hoofdstuk 37

80 5 2
                                    

Lilly's pov

Ik besluit even te gaan kijken bij Linda want ik hoor niks. Ik klop op de deur en ik hoor gesnik. Ik doe de deur open. "Hey, wat is er? vraag ik bezorgd aan Linda die zit te huilen. "Harry.." snikt ze en ze laat een brief zien.

"And This time, i'll let you go for ever. Because i know that you wouldn't even worry about it. 

Harry'

Me mond valt open en ik word zo boos! "Niamand, maar dan ook niemand laat mijn zus voor de 2de keer in de steek!" schreeuw ik en ik ren naar buiten. "Lilly!, Waar ga je heen!?" roept Linda nog maar ik ren door. Ik pak Niall's auto. En ik rijd weg. Onderweg bel ik Harry. voicemail nog een keer proberen. Weer voicemail. Owja Harry heeft een i phone en heeft zo'n appje waar je je telefoon kan vinden als hij kwijt is. Ik tik zijn nummer in en ik zie waar hij is. Ik race er naar toe hij is bij het grote strand. Ik rijd door rood maar dat boeit me niks. Me telefoon gaat 30x af maar ook dat boeit me niks. Ik ben boos! Harry heeft voor de 2de keer Linda laten vallen!

Niall's pov

Linda komt overstuur naar ons toe. "Lin doe eens wat rustiger en vertel wat er is." zeg ik en Linda laat een briefje zien.

"And This time, i'll let you go for ever. Because i know that you wouldn't even worry about it. 

Harry'

Ik schrik... Wat is Harry van plan... gaat hij.... "Niall? wat is er?" vraagt Louis, Zayn en Liam tegelijk. Ik geef ze het briefje. Louis schrikt en de andere ook. Louis begint te huilen. "Dit is allemaal mijn schuld! ik ben een fk slecht mens! ik heb me bestevriend verloren!" huilt hij hard. Liam en Zayn proberen hem te troosten. "Waar is Lilly?" vraag ik aan Linda. "Die ging in eens weg en ze pakte je auto." zegt Linda in paniek. "Fuck Fuck FUCK!" schreeuw ik en ik bel Lilly. Voicemail.... ik bel nog 30x en ik krijg elkekeer Voicemail. Waar kan Harry en Lilly zijn? vraag ik me af. ik weet het Harry ging vaak als hij aleen was naar het grote strand en dan ging hij op de rotse zitten. "LINDA KOM MEE!" schreeuw ik en Linda rent mee en we rennen naar het grote strand.

Lilly's pov

Ik kijk om me heen en ik zie Harry's jas en schoenen op het zand liggen. Ik kijk omhoog naar een rots en daar staat hij. "HARRY!" roep ik zo hard als ik kan. Hij draait zig naar me om. Ik ren naar de rots en ik klim er als een gek op. "Harry wat bezielt jou?" vraag ik. "Ga weg Lilly!, Ik ben er klaar mee! klaar met alles! Linda is gelukkig met Louis en niet met mij!" zegt hij met tranen. "Harry kom op man!, Lou deed dit voor Linda! ze had rust nodig! , ze houd van je nog meer dan dat ze ooit voor iemand gedaan heeft!" schreeuw ik terug. Dan hoor ik me naam. Het is Linda en Niall. Harry ziet het ook en hij springt ik ben telaat om hem te pakken. "FUCKING HELL!!!" schreeuw ik en ik zie Linda op de grond vallen. Ik besluit achter Harry aan te springen en ik spring er in. "LILLYY!!!!" roept Niall nog. Ik zie Harry afdrijven en hij is bewusteloos door het koude water. Ik zwem snel naar hem toen en ik pak hem beed. Maar het lukt niet hij zakt naar de bodem. Ik neem diep adem en ik zwem naar de bodem en ik pak het bij zijn shirt en ik trek hem naar boven. Ik zwem met hem vast naar de kant toe en ik leg hem er op en ik voel aan zijn pols. Ik voel niks. Ik schrik en begin met reanimeren. Nee dit mag niet! me beste vriend mag niet dood! Het is jou schuld Lilly het is jou schuld! zegt een stem elke keer in me hoofd. Maar ik zet door! voor Harry!

~ Lilly

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now