hoofdstuk 4

219 11 1
                                    

Lilly's pov

Ik zit wat op de bank te kloten, en ben aan het wachten tot dat Linda terug is. Ik kijk op de klok, het duurt wel heel lang. Ik zucht diep. Ik pak de afstands bediening en zet de tv uit. Ik loop naar boven, ik ga wel effe me nagels lakken dat moet ook gedaan worden. Ik loop naar de badkamer en pak me roze met blauwe nagel lak, ik loop terug naar me kamer. Na 10 min hoor ik de deur open gaan. LILLY!!!! schreewt Linda. IK BEN BOVEN!! roep ik, ik hoor al voetstappen op de trap. Linda doet de deur open en ik schrik als ik haar zie, haar ogen zijn rood en ze heeft denk ik gerend want ze ademd heel snel. Wat is er Linda? vraag ik. ze komt naast me op het bed zitten. Ze kijkt me aan. I-ik heb L-louis g-gezien! zegt ze en barst in tranen uit. Ik schrik. FUCK!!! roep ik. En ik pak Linda stevig vast. Ik begin ook te huilen als in eens de bel gaat. Ik ben zo terug Lin doe rustig! zeg ik en ik loop naar de deur. Ik doe de deur open en er staat een jongen met een zonnebril en een muts op voor me neus. Uhmm S-sorry mevrouw m-maar ik ben een soort van verdwaald weet jij misschien de weg terug naar Naddos? vraag de jongen ongemakkelijk. Wacht ik ken die stem! Er komt een blond plukje uit zijn muts! uhmm ja ik weet de weg naar Naddos, Wacht even dan pak ik me jas en ik ben dan zo terug kom maar even binnen! zeg ik. en hij loopt achter me naar binnen. LINDA!! IK BEN ZO TERUG!! schreew ik naar boven. ik hoor een oke terug. Kom maar mee! zeg ik tegen de jongen en hij loopt me achter na. Naar een tijdje stilte vraagt de jongen in eens Hoe heet je? Ik heet Lilly. Zeg ik en ik zie dat hij schrikt.

De jongen pov

Ik ken het meisje ergens van maar ik weet niet waar van. naa een tijdje stilte vraag ik hoe heet je? Lilly antwoord ze er op. Ik schrik. Hoe heet jij? vraagt ze. ik uhmm ik h-heet N-Niall. zeg ik en ik zie het meisje heel erg schrikken.

Lilly's pov

na weer 5 min stilte vraag ik aan de jongen hoe hij heet. Ik uhmm ik h-heet N-Niall. zegt hij. Ik kijk hem met groten ogen aan en ik schrik. ik voel dat er een traan over me wang loopt. En Niall ziet het. G-gaat he... voor dat hij zijn zin kan af maken ren ik naar huis. FUCK FUCK FUCK!! roep ik. Ik kijk om en ik zie dat Niall achter me aan rent. Ik hoor in eens een hele harde toeter. NEEEE!! hoor ik een stem roepen. en voor ik het weet is alles zwart.

~~~~

hoiii en is het al spannen??

~Lilly

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu