27. časť

24 3 0
                                    

Prechádzali sme sa s Ash po nákupnom centre. Mali sme toho už nakúpeného veľmi veľa ani neviem kedy to ja všetko výnosím. Na konci sme zamierili do kaviarne aby sme si trochu oddýchli. Ako sme kávu dopili zaplatili sme a odišli domov na autobus.

☀ Leo

Sedel som v kaviarni v nákupnom centre a čakal na Audrey. Musel som sa s ňou vážne porozprávať. Čakal som až dokým do kaviarne neprišla Ashley s Lis. Hneď som spozornel a rozmýšľal som čo spravím. Mal som dve možnosti. Buď ich budem iba pozorovať alebo pôjdem za nimi. Keď som sa už chystal že pôjdem za ňou ku môjmu stolu si prisadla Audrey.
Kam si sa vybral?
Nikam, len som videl kamaráta chcel som sa mu ísť pozdraviť.
Aha, dobre. Tak poďme k veci. Prečo si ma tu zavolal?
Prečo si klamala Lis o tom že sme spolu niečo mali i keď nemali? Viem, bol som opitý a veľa vecí si nepamätal ale toto by som si pamätal a určite by som to nespravil.

Pretože, mám šancu ťa získať. Viem, že teraz už spolu nieste a už ti neverí. Bolo mi jasné že keď jej poviem že si sa mnou mnou vyspal tak sa s tebou rozíde.Páčiš sa mi od prvej chvíle ako ste tu prišli. A keď som ťa chcela, musela som sa zbaviť toho dievčaťa.

Uvedomuješ si, že si pokazila život  mne aj jej? Teraz odíde kvôli tebe a  tvojim sprostým výmyslom. Vážne si si myslela, že by som sa dal s tebou dokopy?

Dúfala som v to. A fakt ona odchádza? Super. Teraz mám oveľa väčšiu šancu. Pokrútil som nad ňou hlavou.
Ja milujem len ju, od začiatku ako som tu prišiel a ty mi iba náš vzťah kazíš a ničíš. Ty niesi normálna.

Som normálna ale keď si nešťastne zaľúbený spravil by si čokoľvek preto aby si danú osobu získal. 

Toto nebudem počúvať a ďakujem, mám pre Lis dôkaz že sme spolu nespali. Ukázal som jej zapnutý reproduktor na mojom mobile a zamával jej ho pred tvárou. S otvorenými ústami sedela a ja som s úsmevom odišiel. Mal som namierené ísť za Lis a všetko jej vysvetliť a pustiť jej nahrávku.
Čo tu chceš? Spýtala sa ma Ash a zatvorila za nami dvere.
Prišiel som za Lis, vysvetliť jej to.
Tak to sa rovno môžeš otočiť a odísť, ona o tvoje vysvetlenie nestojí. Pustil som jej nahrávku a všetko pochopila. Pustila ma dnu. Zaklopala na dvere izby.
Lis?
No? Poď dnu veď načo klopeš.
Je tu Leo a chcel by sa porozprávať.
Pošli ho preč. Nechcem ho vidieť a ani počuť.
Lis prosím, chcem ťa vidieť.  Povedal som a išiel dvere otvoriť no Ash mi zastavila ruku.
Vážne sa nechceš s ním porozprávať?
Nie. Bolo mi to strašne ľúto no mohol som si za to sám. Nemal som ísť do toho baru a opiť sa ako doga. Ash ma vyprevadila a sľúbila že sa s ňou porozpráva. Sadol som si za auto no nevládal som. Prvý krát od maminho pohrebu sa mi pustili slzy z očí.

☀ Lis

Lis, mala by si sa s ním porozprávať. Myslím to vážne on za to nemôže. Sedeli sme oproti sebe na posteli.
Ako to všetko vieš? Čo ti nahovoril?
Nič mi nenahovoril. Ja niesom tá ktorá by ho mala obhajovať a povedať ti pravdu, ale on áno.
Ja neviem Ash. To dievča mi povedalo že spolu spali, vieš ako ma to bolelo? Milujem ho stále, ale nedokážem pomyslieť na to že by ma bol schopný podviesť.

On by ťa na 100% nepodviedol, som si tým istá. Je to dobrý chalan. Potrebovala som objatie tak som Ash strhla do jedného. Do izby vstúpila mama ktorá práve prišla z roboty.
Aj ja chcem objať! Zakričala a pribehla k nám. S Ash sme sa zasmiali a mali sme také malé "skupinové" objatie.
Tak o čom ste klebetili? Alebo počkajte, idem sa prezliecť a spravím nám čaj a nejakú dobrotu. O chvíľu som naspäť. Povedala mama a žmurkla na nás. O pár minút prišla s troma hrnčekami na tácke a s chlebíčkami. Keď som ich uvidela, uvedomila som si že som od rána nič nejdela. Pustili sme sa do nich a začali klebetiť.

Ash u nás prespala aj dnes no ja som zaspať nemohla. Zajtra mám odísť a veci už mám pobalené, Ash mi pomohla sa zbaliť. Na jednu vec som však zabudla. Rozlúčiť sa s ockom. Bolo asi niečo po 9 hodine večer ale musela som ísť na cintorín a rozlúčiť sa s ním. Teplo som sa obliekla pretože vonku snežilo.

Stála som pred ockovím hrobom. Chvíľu som sa "s ním" rozprávala no potom sa začala moja rozlúčka. Bola mi už fakt zima tak som to trochu zrýchlila a potom utekala domov.
Kde si bola Lis? Išla som vás skontrolovať do tvojej izby a nebola si tam a mobil si mi nedvíhala. Vieš ako som sa o teba bála? Už som išla volať políciu.
Neboj sa som v poriadku. Musela som sa rozlúčiť s ockom. Bez toho by som nemohla odísť. S mamou sme si sadli na gauč do obývačky.
Zlatko budeš mi veľmi chýbať.
Aj ty mne mami. Ale neboj sa. Budeme si volávať písať a Skypovať. Teraz tento prvý týždeň mám prehliadku budovy a kurzy francúžtiny takže budeme mať času habadej.
Už si taká veľká. Ani neviem kedy si mi tak vyrástla. Strhla ma do objatia.
O pól roka som späť.
To bude najdlhší strávený polrok v mojom živote. A potom ďalší. Ach. Kiežby si nikam neodišla Lis. Čo tu budem bez teba robiť?
Budeš mať čas na to čo si nemala. Takže na seba a na kopec iných povinností. Už dávnejšie si mi vravela že chceš začať so záhradkárstvom tak teraz budeš mať čas. S mamou sme sa rozprávali celý večer až kým sme nešli spať.

Prečo ja?Where stories live. Discover now