hoofdstuk 26

91 7 0
                                    

Pov Linda

Ik stap bij Louis in de auto en we rijden vanuit de kledingwinkel naar huis, Lou wouw perse iets leuks met me doen zodat ik het uit mijn hoofd zou zetten. Op de terug weg zien we allemaal polities langs rijden. "Wat is er toch allemaal aan de hand man" zegt Louis en hij drukt op de toeter.

Zodra we de oprit oprijden komen Niall en Harry naar buiten gerend en ze springen achterin. "Louis rij meteen naar Rijksweg 85!" Zegt Niall. Louis doet wat Niall hem zegt en rijd meteen de oprit weer af. "Wat is er?" Zeg ik een beetje geschrokken. "Lilly,  we weten waar ze is" glimlacht Harry. Ik spring van blijdschap zowat van mijn stoel.

We lopen snel naar het huis en kloppen op de deur. Een lief meisje maakt de deur open en roept: "Lilly". Niall staat heel zenuwachtig te wachten. "JONGENS" roept de stem van Lilly en ze komt naar buiten gerend. Ze vliegt Niall in de armen en de tranen vloeien over hun wangen. Ik geef Harry en Louis een snelle knuffel en glimlach. Lilly laat Niall los en ze komt op mij af gelopen. "Lilly" snik ik. "Linda" snikt ze. "Doe ons dit nooit meer aan, je weet toch dat Ik niet zonder je kan." Zeg ik en ik plet haar fijn. Ze begint te lachen en knikt.

We stappen in de auto en horen via de radio dat Tessa is opgepakt wegens ontvoering, de rechtszaak is over een paar maanden en we moeten allemaal getuige. We beginnen allemaal te juichen en kunnen niet meer stoppen met lachen.

Zodra we thuis komen gaat iedereen naar bed, deze dag was echt mega vermoeiend. Harry trekt zijn shirt uit en gooit hem op bed. Ik pak het shirt en ruik eraan, de heerlijke 'Harry' geur. "Lekker?" lacht hij. Ik knik en begin ook te lachen. "trek maar aan" zegt hij. Ik trek snel zijn grote blauwe trui aan en doe een oude pyjama broek van hem aan. We gaan tegen de koprand van het bed zitten en hij slaat zijn arm om me heen. "Ik ben zo blij met jou" fluistert hij in mijn oor. "Ik ook met jou schatje" fluister ik terug. Ik kruip tegen hem aan en Harry heeft me een zoen op mijn voorhoofd. "Je bent de liefste" glimlacht hij. "Dat ben jij al" zeg ik. "Nee jij" "nee jij" "nee jij" "nee jij" "nee jij" "nee jij" Roepen we lachend.

Niall en Lilly komen lachend binnen en zeggen: "WAT, SCHREEUW NIET ZO HARD". We beginnen allemaal te lachen en ze kruipen bij ons in bed. Van links naar rechts: Harry, Ik, Lilly, Niall. "Lang geleden dat ik me zo veilig heb gevoeld" zegt Lilly. Ik geef haar een knuffel en gaap diep.

*s' ochtends*

Ik wordt wakker en kijk om me heen. Harry is al uit bed, en Niall en Lilly liggen super schattig tegen elkaar aan. Ik glimlach en pak snel mijn telefoon. Ik maak een foto maar vergeet dat mijn flitser nog aan staat. Meteen springen hun ogen open. Ik begin beschaamd te lachen en sla mijn handen voor mijn hoofd. "Sukkel" lacht Lilly en ze duwt haar hoofd tegen Niall's borst. Ik spring van het bed af en ren naar beneden toe.

"Schatjeeee ik heb een verassing" zingt Harry vanuit de keuken. Ik loop meteen door naar de keuken en zie hem daar weer staan in zijn joggingbroek zonder shirt. "To much for my eyes" lach ik en ik geef hem een knuffel. "Ga de rest halen. Ik heb geweldig nieuws" zegt hij. Ik knik en loop naar de trap toe. "JONGENS, KOM SNEL" roep ik en meteen hoor je de deuren open gaan.

We gaan allemaal op de bank zitten en Harry gaat staan. "Als de rechtszaak voorbij is, gaan we met zijn alle naar.. HAWAII!" roept hij mega blij. Iedereen springt op en gilt. Dit is geweldig.. gewoon weer even rust en gezelligheid.. op Hawaii

~ Linda

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang