Otuzuncu Bölüm

629 93 13
                                    

  "Tamam, biz okulda olmayacağız bu akşam. Sen halledersin."

Telefonu kapatıp yatağıma attım. Şu temizlik için üzerime salaş bir tişört ve şort giyip aşağıya indim. "oyalanmadan bitirelim." elime bir Vileda alıp yerleri silmeye başladım. Bizimkiler çoktan tribünleri halletmişlerdi.

Biraz eğlence olsun diye telefonumu çıkartıp müzik açtım. Müziğe sessizce eşlik etmeye başlamıştık ki sevdiğim yer gelmişti ve paspasın sapı birden mikrofon oldu ve Biricik'e dönüp onunda katılmasını sağladım. Aynı anda oda söylemeye başladığında Efe elindeki bez ile Derin'i oynamaya zorluyordu. Şarkının nakarat yeri geldiğinde iş temizlikten çıkıp bir konser alanı almıştı.

Mert köpüklü suyu sahaya döküp kaymaya başladı. Biricik ve bana doğru gelince çığlık atıp kenarlara koştuk. Ardından Burak da bu işe karışıp kaymaya başladı.

Ne ara oldu bilmiyorum ama birden benimde kayma isteğim gelince köpüklü suyun başına geçip çöktüm ve bir elimden Derin diğerinden Emre tutup beni çekip köpüklü suyun üzerinde kaydırdılar.

Önüme birden Pelin çıkınca Derin ve Emre beni bıraktı ve durmayıp Peline çarptım. "Ya! Üstüm battı" Pelin mızmızlamaya başlayınca onu yere yatırıp suya iyice buladım. Arkamdan Derin ve Efe gelince zincirleme kaza olup onun arkasından gelen Mete ve Burakta onlara çarpıp yere düştü.

Gülmekten bir hal olmuştuk. Ayağa zar zor kalkıp paspası aldım. "Çabuk bitirelim bu işi." bir yandan gülüp bir yandan paspaslamaya başladım. "Bu arada akşam parti var."

Köpüklü sudan dolayı ayakta durmakta zorlaşan Mert "ne partisi?" dedi. "Bu gün dans şirketinin kuruluş yılı, onun kutlaması var kumsalda."

Hava baya soğuk ve yerde azda olsa kar vardı. "Aaa! Evet. Fener bırakıcaz."

Gözkyüzüne bir sürü fener bırakırdık.

Havamızdan çıkıp her yeri bal dok yala olması için silip parlattık. "bütün herkes eğlendi sonunda temizleyen biz olduk." Emre sızlanmaya başlayınca "sana katılıyorum ama bazı salaklar kudurmadan duramadı." Derin ve Merte baktım. "Ne ya? Kötü mü oldu? Zaten iki gün kaldı okulun kapanmasına." bezi suya patırıp çıkardı. "Bunlar son zamanlarımız. Bırakında eğlenelim."

Bunlar son anılarımız.

Bütün işi bitirdikten sonra üzerimizi değiştirmek için yukarı çıktık. Hemen bir duş alıp hazırlanmaya başladım. Üzerime siyah bir kot giyip üstüme siyah, koyu sarı kareleri olan bir kazak giyip pantolonumun içine koydum. Üstüme bir hardal sarısı kot çeket alıp odadan çıktım.

 Üstüme bir hardal sarısı kot çeket alıp odadan çıktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Temizlik üç, hazırlanmak ise iki saat sürmüştü. Kızlarla yemekhaneye inip yemek yedik. Okul kapanacağı için okulda en fazla otuz kişi vardı. Diğerlerinde hazır olunca arabalara binip kumsala yol almaya başladık.

Kolej Savaşçıları [Tamamlandı] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin