hoofdstuk 29

96 5 1
                                    

*volgende ochtend*

Lilly's pov

Ik wordt langzaam wakker. Ik kijk naast me en Niall ligt heel lief te slapen. Hier moet ik een foto van maken. Ik pak me telefoon en maak een foto van Niall. Ik post hem op insta en twitter. With the crazzy lad!!! what is he cute!!! @niallhoran. En al gelijk heb ik 70 likes... Wo dat gaat snel. En ook allemaal reacties ik lees ze en ik krijg er een glimlach van op me gezitcht.

Annaloves1D : Ahwwww sooo cuteeee!!!

SilvanaHoran : ahwwww!!!

NilaDirectioner : Huh! wie ben jij? en wat doet Niall bij jou?

Ik: @nilaDirectioner ik ben een beste vriendin van Niall en ik ben op vakantie met hem :D

en dan lees ik veder en dan schrik ik....

Hateslilly : Ga toch weg vieze slet! je ben een lelijk kut wijf! dik zwijn!

ik krijg er tranen van in me ogen. Lilly?? wat is er? vraagt niall bezorgd. N-niks hoor.. lieg ik. Oke! ik ga even douchen! zeg ik dan om de pijnlijke stilte te verbreken en ik loop naar de badkamer.

Niall's pov

Lilly deed raar... Achja het zal wel goed zijn. Ik pak me telefoon en ik open instagram ik zie dat Lilly me getagd heeft. Ik glimlach als ik de foto zie. Dan ga ik naar de comments....

HatesLilly : ga toch weg vieze slet! je bent een lelijk kut wijf! dik zwijn!

ik schrik en reageer gelijk terug.

NiallHoran : @hateslilly Hou je mond! Lilly is geen slet! weet je wel wat dat in houd? En Lilly is al helemaal geen dik zwijn! als je een echte directioner was zou je accepteren met wie ik om ga! dus hou gewoon je commetaar voor je! dankje wel!

Lilly loopt de badkamer uit. Lilly waarom zij je niet gewoon wat er was? vraag ik.  I-ik wouw niet dat je je druk maakten... zegt Lilly zagt. En ik loop naar haar toe. Ik pak haar in en knuffel en ik voel dat ze huilt. Lilly ik hou van je! ik vind je geen dik zwijn! je bent prachtig zo als je bent! Je moet niet naar de haters kijken! ze zijn jaloers! Lilly kijk me in me ogen aan! zeg ik en lilly kijkt me aan. Lil! beloof dat je nooit meer naar die haters kijkt! ze knikt ik beloof het! ik geef haar nog een knuffel. Dan word er gebonkt op de deur. ik loop naar de deur toe en Harry staat voor de deur. kom op jongens we gaan naar het strand gaan jullie mee? vraagt hij. Tuurlijk zeg ik. We komen zo okay? oke! zegt harry en hij loopt weer weg. Schat de jongens en Linda gaan naar het strand wil je mee? vraag ik en ze knikt.

*bij het strand*

Lilly spring er nou in!! roep ik naar Lilly. Maar het is zo koud!! roept lilly. Ik ren nar Lilly toe en gooi haar over me schouder en ren er mee de zee in. NIALLL!!!!! LAAT ME LOS!! roept Lilly. Okay! en ik laat haar los. *Plons* Lilly kijkt me kwasie boos aan en ze zwemt veder.

Lilly's pov

Lin?? zullen we naar de stad gaan?? yeah SHOPPEN!!! roept Linda. Mag ik mee?? vraagt Niall! uhmmm.... ik kijk Linda aan en ze knikt. YEAZZZZ!! roept Niall blij. Dan ga ik ook mee roept Harry. Okay okay! wilt er nog iemand mee? vraag ik. En niemand zegt iets okay. BOYZZZ BYEE WE GAAN SHOPPEN!!!! roept Niall hyper. ik begin te lachen en we lopen naar de stad. op en gegeven moment komt Niall naast me lopen en hij trekt me tegen hem aan. Ik lach en ik geef hem een klijn stompje. Hij lacht en we lopen veder. OEHHH DAT IS EEN LEUKE WINKEL!! roept Linda en we lopen een winkel in met een rare naam. Oehh das een leuk jurkje! pas hem is lil!! roept Linda. Ik kijk der aan ze weet dat ik jurkjes haat. Okay voor uit! ik pak het korte zalmkleurige jurkje met aan de achterkant lang. Ik loop naar het pas hokje toe en ik doe het jurkje aan. Wel laten zien he! roept Niall. Jhaa! roep ik terug. Hij grinnikt. ik loop het pas hokje uit en ik zie dat Niall's en Harry's monden openvallen. wow! zeggen Harry en Niall tegelijk. HARRY ZE IS VAN MIJ!! roept niall en hij rent naar me toe en geeft me een knuffel. Neem hem lilly hij staat je prachtig! roept Linda. okay okay! En ik loop weer naar de pas kamer en ik doe het jurkje uit en ik doe me ijgen kleren aan. Ik reken af en we lopen naar buiten. Niall geeft me een zacht duwtje en ik duw hem terug. Dan komt er een man vorbij gerend en hij duwd me en ik val op de grond. LILLY!!! roept Niall en voor ik het weet is alles zwart.

Niall's pov

we lopen uit de winkel en ik geef Lilly een klein duwtje. Ze geeft een duwtje terug en ik lach. Dan komt er opeens een rare man voorbij rennen en hij komt tegen Lilly aan. En ze valt. maar er komt ook een auto aan. LILLY!!! roep ik hard en ik ren naar haar toe. Maar ik ben te laat de auto rijd tegen Lilly aan. LILLY!! schreew ik en ik begin te huilen. De man die stapt uit en hij schrikt en hij belt de ambulance. Er ligt allemaal bloed om Lilly heen! en haar been en arm liggen heel raar. Lilly! word please wakker. De ambulance komt en neemt Lilly in de ambulancewagen mee. Wilt u mee? vraagt een nederlanse man. Ik knik en ik stap in bij Lilly. Ik begin te huilen. Lilly! ga alsjeblieft niet dood.....

~Lilly

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now