hoofdstuk 5

216 10 1
                                    

Pov Linda

Ik loop naar beneden en kijk op de klok. Lilly is wel erg lang weg. Ik ga op de bank zitten en veeg mijn tranen weg. Dan gaat de bel. Ik tik met mijn vingertoppen op mijn ogen, zodat andere mensen niet kunnen zien dat ik gehuild heb. Op weg naar de deur kijk ik in de spiegel. Je ziet het heel goed..

Ik pak de deurklink vast en voel iets raars in mijn buik. Ik maak open en zie een jongen staan. "Ben jij Linda?" vraagt hij in paniek. Ik knik schuw. "Kom mee!" zegt hij en hij trekt me mee.

"Wie ben jij?!" zeg ik bang onder het lopen. "Dat doet er niet toe" antwoord hij buiten adem. "Dat doet het wel" zeg ik bot en ik stop met lopen. "Linda, je zusje is omvergereden!" zegt hij. Ik schrik en grijp me aan hem vast. "Kom." zegt hij weer en we rennen verder.

Ik kijk naar de grond en zie daar Lilly liggen met nog 4 jongens om zich heen. Ook hoor ik van ver af de ziekenwagens. "Wat.. Hoe.. Wie?!" zeg ik terwijl ik helemaal shake. Een jongen met tattoos en zwart haar.. Zayn.. komt naar me toegelopen en drukt me tegen zich aan. "ssshht, de ziekenauto komt eraan" fluistert hij. Ik geef het op en sla mijn armen om hem heen.

Zodra ik weer op kijk zie ik dat de 4 jongen weg is. "Daar stond toch net ook iemand?" vraag ik terwijl ik naar de plek kijk waar diegene net stond. "Nee hoor.." zegt Liam zenuwachtig. "Harry?!" zeg ik, terwijl mijn bloed begint te koken. "ZEG ME NIET DAT HIJ DIT HEEFT GEDAAN?!" schreeuw ik met tranen. Ik zak langs Lilly op de grond. Ik pak haar hand en knijp erin. "Lilly, alsjeblieft" smeek ik.

Dan wordt ik weggeduwd door een dokter. "Neem haar even mee" zegt hij tegen Louis. "Nee" snauw ik. Louis pakt me vast en trekt me weg. "LOUIS" jammer ik. "sshht. Rustig maar" en hij drukt mijn hoofd tegen zijn borst. "Zorg alsjeblieft dat het goed met haar komt" hoor ik Niall tegen de man zeggen. Ik snik tegen Louis' borst aan. "Adem rustig in" zegt hij en hij wrijft over mijn haar. Ik kijk hem aan en laat een klein glimlachje zien.

Lilly wordt in de ziekenwagen gezet. "M-mag ik mee?" snik ik. De dokter schud zijn hoofd. "Er past niemand meer bij" antwoord hij. Ik begin te schreeuwen en te huilen. "Je kan met ons mee" zegt Niall en hij klopt op mijn schouder. De ziekenwagen rijdt weg en wij blijven achter.

"Ik zoek het zelf wel uit. Doei" zeg ik en ik loop weg. "Linda!" roept Niall. Ik draai me nog even om en zie hoe ze zeggen dat ik terug moet komen. Ik schud mijn hoofd en loop verder.

Ik loop langs het park en bots dan plots tegen iemand aan. "Ho sorry" zegt een bekende ruwe stem. Ik kijk omhoog in de groene ogen van Harry. Ik draai mijn hoofd weg en loop verder. "Linda" roept Harry me na en ik voel zijn hand op mijn schouder. "Het was niet mijn bedoeling" zucht hij. Ik kijk weer omlaag maar Harry pakt mijn kin vast en duwt hem omhoog zodat ik wel in zijn ogen moet kijken. "Ik wilde jullie niet verlaten" zegt hij.

"Je hoeft me niet te vergeven, maar kom mee naar het ziekenhuis" zegt hij. Ik knik, hoe moet ik er anders komen? In onze eigen auto kan ik mezelf nu niet beheersen. Hij glimlacht licht en ik stap in zijn auto. "Ik snap nog niet hoe je dit hebt kunnen doen" snauw ik..

~ Linda

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now