hoofdstuk 25

92 7 0
                                    

Lilly's pov

Ik woord langzaam wakker en ik zie dat ik in een zwarte kleine kamer zit. Het is koud. Heel koud.. Dan komt er een meisje binnen van mijn leeftijd. Heyy jij bent dus die Lilly?? vraagt ze. Ik knik voorzichtig. Hoi ik ben Lola! zegt ze dan. Ze ziet er heel lief uit. W-waarom ben jij hier?? vraag ik aan Lola. Nou uhmm ik ben zegmaar het zusje van Tessa... maar ik uhmmm moet dit dus doen anders uhmmm gebeurt er zegt maar wat met me broer.... zij haat onze broer maar hij helpt me en dat wilt ze niet dus nu werk ik zeg maar voor haar omdat ze anders me broer wat aan doet.... maar ik wil dit niet.... ik wil jou niks aan doen.... zegt ze en ik zie dat er een traan over haar wang heen loopt. LOLA KOMEN NU!!! roept Tessa. Sorry ik moet weg maar ik beloof je dat je hier uit komt oke? ik knik en ze loopt weg.. ik hoop het.....

Niall's pov

Iedereen doet zo raar... ik ben ondertussen al thuis. Ik mog van de doktor al naar huis als ik maar rustig deed. Het gaat met mij veder goed maar ik maak me zorgen om Lilly. Ik heb haar al 2 dagen niet gezien. Linda zegt dat ze met een vriendin even rust ging zoeken. Maar ik maak me zorgen. Ik zit een beetje te piekeren. Als dan Harry voorbij loopt. Harry wat is er toch allemaal?? ik zie iedereen zo gestressd doen. En elke keer als ik naar bed ga dan hoor ik Linda snikken.. zeg me alsje blieft wat er is! Harry knikt en hij komt naast me zitten. Hij haalt wat uit zijn broekzak en hij laat het zien.

'Jongens ik hou van jullie echt heel veel maar ik moet gaan voor Niall! Linda ik ben blij dat ik je hebn leren kennen ik hou echt van je grote zus! En Harry dankje dat je mij en Linda geholpen hebt mer alles! Let alsjeblieft goed op de jongens en Linda. Ik hou van jullie! sorry het moest! jongens bedankt voor dit practige leven.

Lots of love Lilly'

Ik schrik. Harry.... Ik barst in tranen uit. WAAROM!!!! huil ik en harry pakt me in een knuffel. Zo zitten we nog een tijdje. Ik ben trouwens alleen met Harry. Hazz ik ga proberen te slapen. Zeg ik en ik loop naar boven. Ik ga op het bed zitten. En ik krijg het koud ik doe me vest aan die ik in het ziekenhuis ook aan had. Ik doe me handen in de zakken als ik in eens iets voel. Ik pak het. Het is de ketting die ik aan Lilly gaf.... en zit een klein op gerold papiertje in.

Niall ik hou ziels veel van je! Het ligt niet aan jou! Maar dit is vijliger voor jou! Ik denk niet dat ik je ooit nog zie maar ik wil dat je weet dat ik van je hou. En dat als ik er niet meer ben ik altijd aan jou zijde zal zijn. Ik hoop dat je een leuke vrouw tegen kom dat jullie gaan trouwen en leuke schattige kinderen krijgen. Ik hoop het voor je Niall! Ik hou van je!

Lilly

Ik barst in huilen uit. En dan komt er op eens iets naar boven wat Lilly op haar laatste dag zij toen ik in coma lag.

flashback

' Niall.... Het is mijn schuld.... het spijt me... Maar ik moet je verlaten.. Ik hoop eigenlijk dat je dit niet hoord.. Dit is misschien de laatste keer dat je me hoort. Niall ik hou van je en ik hoop dat je een leuke vriendin vind. En dat je snel wakker word. Alsjeblieft blijf sterk! ik moet dit doen Niall.. Anders pakt Tessa jou! Niall ik hou echt van je! Het ligt niet aan jou! echt niet maar het ligt aan mij! Ik hou van je Niall! doei Niall'

ZE HEET TESSA!! TESSA HEEFT DIT GEDAAN!! HARRY!!!! IK WEET WIE LILLY HEEFT!!  roep ik en harry komt gelijk naar boven gerend. Wie? vraagt hij. Ene Tessa. Tessa heeft ook in mijn been geschoten. Ik weet denk ik waar ze woont! Ik en Lilly liepen er langs en toen liep Tessa naar buiten.. het is 4 straten veder op op nummer 85. Okay Ik bel Linda op en we gaan Lilly meteen zoeken! dan krijg ik een telefoontje.. ik neem op

hallo met Niall.

Hoi met Lola.. ik ben bij Lilly ik ben het zusje van tessa wees niet bang ik help Lilly... Tessa is weg en ze is in de suppermarkt zou jij de politie willen bellen en zeggen dat Tessa daar is en zou je dan willen zeggen dat zij iemand kidnapte?

Uhhmmm Okay dat zal ik doen! maar waar zitten jullie dan kan ik lilly op halen.

Bij rijksweg 85 ik zie je zo ik ga het nou aan lilly zeggen... doe vorzigtig please!

okey tot zo.

en ik hang op.

Harry kom en bel de politie! zeg ik en we lopen naar buiten.

Lilly's pov

Hier zit ik dan... alleen op de koude vloer met een klein stukje brood. Ik mis Niall zo erg! Ik hoop dat hij al wakker is.. dan komt Lola naar binnen. Lilly Tessa weg! waar wonen de jongens? dan breng ik je terug! zegt Lola dan... wacht wat! zeg ik. Maar dan pakt Tessa Niall en dan gaat hij d.... Lilly ik heb Niall gebeld en ik heb gezegt waar Tessa is en hij belt de politie en de politie pakt haar op! dus je bent compleet veilig! zegt Lola. weet je dat zeker? vraag ik. Ze knikt 100% zeker! oke dan... Niall komt er zo aan! oke!

weer een stukkieeee

~Lilly

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now