Capitolul XXV

2K 149 6
                                    

*Raven*

Tot corpul meu pulsa iar ceva tot ma indemna sa deschid ochii, asa ca i-am dat ascultare. Soarele m-a orbit intr-o clipita si a trebuit sa schimb unghiul pentru a privi absenta prin camera. M-am intins si atunci asternuturile s-au lipit de pielea mea, facandu-ma sa imi dau seama ca eram complet goala. Am sarit intr-o secunda pe coate si am privit locul de langa mine. Nu era nimeni, doar un bilet indoit in doua pe perna. L-am ridicat si am vazut un scris ingrijit. 

" Multumesc pentru seara trecuta, promit ca nu o vei regreta niciodata. A trebuit sa plec ca sa nu iti fac probleme. Ne vedem la liceu, azi am antrenamente mai devreme. Te iubesc fată! "

Am ramas nemiscata un timp bun cu mainile la tample. Intreg capul mi se invartea asa ca m-am trantit inapoi pe perna, dorindu-mi sa raman acolo. 

  *Diego*

Dupa ce era sa imi rup ceva cand am sarit geamul, am ajuns in sfarsit acasa si jur ca imi tremurau mainile. M-am asezat absent la masa, in timp ce familia mea barfea nu stiu ce oameni de afaceri cu care aveau intalnire in seara asta. Imi era teama. Daca se razgandea in privinta mea si credea altceva. Daca am indepartat-o de tot si i-am adus toata acea raceala inapoi ? Atunci ce aveam sa ma fac? Acum stiam sigur ca fata asta imi apartine, si nimeni nu putea sa mai schimbe asta vreodata. 

  *Raven*

Pregatita de o noua zi, am coborat la bucatarie si aveam impresia ca toata lumea ma fixeaza cu privirea, dar era doar paranoia. Tatal meu s-a apropiat brusc de mine si s-a asezat.

  - Raven, trebuie sa spui odata si odata.

M-am inrosit pana in varful urechilor si inima a inceput sa imi bubuie. Ma pierdusem total.

  - Iubito, esti in regula? Mai ai putin si lesini. 

  - Da. Sa .. sa spun ce?

  - Ca iti pare rau. Altfel vom ramane asa certati. 

Vorbea doar despre cearta noastra de la majorat. Pe toti Sfintii ! Inca una de genul si am sa ma transform intr-un jeleu Haribo. 

  - Ohh .. pai spui ca razbunarea nu aduce nimic bun, nu-i asa? Brad i-a pus droguri in bautura lui Diego la majorat.

  - A facut ce ?! De ce?

  - Pai ..

Firar! Am uitat ca batranul nu stia de faptul ca iubitul meu isi facuse placerile cu usuratica liceului . L-am privit si i-am vazut sclipirea aceia in ochi in care isi da seama ca ii ascund ceva.

  - Raven, e ceva ce nu-mi spui.

Toata tensiunea dintre noi a fost intrerupta de cateva batai in usa si atunci am sarit atat de repede de pe scaun incat, aproape mi-am daramat farfuria. 

  - Raspund eu! 

Am fugit fara sa-i ramana timp pentru a ma retine si era cat pe ce sa dau cu capul de usa la cat de repede am alergat. Am apasat clanta cu putere, iar doua perechi de ochi caprui m-au masurat calduros, apoi m-a imbratisat cu grija.

  - Hei James. Care-i faza?

  - Hei Wo. Mergeam la liceu si ma intrebam daca vrei sa ma insotesti. 

In regula. E timpul sa aflati de ce are apelativul acesta pentru mine. Adevarul este ca numele meu intreg este .. tobele va rog : Ravenwood Marie Gold ! Numai el stie, pentru ca in generala aveam  o obsesie de a ma prezenta cu numele de la cap la coada. James a fost mereu indragostit de numele meu intreg. Intr-o zi ne tachinam si in momentul in care eu l-am strigat Starky el mi-a spus Wo, si asa a ramas, pentru ca mi-a placut la nebunie. Atunci. 

Top LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum