hoofdstuk 13

155 7 0
                                    

"Hoe kan ik ook zo dom zijn.. ik weet het!" zegt ze terwijl ze zichzelf voor haar hoofd slaat. Ik kijk haar vragend aan en wacht tot ze verder gaat met praten. "Het ouderlijk huis" vervolgt ze. "Waar is dat?!" zeg ik meteen. Ik zie hoe de tranen in haar ogen springen. "Wat is er?" vraag ik. "Harry.. ik weet het niet meer" antwoord ze en ze pakt mijn hand. "Je kan er niks aan doen, we komen er wel achter." "Beloof je dat..?" zegt ze bang terwijl ze me diep aankijkt. Ik knik en hou haar tegen me aan. "Je moet onthouden dat je er niet alleen voor staat hè, ik help je" zeg ik oprecht. Ze zet een kleine glimlach op en knikt.

Ik geef haar een knuffel en dan rijden we naar huis. "Waarom gebeurt dit toch allemaal.." zegt Lilly terwijl ze naar buiten staart. "Ik weet het niet Lil" zucht ik en ik sla een arm om haar heen. Ik schrik me dood als ik Niall opeens voor de auto zie staan. Hij lijkt wel woedend! Meteen druk ik op de rem. Hij loopt naar de portier aan mijn kant en trekt de deur open.

''WAAR BEN JE MEE BEZIG'' schreeuwt hij. Ik kijk hem niet begrijpend aan en vraag wat er is. ''BLIJF MET JE TENGELS VAN MIJN VRIENDIN AF'' roept hij zo hard, dat bijna de hele straat het gehoort heeft moeten hebben. ''Gast ik doe niks'' zeg ik ontschuldig en dan merk ik dat mijn arm nog om haar heen zit. Met een rood hoofd laat ik mijn arm van haar afglijden en kijk naar mijn benen.

''Niall, doe rustig'' smeekt Lilly. Niall mompelt wat maar zucht dan diep. ''Je hebt gelijk, ik moet niet zo snel jaloers worden.. Ik snap dat jullie elkaar al lang kennen enzo.'' antwoord Niall en hij kijkt me aan. Ik knik en geef hem een knuffel. ''Thanks man'' zeg ik en ik glimlach even. ''Uhmm.. jongens..'' zegt Lilly en ze tikt ons aan. We kijken op en zien allemaal paparazzi om ons heen staan. ''Snel, ren naar binnen schatje'' zegt Niall tegen Lilly en Lilly rent ons huis in.

''Wie was dat? Wat doet ze hier? Is dit jullie nieuwe vriendin?'' zeggen de fotografen allemaal door elkaar schreeuwend. Dit is nog wel het irritantste van beroemd zijn. Ik schud mijn hoofd en trek Niall mee de auto in. Ik start de auto en rij gewoon de garage in. ''Snel maak de poort dicht.'' zeg ik tegen Niall, waarna Niall meteen doet wat ik zeg.

We lopen zuchtend het huis binnen en ik zie Liam over Lilly heen gebogen zitten. ''Wat is er?'' vraagt Niall bezorgd en hij gaat langs haar op de bank zitten. ''Ik kreeg een berichtje van Linda..'' antwoord ze. ''Wat?'' zeg ik meteen. ''Dat van straks was een grapje, pap is veranderd en echt heel aardig! Jullie moeten weten dat ik hier veilig ben en ik heb het hier reuze naar mijn zin. Er is geen reden om naar me te zoeken. Ik heb even tijd nodig om alles te verwerken, zodra het weer beter met me gaat kom ik terug, kusjes Linda'' leest Lilly voor. Ik verstijf en laat mijn sleutels vallen. ''Dat is toch alleen maar mooi?'' zegt Zayn niet begrijpend. Ik mompel wat en loop dan de trap op, naar mijn kamer.

Ik ga op mijn bed liggen en begin te huilen. Ik geloof het niet.. eerst klonk ze zo in paniek, en nu is ze er blij mee..? Ik veeg mijn tranen weg en zet mijn tv aan. ''Na dat Harry Styles twee meisjes jaren heeft achtergelaten, is er eentje van terug. Ruzie makend om het meisje stonden Harry en Niall op straat.. Wat zal er toch allemaal gebeuren daar binnen die muren?'' hoor ik de man van het nieuws zeggen. Meteen zet ik de tv weer uit en duw mijn hoofd in het kussen..

Na een tijdje te zijn afgekoeld ren ik naar beneden en vraag aan Lilly als ik haar telefoon even mag lenen. Ze kijkt me diep aan en weet meteen wat ik er mee wil doen. Ze knikt en geeft hem aan mij. Ik glimlach als bedank en ren weer naar boven. Ik tiep Linda's nummer in en stuur een smsje.

~ Linda, Ik wil even zeggen dat we allemaal super erg ongerust zijn. Kan je misschien een keertje bellen, zodat we zeker weten dat het goed met je gaat? Zodra je belt.. moet ik je iets vertellen, het is misschien nog beter als we een keertje gewoon afspreken, Alsjeblieft? xx Harry ~

Ik lees alles nog 3 keer na en druk dan op verzenden. Ik leg de telefoon op mijn kast en trek mijn shirt uit. Ik ga in bed liggen en trek de deken over me heen. Alweer komen er tranen in mijn ogen te staan.. Ik moet iemand vertellen wat ik allemaal voel..

~ Linda

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now