Hoofdstuk 14

146 6 1
                                    

sorry!!! sorry dat ik heel lang niets gepost heb! maar me oma is gister overleden dus ha het nogal druk en moeilijk! ik hoop dat jullie me vergeven??

lost of love

-Lilly

Lilly's pov

ik lig in bed na te denken. ik vind het raar! eerst stuurt Linda een berichtje dat ik haar moet helpen en dan dat alles goed gaat! ik geloof het niet! dan komt er een flashback van mij en Linda vroeger.

flashback*

Lillyy Komm dan gaan we tikkertje doeen!! roept Linda hyper! okayy !! zeg ik terug en we rennen van de trap naar beneden. en we zien papa mama slaan. Ik kijk Linda aan. en dan schreew ik PAPA STOP!!! het was eigenlijk niet mijn papa maar die van Linda. En hij kwam op me aflopen. Schat ren weg! roept me moeder. Maar k ben bang en ik weet niet wat ik moet doen! voor ik het weet krijg ik een stoot! het doet pijn en ik val krijsend op de grond. Toen liep hij op Linda af. LINDA REN!! riep me moeder. en Linda rende weg met papa achter haar aan.

einde flashback*

sinds dien was papa zo erg veranderd! en ik heb van die stoot nog steeds een litteken! wat als papa Linda...... ik stop met denken en barst in tranen uit.

Harry's pov

ik zit een beetje te gaymen als dan me telefoon af gaat. ik kijk op het scherm onbekent nummer. achjaa ik neem wel op.

H - Hallo met Harry Sty..

O - Harry kom snel j-je moet me helpen!

hoor ik de fluisterede stem van Linda

H - LINDA!! ik wist het het ging niet god! waar zit je?

L - bij me oude huis en dan in de k.... AUW!!!! NEE NIET DOEN!

H - LINDA?? LINDA??

ik hing snel op. en ik rende naar Lilly der kamer.

ik hoorde een snikkend geluid. Lilly? ik ben het Harry mag ik binnen komen? Jha kom maar. zegt lilly zacht. Lilly wat is er? vraag ik als ik har huilend op haar bed tref. I-ik had een flashback. zegt ze. en ik pak haar vast. na 1 minuut lilly vast gepakt te hebben probeer ik het te zeggen. Lilly! Linda is niet oke. ze belde me net en we moeten haar helpen! ze is in jullie oude huis! ze zij bij iets met de k maar toen hing ze op. We moeten er heen! schreewt lilly.

Niall's pov

ik wil naar me kamer lopen als ik in eens lilly hoor roepen. We moeten er heen. ik wist dat Linda niet oke was! ik twijfel geen moment en loop naar binnen. ik doe de deur open en ik kan me ogen niet geloven.... ik zie Lilly bijna zoenen met Harry. ik gooi de deur dicht en ren huilend naar me kamer.

Lilly's pov

Harry keek me aan en ik zag een winper op zijn wang. dus ik veeg met me hand die wimper van zijn wang. ik kijk in zijn ogen en dan hoor ik dat de deur dicht word gegooit. en ik hoor luid gehuil. ik schrik en ik ren gelijk naar de gang. het guil komt uit de kamer van niall. nee..... hij dacht dat ik.... FUCK!! roep ik en ik sla voor me gezicht. ik klop op de deur. Niall?? Lilly rot op ik wil je niet meer zien! snouwt niall terug. Niall.... please het is niet wat het leek! laat het me uitleggen! rot op Lilly. Niall alsjeblieft zeg ik en ik barst in tranen uit. ik glij via de muur naar de grond. en begin harder te huilen.

Niall's pov

Hoe kan Lilly dit doen? ik dacht dat ze van me hield! ik begin harder te snikken. dan hoor ik iemand op de deur kloppen. Niall?? vraagt Lilly. Lilly rot op ik wil j niet meer zien! zeg ik. ik schrik oke dat was gemener dan ik dacht. Niall.... please het is niet wat het leek! laat het me uitleggen. Lilly rot op! zeg ik nog gemener. oke dit was niet de bedoeling. Niall.... hoor ik lilly zacht zegge en dan hoor ik luid gesnik. fuck wat he ik gedaan. ik loop naar de deur. en ik doe de deu voorzichtig open. ik zie lilly huilend op de grond zitten. Lilly.... waarom doe je me dit aan? vragg ik rusig. Niall het is niet wat het leek. zegt ze huilend. ik ga naast haar op de grond zitten. Niall.. Harry zij tegen me dat Linda in gevaar was en ik zij dat we der heen moesten. en toen zag ik dat Harry een winper op zijn wang had zitten en ik wilde hem weg halen..... ik kuste hem niet! dat zal ik nooit doen! Niall jij bent de enigste van wie ik hou. zegt lilly met tranen in haar ogen. er rolt ook een traan over mijn wang. ik pak Lilly stevig vast! en ze huilt uit op me schouder!

dit was effe een lang stukje! ik hoop dat jullie het leuk vonden xx

~Lilly

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now