2.Bölüm

182 19 3
                                    

Multimedia:Asel
Keyifli okumalar
~~~~~
Kantinde oturmuş bitmiş çikolatalı sütümü hüpürdetiyordum. Bir yandan da bana mesaj atanın kim olabileceğini düşünüyordum.

"Ay Defne yeter! Yahu salak salak iki saattir bitmiş sütü içmeye çalışıyorsun!"diye bağıran Asel'le irkildim ve gözlerimi kırpıştırdım. Niye bağırıyor kız bu?

"Ne var be? Ne var? Süt içmek de mi yasak? Yolarım o bok renginde saçlarını, bağırma bana!"diye çemkirdim birmiş sütümden bir nefes daha çektiğim sırada. O dehşetle açtığı gözleriyle bana bakarken sırıtarak önüme döndüm. Tam o sırada dikkatimi kantinden içeri giren Ali çektiğinde daha büyük sırıttım.

"Naber Defne aşkım ve boklu Asel?"dedi masaya geldiğinde. Dediğiyle kahkaha patlatıp elimi havada savurdum. Bu kızı el birliğiyle delirtmek gerçekten çok eğlenceliydi.

"Bana bakın! Biraz daha benimle uğraşıp saçlarıma bok demeye devam ederseniz ikinizinde saçlarını ayrı ayrı cımbızla yolup sonra size yedirtirim! Anladınız mı?!"diye çemkiren Asel'le oturduğum yerde aşağı doğru kaydım. Bu sefer dehşetle bakma sırası bizdeydi. Yapar mı yapardı ayol. Sakince susup önüme döndüm ve tam o sırada lanet ders zilinin sesini duyduk.

"Kalk biz derse gidelim kalk kalk," deyip Ali'nin koluna girip hızlı adımlarla sınıfa ilerlemeye başladım. Kudursun yoluk Asel. Hıh.

Sınıfa girdiğimizde sırama geçtim ve Asel'in de yanıma oturmasını bekledim. O sırada tekrar telefonum titredi.

Bilinmeyen Numara:İyi dersler Kar Tanesi.

Kaşlarımı çatarak ekrana baktım. Engellediğim için normal mesaj atmıştı.Hem ayrıca...Kar Tanesi neydi Allah aşkına?

Defne:Ben seni engellemedim mi? Hala niye yazıyorsun sen?

Bilinmeyen Numara:Lütfen Kar Tanesi, yapma böyle.

Yahu Kar Tanesi ne? Bildiğim kadarıyla benim adım Defne.

Kafiye şey ettim ha, fark ettiniz mi?

Bilinmeyen Numara:Seninle konuşmama izin ver, bana izin ver. Seni sevmeme izin ver. Lütfen.

Düşünmeye çalıştım. Böyle bir şeye izin vermek nasıl olurdu? Hiç tanımadığın, neyin nesi olduğunu bilmediğim birine izin vermek? Söylediklerinin ne kadar doğru olduğunu bilmeden hemde. Güvenemezdim bile, tanımıyordum ki. Sanırım bu pek mantıklı olmazdı.

Defne:Ben seni tanımıyorum bile.

Bilinmeyen Numara:Seni sevdiğimi biliyorsun, yetmez mi?

Tam cevap vereceğim sırada sınıfa giren hocayla telefonu bırakmak zorunda kaldım.

Yarim saattir tahtaya bakıyordum. Dersin bitmesine 10 dakika vardı ve ben tek anlamadığım ve en nefret ettiğim ders olan tarih yüzünden kendimi kesmek üzereydim. 

TARİH NE YAHU TARİH NE?

Ben kalan 10 dakikayı da kendi içimde söylenerek geçirirken sonunda zil çaldı.

Tam tuvalete gidecekken Asel durdurdu.

"Bana bak kızıl yelloz, fark etmedim sanma. Hoca geldi diye bişey demedim ama kiminle mesajlaşıyordun sen?" Dudağımı ısırdım ve şirin olduğunu düşündüğüm bir şekilde gülümsedim. Kesin orangutana benziyorumdur ama olsun.

"Ben bu numaraları yemem. Ayrıca mala benziyorsun sırıtma şöyle."dediğinde kaşlarımı çattım.

Al işte.

Kar Tanesi/YarıTextingWhere stories live. Discover now