On Altıncı Bölüm

685 97 1
                                    

Herkese tekrardan merhaba👋 Çok boşluyorum farkındayım ama bu aralar hiç yazamıyorum kusura bakmayın. Bu arada en sevdiğiniz kız karakterin kim olduğunu yorumlara yazın bakalım. Kim Korkusuzların popüler kızıymış öğrenelim. Beğenilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar💕 Ha bide seviliyorsunu.💞

(Biricik Yıldız...)

" Biricik! Çık şurdan artık!"

Hafif dalgalı yaptığım saçlarımı geriye atıp kapıya döndüm. "Ya az kaldı çatlama!" her gün istedikleri kadar kalıyorlar ne var bu günde ben kalsam. Maskarayı kutusuna kotup lavabonun yanındaki dolaba koydum. Banyo kapısına dönüp sertçe kapıyı açtım. "Al çıktım oldu mu!?" rahatça hazırlanamıyoruz da. Derya'nın yanından geçip dolabımın önüne gittim. Dolabın kapağını açtım. Okul formamın üzerine siyah bir kot çeket aldım.

Diz kapağıma kadar olan siyah çoraplarımı da giydikten sonra beyaz kalın topuklu bir postal giydim.

"Bide bana diyordunuz. Hadi ders başlayacak o fizikçinin azarlarını işitmek istemiyorum." kollarımı bağlayıp ayağımla ritim tutmaya başladım. Derya banyodan çıkıp yatağının üzerindeki çantasını alıp yanıma geldi. "Pelin haydi ama" dedim.

Pelinde çantasını aldıktan sonra odadan çıktık. Üçümüzde birbirimizin koluna girip yatakhanenin koridirunda yürümeye başladık. Dün yaşanan olaylardan sonra Derin hala ortalıkta yoktu. Ecem de - Mete'nin saçmalıklarına göre - erkek arkadaşı denen adamın yanındaydı.

Yatakhaneyi bir üst katta bırakıp merdivenlerden indik. "Derin'den haber var mı?" diye merakla sordu Pelin. "Mert dün mesaj attı ya hala ordalardı . Yoldadırlar okulada olur birazdan."

Derya her ne kadar açıklasada o da nerde olduklarını bilmiyordu.

Sınıfımızın olduğu koridora geldiğimizde koridorun karşısında Kerem'i gördüm. Yüzümde gülümseme yayılınca kızlara çaktırmadan el sallayıp dudaklarımı oynatarak "selam" dedim. Kerem yanındaki arkadaşlarını gönderip bana doğru gelmeye başladı.

Yüzümdeki gülümseme bir anda soldu. Eğer yanıma gelirse kızlar Kerem ile çıktığımı anlarlardı. İşte bu benim hiç istemeyeceğim bir şey. Allahtan koridor çok uzundu. Kot çeketimin cebinden telefonumu çıkaryıp Kerem'e mesaj attım.

Biricik: sakın yanıma gelme!

Mesajı attıktan sonra Kerem'e döndüm. Ona mesaj attığımı anlamış olmalı ki olduğu yerde kalıp telefonunun ekranına baktı. Birkaç saniye sonra asık bir suratla bana baktı.

Omuz silktip kaşımla kızları gösterdim. Elindeki telefonla bir şeyler yazınca kendi telefonuma tekrar baktım.

Kerem: onlara söylemedin mi?

Kerem'e bakım başımı sağ sol yaptım.

Biricik : Hayır,söylemedim.

Kerem : pekala o zaman bizde saklarız.

Göz uçuyla kerem'e baktım. Bana bakıyordu! Yüzüme yine o gülümseme yayılınca telefonumdan yazmaya devam ettim. Sağ tarafımda Derya ile Pelin bir şeylere gülüyorlardı ama umurumda değildi. Kızlar yavaşca hareket etmeye başlayınca bende yazarak yürüdüm.

Biricik : bana uyar :)

O da bana doğru yürümeye başladı.

Kerem : Çok güzelsin.

Yanaklarım yanmaya başladı.

Biricik : teşekkür ederim.

Kerem : akşam seni bir yere götürmek istiyorum. Birkaç saatiniz varmı acba?

Kolej Savaşçıları [Tamamlandı] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin