si išiel ľahnúť tiež pretože som bol unavený.

☀ Lis

Dnešok sa začal fakt super. Zaspala som do školy, ráno som vyliala na seba kávu takže som sa musela ísť prezliecť a aby toho nebolo málo prvá hodina bola dejepis ktorý neznášam a zase bude tá stará krava skúšať, takže pôjdem pravdepodobne k tabuli za to, že meškám. Rýchlo som sa zbalila a ocino ma odviezol do školy.

Prvú hodinu som nestihla, chvála bohu. Druhá hodina bola angličtina s našou triednou takže jej poviem že som zaspala a finito. Dúfam že to dnes bude už len a len lepšie.

Konečne som doma. O 2 hodiny mi začína tréning a keďže sa mám toho veľa čo učiť začala som si robiť úlohy.
Stihla som spraviť asi pólku toho čo som mala spraviť, takže ma to počká kým prídem z tréningu. Teraz nasleduje moja obľúbená činnosť.

Musím vám niečo povedať. Ani nie tak povedať ako ukázať. Povedala nám Elis na konci tréningu.
Mám pre vás túto škatuľu, musíte ju otvoriť a zistíte čo je v nej. Podala nám škatuľu ktorú sme položili na zem a pomaly ju otvorili. Na spodku škatule bola fotka.
Decká, som tehotná! Zakričala Elis.
Nevedela som čo mám povedať. Prišla som k nej a tuho ju objala až mi vyšli slzy.
Lis, prečo plačeš? Neplač zlatko prosím. Povedala Elis a ešte tuhšie ma objala. Začala plakať aj ona.
J-ja s-som tak ... šťastná. Povedala som pomedzi slzy. Všetci nás pozorovali. Tiež nevedeli čo majú povedať. Elis sa zo svojím partnerom snažili o dieťa dlho, no mali tam nejaké komplikácie a teraz sa im to konečne podarilo. O chvíľu k nám prišla celá skupina a všetci sme si dali skupinové objatie. Ja, celá červená a uplakaná ale v tej chvíli som bola šťastná.
Všetci odišli okrem mňa a Lea. Ležala som na zemi a premýšľala som. Leo sedel a pozoroval ma.
Nad čím premýšľaš? Spýtal sa ma.
Nad Elis a tým malým alebo malou.
Jaj. Čo by si chcela aby to bolo?
Dievča, samozrejme. Bude to tanečnica.
A čo keď to bude chlapec?
Tak to bude tanečník. Povedala som a rozosmiali sme sa.
Tak teda, tanečnica, môžem ťa požiadať o tanec? Povedal a postavil sa.
Samozrejme, kedykoľvek. Usmiala som sa naňho a posadila sa. Podal mi ruku ktorú som prijala a zdvihol ma. Zapol hudbu a začali sme tancovať.

Bol to ladný a tak krásny tanec. S nikým sa mi tak krásne a dobre netancovalo ako s ním. Pozorovala som ho a on mňa. Usmievali sme sa na seba a navzájom sme viedli jeden druhého. Na konci tanca, sme sa opreli o seba hlavami a vydychovali sme sa. Usmiala som sa naňho a on na mňa. Je veľmi pekný, a to som si uvedomila až teraz. Ja som ale hlúpa. Pustila som mu ruku kde sme mali prepletené prsty a druhú kde som mala na jeho ramene som pustila tiež. Vzdialila som sa od neho a sadla som si na zem. On si sadol ku mne a pozerali sme do zrkadla. Zazvonil mi mobil. Ashley. Prečo mi volá?
Áno Ash? Stalo sa niečo?
Nie nič, ale chcela som sa ťa spýtať či zajtra po mňa neprídete autom, Thomas má nultú hodinu takže nemôže po mňa prísť.
Áno jasné, prídeme po teba.
Si ešte na tréningu?
Hej som.
A si sama?
Nie, som s Leom.
S Leom? A to je kto? O nikom novom si mi nevravela.
Zajtra ti porozprávam dobre? Musím trénovať a potom si musím dorobiť úlohy. Papaa.
Nestihla nič povedať, zložila som.
Musím ísť, doma sa musím ešte učiť a nieje toho málo.
Dobre, zveziem ťa domov.
Okej, o 5 minút dole.

Leo ma zviezol domov tak ako včera no nevystúpila som sama ale vystúpil so mnou.
Tak ja už pôjdem, ďakujem že si ma..
Počkaj! Chcem ti ešte niečo povedať.
Počúvam.

Vieš, ako sme tancovali...veľmi sa mi to páčilo. A nikým sa mi tak dobre netancovalo ako s tebou.

Aj mne sa s tebou dobre tancovalo, si výborný tanečník takže o tom niet pochýb. Ďakujem za odvoz a keďže už je neskoro, dobrú noc. Leo ma potiahol za rameno a objal ma. Jeho mikina voňala strašne pekne. Objatie som si užila, veď predsa nemusí sa už opakovať.
Ešte raz ďakujem.
Ja ďakujem tebe že som mohol tancovať s takou dobrou tanečnicou.
Dobrú noc Leo.
Dobrú noc Lis. Usmiali sme sa na seba a odišla som ja domov a on tiež. Teraz ma už čakala len sprcha a hora učenia na čo som sa vôbec netešila.

☀ Leo

Keď som išiel domov niečo som si uvedomil. Lis sa mi asi páči. Je pekná, múdra a spája nás hlavné a to je radosť a láska k tancu. S nikým iným sa mi netancovalo tak dobre ako s ňou. Tancoval som s veľa babami, ale ona je iná. Nie je premachlená barbie, s ktorou som tancoval v minulom klube, ale pekná z vonku aj z vnútra. Poznáme sa 3 dni, ale pripadá mi to ako keby som ju poznal roky. Je veľmi pekná, to viem od začiatku. Ach jaj, prečo sme sa nemohli presťahovať skôr? Chcem byť s ňou a spoznať všetky jej sny, tajomstvá a túžby. Chcem byť pri nej a držať ju nad vodou keď bude na tom zle. Chcem byť pri tom keď bude šťastná a bude sa usmievať tak, ako sa usmieva na mňa. Prišiel som domov a ľahol som si na posteľ. Nechápem, ako si ona teraz môže robiť úlohy keď ja som celý zničený a jediné kroky ktoré som zvládol boli do kúpeľne a naspäť do mojej postele kde som zaspal.

Prečo ja?Where stories live. Discover now