Hoofdstuk 34

51 4 3
                                    

Pov Harry

Ik kijk glimlachend op wanneer ik Niall samen met Lilly zie binnen komen. "Hazzaa" glimlacht ze en ze geeft me een knuffel. "Heey, hoe gaat het?" Vraag ik. "Het gaat wel goed, nog wat pijn aan mijn armen en benen maar verder maak ik het prima" zegt ze blij en ze loopt terug naar de brug toe. "I'M HOME" roept ze naar het andere hutje waar de rest zit. Zayn en Liam komen naar het hoofd hutje gerend en geven haar ook een knuffel.

"LOUIS, LINDA" roept ze even later. "Ja, waar zijn ze eigenlijk?" Vraag ik. Iedereen kijkt een beetje vragend om zich heen.. maar Niall verraad zich al meteen. Hij kruipt ineen en wordt rood.

"Niall.." zeg ik. "Ik zeg niks" zegt hij als een klein kind. "Niall schatje, wat is er?" Zegt Lilly die een beetje zenuwachtig begint te worden. "Sorry maar ik mag echt niks zeggen en ik weet het zelf eigenlijk ook niet" zucht Niall en hij staat op.

Zijn handen beginnen te zweten en zijn broek aan zijn benen te plakken. "Niall zeg me gewoon waar mijn vriendin is" zeg ik geïrriteerd. Niall schud zijn hoofd en loopt naar de keuken toe. "Ik ga wel met hem praten" zegt Lilly en ze loopt achter hem aan.

Even later komt ze terug en kijkt teleurgesteld. "Hij heeft niks losgelaten behalve.." en dan stopt ze met praten. "Behalve wat?!" Zeg ik opdringerig. "Ze zijn samen ergens naartoe om te rusten" zucht ze. "HIJ PIKT GEWOON FUCKING MIJN VRIENDIN IN" zeg ik vol woede. "Nee Harry,  zo zit het niet" probeert Lilly te zeggen. Ik sta op en loop naar de deur van het hutje. "Waar ga je heen?" Vraagt Liam. "Mijn vriendin vinden" roep ik en dan loop ik weg..

Pov Linda

Het is echt leuk hier alleen ik mis iedereen. Ik heb van Niall gehoord dat het weer goed met Lilly gaat en daar ben ik reuze blij om. Het liefste sluit ik haar nu in mijn armen en laat haar nooit meer gaan. Louis komt de slaapkamer binnen gelopen en kijkt bezorgd. "Heb je het smsje al gelezen?" Vraagt hij. "Nee?" Antwoord Ik en ik pak de telefoon aan. 'Harry en Lilly zijn erg bezorgd en Harry wilt jullie komen zoeken. Ik heb ze niks verteld. Er is een probleem.. Harry denkt dat je Linda inpikt Lou, ik zou erg voorzichtig zijn als ik jullie was' . Ik schrik en geef het mobiele terug. "We moeten maybe maar terug gaan. Louis knikt instemmend en we pakken onze tassen en koffer weer in. 

Even later hebben we alles ingepakt en zijn we klaar voor vertrek. We trekken overal de stekkers van uit en lopen het huisje uit. Het is echt pikdonker buiten. Opeens horen we gekrijs. Ik kijk Louis bang aan en ga dichter tegen hem aan lopen. Het gegil komt dichterbij en mijn hartslag verhoogd. Louis trekt me tegen zich aan en snel stappen we in de auto.

Louis probeert de auto te starten, maar het lukt niet. "wat is er?" vraag ik. "Hij doet het niet" antwoord hij haastig. "W.. Waarom klink je zo gehaast? Je maakt me bang" fluister ik. "Linda, we moeten hier weg" antwoord hij. We kijken door de voorruit en zien wat door de bosjes lopen een paar meter voor de auto. "Snel klim naar achteren" fluistert hij en we gaan vlak op de achterbank en grond liggen. "Wie is dat.." snik ik van angst. "The Life Taker.." fluistert hij met een trilling van angst..

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now