hoofdstuk 27

120 6 1
                                    

2 maanden veder *dag van de rechtzaak*

Lilly's pov

Ik lig in bed ik kan niet meer slapen. Ik pak me telefoon en kijk hoelaat het is. Het is al 7 uur... Fuck! om 9 uur moeten we bij de rechtzaak zijn. Ik spring uit bed en ik zie dat Niall wakker schrikt. Wat is er Lilly? vraagt hij bezorgd. Het is al 7 uur Niall!! zeg ik gestresd. Hij lacht, Lilly dan heb je nog 1 half uur. Niall je weet hoelang ik er over doe. Zeg ik en hij rolt zijn ogen. Niall help me eens met uitzoeken wat ik aan moet. Hij lacht. Schat je ziet er altijd mooi uit. Ik rol me ogen. Niall zucht en hij pakt een donkerblauwe kroptop met en nette zwarte spijker broekje. Dit is goed! zegt Niall. Is dat niet een beetje té voor een rechtzaak? hij zucht weer. En hij loopt naar de badkamer. Jongens ook... Dan besluit ik mijn blauw gebreid vestje met een zalm kleurig shirt en een zwarte broek aan te doen. Dan komt Niall de badkamer uitgelopen met alleen ze onderbroek... okay dit is iets te veel op een vroege ochtend zeg ik lachend. Hij lacht en hij geeft een kus op me hoofd. Niall?? moet ik een knot of gewoon los? Lilly!! kom op! het is maar een rectzaak geen bruiloft! ik grinik en hij probeert zo sirieus mogelijk te kijken maar het mislukt. We proesten het bijden uit lachen. Ik ga de andere wakker maken zegt Niall dan en hij geeft me een klein zacht kusje op me mond en hij loopt de kamer uit. ik besluit me haat te krullen en ik pak me krultang.

Niall's pov

ik besluit eerst Liam wakker te maken. Ik doe zachtjes de deur open en ik pak zijn electriese gietaar ( ja hij heeft een electriese gitaar waar hij niet eens op kan spelen ) en ik neem hem mee de gan op en ik pak de box en sluit de gitaar er op aan. Ik zet hem op ze hardst en ik begin 5sos don't stop te spelen. Iedereen gilt en roept boos NIALLL!!! De jongens komen hun kamer uit gerend en stormen op me af en ze pringen met ze alle tegelijk op me. AAAAAHHHH HELPP!!! LILLYY! Lilly komt lachend de kamer uit en springt ook op me. AAAAAHHH LINDA!!!! Ook Linda komt de kamer uit en springt op me. SIRIEUS!! GA VAN ME AF!! en ik begin in het ronte te schopen en slaan en het werkt ze gaan van me af. Jongens het is al 8 uur!! SCHIET OP!! roept Lilly. en iedereen rent naar hun kamer en ik besluit met Lilly maar wat eten te maken. Ik en Lilly lopen naar beneden en maken pancakes. Lilly wil je even de mix paken. Ze pakt de mix en ze snijd wat aardbeitjes. Ze is helemaal gefocust en ik besluit dan iets te doen. Ik doe me hand door de meel en gooi het in Lillý's gezicht. NIALL!! ze probeert boos te kijken maar het lukt niet. Dan beginnen we bijde te lachen en we gaan door met het eten.

Lilly's pov

Jongens nog 5 min en dan moeten we weg. Ik besluit me schoenen aan te doen en ik plof dan naast Niall en Zayn neer op de bank. Lilly waarom ben je zo gestresd? vraagt Zayn. i-ik weet het niet... Wat als z.... Lilly geloof me ze zit heel haar leven vast! breekt Niall me zin af. Ik knik maar ben toch nog bang. jongens!! ik heb goed nieuws! zegt Louis. wat dan? zegt iedereen en we kijken Louis aan. WE GAAN MORGEN AL NAAR HAWAÏ roept hij blij. Ik spring op en ik geef Louis een knuffel en ik begin spotaan te huilen. Iedereen kijkt me geshokt aan. Gaat het wel Lilly? vraagt Liam bezorgd. Ja het gaat het is alleen het was mijn grote droom om naar Hawaï te gaan... Ik zou het eigenlijk met me vader en moeder doen maar toen overleed me moeder dus het ging niet door... Iedereen hebben ook tranen in hun ogen en geven me een knuffel. GROEPS HUGG!!! roept Niall. Jongens we moeten nu echt gaan! zeg ik. En we stappen de auto in.

Niall's pov

Daar zitten we dan... In de rechtzaal tegen over die vieze kreng Tessa.. Ik haat haar zo erg he! Ik zie dat Lilly het er moeilijk mee heeft. Ik pak Lilly's hand vast en dan komt de rechtzaak lijder binnen.( ik noem het zo okey XP )  We staan allemaal op. Die man begint te praten. Er is beweert door meneer Horan dat mevrouw Rijkaart Lilly heeft ontvoerd. (bla die bal die bla die bla! ) Hier bij verklaar ik mevrouw Rijkaart schuldig een krijgt 15  jaar cell! Yes!! Ik kijk Lilly blij aan en ik geef haar een knuffel. Iedereen staat op en we lopen naar buiten. YEAASSSSS FREEDOME!! roept Lilly dan. We schieten in de lach! DAT WOORD EEN PARTYYY!!! roept Louis hyper en we rijden naar huis.

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now