31.Bölüm

85 11 13
                                    

Multimedia:Defne❤️
Upuzun bir bölüm sizi bekliyor🔆
Keyifli okumalar🌸
~~~~~~
"Galiba ben bilinmeyenden çok hoşlanıyorum."

Tedirginlikle kızlara gülümserken Eylül gözlerini kocaman açtı ve eş zamanlı olarak bir çığlık kopardı.

"NE?!"

"Kız salak sussana,"dedim hızla ileri doğru atılıp elimle ağzını kapatırken. Ama hızımı alamamış olacağım ki ikimiz de pat diye yere yapışmıştık. Yemin ederim beni öldürse öldürse bu kız öldürecekti.

"Dofno olono çoksono kozom şoktoyom şo on!"diye elimin altında konuşmaya çalışan Eylül'e gözlerimi devirdim ve Zeynep'e döndüm.

"Ne diyor kız bu?"dedim gözlerimle Eylül'ü göstererek.

"Defne elini çeksene kızım şoktayım şu an diyor."dediğinde şaşırmadan edemedim. Şu kızın çıkardığı iguana sesini nasıl anlamış olabilirdi ki? Kesin önceden anlaştılar.

"Tamam çekiyorum ama sakın böğürme." dedim Eylül'e doğru. Kafasını salladığında korkarak ellerimi çektim.

"YA HALA ŞOKTAYIM AMA!"diye tekrar bağırdığında ben üstüne çullanamadan kaçmıştı. Vay kısa saçlı tatlı şerefsiz vay.

"Kızım seni öldürmeden şu yatağa geç adam akıllı konuşalıp bak,"dediğimde pis pis sırıtarak Zeynep'in yanına oturdu. Ben de popomu tutarak zar zor kalktım ve yanlarına geçtim.

"Ya şimdi şey etmeyin tamam mı? Şey olunca bende size şey edeyim dedim, sonuçta siz de bana şey edebilirdiniz."diye saçmalamaya başladım heyecanla. Ne yapayım yahu? Bunlar bana böyle bakınca mantıklı konuşamıyorum.

"Defne, canım maymunum. Doğru düzgün konuşsana kızım!"diyen Eylül'e hızla kafamı salladım. Tamam doğru düzgün konuşabilirim. Sanırım.

"Ya işte şey oldu. Yani ben bu çocukla uzun süredir konuşuyorum, sonra bir baktım söyledikleri artık hoşuma gidiyor, beni mutlu ediyor. Bir de çok tatlı biliyor musunuz? Ayrıca vanilya kokuyor, çok güzel sesi var, piyano çalabiliyor, fransızca biliyor ve çok fazla mükemmel gibi. Hoşlanmayayım da ne yapayım?"dedim utana sıkıla. Utandım ayol.

"AĞAĞAĞAĞAĞĞA!"diye heyecanla garip bir ses çıkaran Eylül'ü bu sefer ben değil kafasına vuran Zeynep susturmuştu. Kimin zeki kuzeni yahu.

"Bir dursana kızım, anlatsın bitirsin sonra deli deli hareketler yap."dediğinde sırıtarak onu onayladım. E ama bu hiç şaşırmadı ki.

"Sen niye şaşırmadın kız?"dedim ona bakarak.

"Çünkü anlamıştım Defne. Ne zaman elinde telefonun olsa bakıp bakıp salak salak sırıtıyordun."dedi. Resmen gözlerine sokmuş gibi sırıtmışım ya.

"Aman neyse. Şey etmeyelim şimdi, siz sadece bana ne yapabileceğimi söyleyin çünkü ben saçmalamaktan korkuyorum."dedim omuz silkerek. Eylül'e döndüğümde sırıtarak kucağında tuttuğu yastığı ısırıyordu. Tövbe estağfurullah ya.

"Sen hiç konuşma ya da,"dedim ve Zeynep aşkıma döndüm. Eylül'e kalsa söyleyeceklerini düşünmek bile istemiyordum. Sapık ayol.

"Bence itiraf et. Sonuçta çocuk seni gerçekten seviyor gibi, yani sen de hoşlandığından eminsen söyle gitsin."dediğinde beni gaza getirdiğinin farkında değildi herhalde.

"Peki, sen söylememden yanasın. Peki sen Eylül?"dedim korkarak yine de ona döndüğümde. Sırıttığına bakılırsa korkmakta haklıydım.

"BENCE EVLENİİİN!"diye bağırdığında gözlerimi kocaman açtım ve kafasına yapıştırdım. Deli yahu.

Kar Tanesi/YarıTextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin