hoofdstuk 35

50 4 1
                                    

Lilly's pov

Ik en Niall gaan ze wel zoeken oke! zeg ik tegen Harry hij knikt. Ik stap met Niall in de auto. Heeft Linda haar mobiel bij? vraag ik aan niall. Nee maar louis heeft me een nummer gegeven van de telefoon die ze bij hebben. zegt niall. Mag ik die? hij knikt en geeft me het nummer. Ik toets het in en ik klik op zoeken. Ze zijn bij het bos.... Het gevaarlijke bos... Wat al jaren lang gesloten is.. vuld Niall me aan. Fuck we moeten snel zijn! roep ik en Niall geeft gas.

Niall's pov

We zijn er! zeg ik tegen Lilly. Als er maar niks is gebeurt met ze... denk ik. Lilly blijf bij mij okay? wat er ook gebeurt loop niet weg! Lilly knikt en ik pak haar hand. Als het monster de Life Taker er is dan moet je oppassen. Hij doet alles om je leven te pakken. Als je iemand er uit wilt halen dan probeert hij die genen te onderdrukken met herinneringen of het verleden.. dus pas op en blijf bij mij! als je alleen loopt ben je weg.... zeg ik en Lilly trilt. Ik ben bang niall! zegt Lilly. Ik ook Lilly maar het komt goed geloof me! en we lopen veder.

Lilly's pov

Ik ben heel bang en ik hou Niall stevig vast... maar dan zie ik me Oma.... die me altijd hielp met alles. Oma? Liefje! zegt me oma. Ik laat Nialls hand los en ik begin er naar toe te lopen. LILLYY!!! NEEE! ik luister niet.. Me oma! ik mis haar zo erg! ze is aangereden.... en is opslag dood gegaan....

Niall's pov

Lilly roept Oma? en ik schrik.. Fuck! ze laat me hand los en loopt er naar toen. LILL!!! NEEE! roep ik. maar ze luistert niet. ik pak haar bij haar heupen en ik trek haar over me heen. Ze spartelt en huilt. NIALLL LAAT ME LOS IK WIL NAAR ME OMA!!! roept ze. Nee Lilly dat is je oma niet.... dat is de Life Taker.. zeg ik.. en dan verdanderd inderdaad de vrouw die op haar oma leekt in een zwarte stof. Ze schrikt en ze word rustiger... Ik zet Lilly op de grond en we lopen veder.

Dan zie ik een Jongen die spreekend op mij lijkt... wact een even.. dat is mijn tweeling broer die bij de geboorte dood ging... er lopen tranen over me wangen... het is moeilijk maar ik loop door!

Lilly's pov

Ik zie dat er tranen over Niall's wagen lopen ik besluit niks te vragen en ik pak niall steviger vast... dan hoor ik een gil. HELPPPP!!! wacht is dat nou Linda? Ik kijk Niall aan. Hij schrikt. Lilly dat is niet Linda! dat kan niet! de Life Taker geeft niet snel op... zegt Niall, ik knik. En we lopen veder. Maar dan zie ik een meisje liggen... Ze lijkt op Linda... wacht dat is Linda. Ik schrik... LINDA!! Linda staat op en rent naar me toe. Lilly!! en ze begint te huilen.... Niall schrikt ook... Waar is Louis? vraagt Niall. D-die kan ik niet v-vinden... zegt Linda en we schrikken.... zou hij.....


~

sorry kort stukje maar ik heb het best druk .... echt sorry sorry sorry! hoop dat jullie me vergeven...

~Lilly

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now