hoofdstuk 24

105 7 0
                                    

Pov Linda

Ik strek mijn armen uit en zie mijn allerliefste Hazza langs me liggen. Ik geef hem een zoen op zijn wang en stap dan uit bed. "Lieverd, wat ga je doen?" zegt hij moe en hij probeert zijn ogen te openen. "Ontbijt voor jullie maken" glimlach ik en ik strompel in mijn pyjama naar beneden. Ik maak de deur naar de woonkamer open en zie dat er nog niemand is, gelukkig.

Ik loop meteen door naar de keuken en pak een pan. Ik doe het pannenkoekenbeslag in de pan en zet hem op het vuur. Het duurt ongeveer een anderhalve minuut totdat hij omgedraaid moet worden. In die tijd kan ik de tafel vast wel even snel dekken. 

Ik loop naar de eettafel en zie dat er iets op ligt. Een klein opgevouwen briefje met een lintje erom en een hartje erop. Ik mompel in mezelf: 'Wat is dit?' Ik besluit om het maar gewoon open te maken. Misschien is het wel van Harry. Ik vouw het briefje open en begin te lezen. 

'Jongens ik hou van jullie echt heel veel maar ik moet gaan voor Niall! Linda ik ben blij dat ik je heb leren kennen ik hou echt van je grote zus! En Harry dankje dat je mij en Linda geholpen hebt met Alles! Let alsjeblieft goed op de jongens en Linda. Ik hou van jullie!! Het moest! Doei jongens dankje voor dit prachtige leven.

Lots of love Lilly'

Ik trek de stoel die naast me staat naar achteren en ga met tranen in mijn ogen erop zitten. ''JONGENS KOM SNEL'' roep ik.

Meteen komt Harry eraan gevlogen en de rest volgd. ''Wat is er schatje?'' vraagt Harry en hij komt langs me zitten,  Zayn en Liam komen achter ons staan en kijken naar het briefje.

''Lilly.. ze is vertrokken'' snik ik en de tranen vloeien over mijn wangen. ''WAT?!'' zegt Liam en hij pakt het briefje uit mijn handen. Hij leest het nog een keertje hard over. Harry trekt me tegen zich aan en troost me. 

''We moeten haar vinden, jongens'' zegt Liam. We knikken, alleen niemand weet hoe of waar ze is. Ik zelf heb ook geen idee eigenlijk.

''We kunnen beter eerst naar Niall gaan, misschien weet hij er iets van?'' zegt Zayn. ''Ja, maar zeg hem er nog niks over. Want dat kan hij waarschijnlijk echt niet aan.'' zegt Harry. We knikken en kleden ons allemaal snel om. (Inmiddels zijn de pannenkoeken al helemaal verbrand, maar dat is nu even niet het belangrijkste) 

We stappen allemaal in de auto van Zayn en hij begint te rijden. Nog steeds stromen de tranen over mijn wangen. Harry pakt mijn hoofd vast en drukt zijn lippen op mijn voorhoofd. ''Het komt wel goed'' fluistert hij me toe. Ik knik bang ja, en pak zijn hand vast. 

We lopen het ziekenhuis in en ik veeg mijn tranen snel weg. De jongens zetten een nepglimlach op hun gezicht en we lopen door naar Niall's kamer. Hij is wakker. "Hey jongens!" Zegt Niall opgewekt alsof er niks is gebeurt. "Hey Nialler" zeggen we in koor. Hij glimlacht en kijkt een beetje zoekend rond. "Is Lil er niet?" Vraagt hij een beetje teleurgesteld. "Uhmm nee, ze was dood moe" verzint Zayn. "Owh.." zegt Niall met een zucht. 

"Kun je ons iets vertellen over wat er gisteren gebeurde?" vraagt Liam. "Ja, ik ben veel vergeten maar weet misschien nog wel iets." Antwoord Niall. "Wie heeft op je geschoten?" Vraagt Zayn. "I-ik heb geen idee, ze was erg boos en haar naam begon met T, maar waarom? De politie is al weg" zegt hij. "Tessa" mompel ik boos. "Tessa.. Tessa.. JA DAT WAS HET!" zegt Niall blij en hij steekt zijn duim op. Ik voel mijn bloed koken. "Hoe kan ze.." grom ik en ik ren de kamer uit. 

Harry komt achter me aangerend en houd me tegen. "Schatje, wat is er?" Zegt hij. "Ik weet wie het heeft gedaan.. Ze pestte Lilly al haar hele leven. En ik heb er niks aan gedaan, ik haat mezelf" grom ik terwijl ik de tranen alweer voel branden. "Je kan er niks aan doen, en we komen er wel achter wie hier achter zit.." zegt Harry en hij trekt me in een knuffel. "Ik ga die Tessa helemaal verrot slaan als ik haar tegen kom" zeg ik boos en ik ren met Harry achter me aan het ziekenhuis uit.

~ Linda

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon