Hoofdstuk 41

54 4 1
                                    

Lilly's pov

We zitten met ze allen op de kamer van Harry als er en doctor de kamer in komt lopen.

"Harry, ik heb goed nieuws je mag terug naar huis, maar je moet nog wel rustig doen okay!" Harry knikt met een glimlach, "Ik beloof het, dankje."

"veel plezier nog."zecht de verpleegster en ze loopt de kamer uit".

"yeahhh, je mag naar huis!!!"roept Niall blij.

we helpen Harry met alles en lopen naar de auto.

~

ondertussen zijn we weer bij de bungolows. Ik loop met Harry mee naar de bungolow om te kijken of Linda hier is. "Linda? zusje!!" geen antwoord. "Linda?" roept Harry nog. Maar nog niks. Ik loop naar de keuken en er ligt een blaadje op de kleine tafel. Ik vouw het open en ik lees wat er op staat.

Lieve Jongens en Lilly!

ik ben terug naar Engeland.. Ik zag het niet meer zitten sorry... Heb nog een leuke tijd daar! Ik hou van jullie

~Linda.

"nee dat kan niet, fuck fuck fuck!" huil ik. "Wat is er Lilly?" vraagt Harry bezorigd en ik geef het briefje. "Fuck..."zegt Harry en hij haald een hand door zijn haar. "We moeten terug!" ik knik. Ik ren naar de andere en ik zeg ze alles en ik laat het briefje zien.

nog geen half uur later zitten we in het vliegtuig op weg naar Linda. . . . Ik maak me zorgen. Wat is ze van plan. . . Wat als ze. . . met die gedachtes val ik in slaap en ik voel Niall's handen door me haar gaan.

~

"Lilly, wakker worden we zijn er." fluisterd Niall zacht en ik open me ogen. We checken ons snel uit en lopen naar Liam's auto. En we stappen in. Ik zie Harry naar buiten ztaren met zijn oortjes in en ik zie een traan over zijn wang rollen. "Harry.... wat is er?" vraag ik als ik dichter bij Harry ga zitten. "Niks...." zecht hij als hij zijn traan weg veegt. "Er is wel iets Harry." hij knikt. "Het is allemaal mijn schuld! ik had niet zo jaloers moeten zijn, ik had niet zo stom moeten doen! ik had niet aan mezelf moeten denken!" zegt Harry kwaat en slaat tegen de deur en barst dan in tranen uit. de jongens kijken hem aan. Ik sla me armen om hem heen en troost hem. "Ssstt, Het is niet jou schuld Harry... ssttt, het komt goed ik beloof het je, ze houd van je en dat zal ze altijd blijven doen!.

_______

Sorry kort stukje maar ik heb het heeeeel druk nu..... en het einde komt in zicht! misschien nog 3 updates en dan is het boek klaar. ik hoop dat jullie het leuk vonden en sorry dat het zo lang duurde echt sorry!

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Où les histoires vivent. Découvrez maintenant