44.Bölüm|Final.

74 6 13
                                    

Multimedia:Bizimkiler❤️

Lütfen sondaki açıklamayı okuyun🔆 (biraz uzun olsa da)Keyifli okumalar✨~~~~~(3 ay sonra)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Lütfen sondaki açıklamayı okuyun🔆 (biraz uzun olsa da)
Keyifli okumalar
~~~~~
(3 ay sonra)

"Ama benim ne suçum var? Korkuyorum kızım ben böyle şeylerden, sonra vallahi gece mutfağa su içmeye kalkamıyorum. Hadi kapatın."dedim daha çok Zeynep'e hitaben. Ama o bana aldırmadı ve korku filmini başlatıp ışıkları kapattıktan sonra yerine oturdu.

Şu an bizim evin salonunda oturmuş korku filmi izliyorduk. Benim şiddetli-bayağı şiddetli- itirazlarımı kimse umursamamıştı anlayacağınız. Bunun hesabını daha sonra sormayı düşünüyordum tabii, benden kaçmaz yahu.

Ayrıca bu üç ayda o kadın ve babam boşanmış, babam köyden geri dönmüş ama kısa bir süre sonra tekrar toparlanarak işinin başına dönmüştü. Şu anda yine iş için şehir dışındaydı ama kızlar benimle olduğu için de içi rahattı. Ayrıca Mert'in de yeni bir kız arkadaşı vardı ve bana da yeni eğlence çıkmıştı. Şu an korku filmi izliyor olabiliriz ama bunu izinsiz yaparak milleti eve atıyor gibi de görünmek istemem.

Çünkü garip ama babam birileri olduğunu anlamış, bana sadece mutlu olmamı istediğini ve fazla sınırı aşmadan ara sıra arkadaşlarımı eve çağırabileceğimi söylemişti. Şu an olduğu gibi.

"Işıkları açsak olmaz mı?"diyen Eylül'le kocaman sırıttım. Işıkları açalım çünkü koltukta Atakan'ın yanındayım ve ona sarılmamam gerek. Seni gidi seni.

"Korkarsan bana sarılabilirsin, sorun yok." diyen dövmeli enişteciğimle daha çok sırıttım. Şimdi ağzım yırtılacak o olacak.

"Çok hoşuna gittiyse sen de bana sarılabilirsin." Diye yanımdan gelen sesle yerimde zıplayarak Burak'a baktım.

Ama ya.

"Yılışmasana kardeşim."dedim suratımdaki pislik ifademle. İnsanları sinir etmeyi sevdiğimi söylemiş miydim?

"Kardeşim ha? Yalnız güzelim, hatırlatmak isterim ki kardeşler sevgili olmazlar."diyerek bu sefer o sırıttığında gözlerimi kocaman açıp hızlıca ondan on metre kadar uzaklaştım. Ama burada sinir olan ya da utananın ben olmaması gerekiyordu.

Bu çocuk böyle değildi, sonradan bozuldu.

Yani tamam, ilk defa-ve yanlışlıkla-Duru'yla parka geldiğinde beni öpmüştü ama şu an beni utandırmaması gerekiyordu.

Pis sürüngen.

"Eylül ve Defne, eğer susupta şikayet etmeden tüm filmi izlemezseniz tüm rezilliğinizi ortaya sererim."diyen Zeynep aşkımla hemen gözlerimi kocaman açıp çenemi kapattım. Bu ne yahu? Hep tehdit hep tehdit. Hıh.

"Başkalarının rezilliğini ortaya sereceğine sen de bana sarılmayı dener misin?"diyen Yağız Alper enişteciğimle merakla Zeynep'e bakmaya başladım.

Kar Tanesi/YarıTextingDonde viven las historias. Descúbrelo ahora