Capitolul X

2.6K 207 4
                                    

In prima faza am simtit cum corpul sau se blocase si era incordat, dar dupa s-a relaxat si mi-a raspuns rapid la sarut. Toata energia din jur imi dadea fiori din cap pana in picioare si am simtit cum sarutul devine tot mai navalnic, pana m-am simtit usor impinsa de bratele lui, si s-a desprins. 

  - Rav .. nu trebuie sa faci asta doar sa imi dovedesti o porcarie, spune gâfaind de la adrenalina. Poate e gresit, si am inteles altceva amandoi ..

  - Atunci de ce mi-ai raspuns Brad?

Si-a fixat privirea rece in fata si a pornit in sfarsit masina. Pana la club a fost o liniste apasatoare si nici macar nu ne-am mai privit. Aveam un sentiment tare rau cu seara asta, ca si cum ma pregateam sa intru in casa la "Familia Addams". Am coborat, si dintr-o data mi-a zambit ca si cum nu se intamplase nimic, dupa care si-a intins bratul spre mine, ca un domn. Baiatul asta era mai ciudat pe zi ce trece, dar poate chiar detaliul asta il facea atragator. Nici nu pășisem bine in club, ca mai toate privirile s-au aruncat asupra noastra. Ma simteam ca Cenusareasa deghizata.

  - In ritmul asta, in maxim doua ore ma intorc acasa.

  - Asteapta. Va fi ditractiv. Sa inceapa mai bine muzica, si vor fi si concursuri.

  - Eu nu prind nici un mar cu capul. Si nici nu ma inec in bere doar sa arat cat de tare sunt.

  - In ce an ai ramas pustoaico? spune Brad si ma priveste confuz. Vor fi regele si regina balului, alesi prin vot. Apoi .. un concurs de monologuri.

  - Ce idiotenie mai e si aia?

  - Simplu. Urca pe scena perechi care pretind ca se iubesc si ca isi suporta parintii reciproc, si isi fac declaratii stupide de dragoste, incercand sa arate demențial. Bleh! 

Am ras si l-am impins in joaca, ca si cum as avea inca sase ani, dupa care el m-a luat de gat jucaus si mi-a zambit la randul lui, moment in care i-am simtit iar aroma parfumului. M-a privit patrunzator ca in masina si din nou am avut vaga impresie ca sunt sub privirea lui Diego. Ca si cum corpul meu nu era imbibat destul in paranoia aceea, am tresarit vizibil la auzul vocii sale.

  - Buna Raven ! Arati impresionant .. spune fara sa-si dezlipeasca privirea de la mine. 

Mi-a luat mana, si intr-un mod chiar incantator mi-a sarutat-o usor, ca si cum eram numai noi doi .. pe Pamant. Nu e ca si cum Bella era langa el, imbracata ca ultima fată din trafic [ If you know what I mean] iar Brad inca ma tinea de gat aratand jalnic. Abby a aparut de nicaieri si ne-a rupt toata vraja, tipand cuvintele pentru inca jumatate de sala inafara de noi.

  - Consiliul vorbeste despre voi ! 

L-am privit pe Diego uimita, insa el nu parea prea surprins. A ridicat din umeri si am vazut cum i-a refuzat mana Bellei care a vrut putina afectiune.

  - E posibil sa iesiti regele si regina balului. 

  - Trebuie sa plec sa imi refac machiajul ! spune Bella care bate din picior si se intoarce. Ce mai fâțâia din fund fata asta . 

  - Si eu ma duc sa imi iau ceva de baut, continua Brad vizibil suparat.

Am vrut sa plec si Diego m-a prins de incheietura. 

  - Te rog, lasa-l Raven.

  - Daca tu iti inchipui ca gestul de mai devreme schimba ceva, te inseli! Acum du-te la prietena ta, si eu la al meu.

  - Cum adica .. la al tau? Spune-mi ca nu e ceea ce cred.

Nu i-a raspuns iar expresia i s-a schimbat imediat. Nu il vazusem niciodata asa. Arata deplasat total .. iar tot corpul sau era incordat. Era la un pas sa inceapa sa mârâie. Mi-am dat seama de reactia lui, dar nu am avut suficienta forta sa il pot opri . S-a indreptat nervos spre Brad si nu am apucat nici sa ii strig numele ca i-a izbit un pumn direct in fata, si a inceput sa țipe, atragand in jur un cerc imens de persoane.

  - A doua miscare proasta frate! Ai incalcat pactul iar pumnul meu protesteaza acum, continua Diego ironic si ii mai aplica o lovitura, iar de data asta am vazut cum sangele se prelingea incet pe buza ranita a lui Brad. Am sarit in mijlocul actiunii.

  - Inceteaza! Te porti atat de imatur. Nu are nicio vina, a fost miscarea mea. Decizia mea. El nici macar nu stia oficial. Asa ca lasa-l in pace.

M-a privit si chiar am crezut ca avea sa inceteze la cuvintele mele, dar in schimb, m-a impins cat colo, iar daca Abby nu era sa imi mentina echilibrul, as fi cazut. Brad se ridicase in sfarsit.

  - Simti un mic sentiment de vina acolo undeva, nu-i asa frate? De ce nu recunosti in fata colegilor nostri ca, iti e ciuda pana la oase ca ti-am luat fața pentru a doua oara?

Am fost surprinsa sa vad câtă ură era defapt intre ei. Adevarul ca punea si el paie pe foc, si ma asteptam sa inceapa o lupta mai ceva ca cele de la colt de strada, dar fix atunci au aparut doi bodyguarzi si aproape ca l-au luat pe sus pe Diego si l-au scos afara, dupa care au risipit cercul. Fara sa stau pe ganduri, m-am aruncat in bratele lui si l-am strans tare. Pana si eu eram uimita de propria reactie. 

  - Imi pare rau, iti jur ! Nu am vrut .. sunt o toantă.

  - I-ai spus ca sunt prietenul tau, fara ca macar sa stiu asta?

  - Stiu .. n-am explicatie. 

  - Vino aici ! continua si ma lipeste de corpul sau. Se apropia incet dar fix la momentul "impactului" s-au stins toate luminile in sala. Pe scena a aparut directoarea care anunta regele si regina balului. Fara sa ascult macar un cuvant din discursul ala plictisitor, care suna mai mult a testament, am vrut sa ies afara cu Brad, insa cad sa parasim incaperea, luminile au cazut pe noi iar cuvintele mi-au facut fiecare parte din corp sa tresară.

  - Se pare ca regii nostri vor sa dispara mai repede. Aplauze pentru castigatorii acestui an ! 

M-am apropiat complet derutata si i-am soptit directoarei.

  - Trebuie neaparat sa urc sus pe scena?

  - Nu scumpo, poti urca si jos pe scena.

Ha ha. Ce sa zic. Prea mult sarcasm pentru o persoana trecuta de patruzeci si ceva de ani. Pana la urma am urcat, mi-am ridicat premiul [ un set de parfum gasit in orice supermarket] si spre norocul meu nu a fost cine stie ce ceremonie, asa ca in cateva minute fiecare s-a intors la ce avea de facut. Ca sa sarbatoresc am hotarat sa merg la bar cu echipa de fotbal care facea cinste. Nu sunt genul care bea mult, asa ca am luat doar un shot de tequila. Nu e frumos sa refuzi asa ca l-am acceptat si pe al doilea. Jur ca am vrut sa ma opresc la al treilea dar Abby ma tot provoca. Nu stiu ce urmase dar de la al cincilea deja privirea mi s-a incetosat si pierdusem numarul la pahare. 

  - Urasc luminile astea! 

  - Sa schimbam atmosfera atunci , ii spun lui Brad si iesim afara.

In spatele clubului, ne-am vazut de ale noastre fara sa scapam priviri prin jur [ vai de viata mea ce era acolo .. cică liceu de elita. Poate constructia, pentru ca elevii cam lăsau de dorit ] Am ajuns intr-un colt retras si am ramas față in față pana am reusit sa spun eu ceva. 

  - Ce naiba cautam noi aici?

  - Atomsfera. 

  - Credeam ca asta e undeva in aer. 

Brad a inceput sa rada isteric, si eu imediat dupa el. Eram contienta ca sunt beata pana la refuz, dar nu ma puteam opri. Era o stare de nedescris. La câteva minute s-a calmat si a inceput sa ma sarute, sprijinindu-ma de zidul din spatele meu. Corpul a inceput sa imi vibreze si l-am tras mai aproape cand i-am simtit mana pe piciorul meu, ridicandu-mi încet rochia. 

  - Nu  vreau sa recunosc asta .. Diego , spun fara pic de constiinta, realizand la scurt timp ce am facut, cand Brad deja se oprise si ma privea incordat, cu buzele intredeschise de uimire.

Top LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum