Hoofdstuk 15

132 8 0
                                    

Pov Linda

Ik zit in paniek op de grond en huil.. dat is het enige wat ik kan doen.. Ik hoor mijn vader op de gang praten door zijn telefoon. "ja, ja, komt goed" zegt hij en dan hangt hij op.

De deur gaat open en ik zie mijn vader staan. "We gaan een ritje maken" zegt hij. Ik kijk hem verward aan en probeer mijn betraande ogen te verbergen. "SCHIET OP" brult hij opeens. Ik sta op en wacht totdat pap me los maakt. Hij maakt het touw los en trekt aan mijn arm.

Hij duwt me naar buiten en zet me in de stoel aan de reiders kant. "wat moet ik doen?" vraag ik. "Rij langs je zusje en laat zien dat er niks met je aan de hand is. Als je laat merken dat er wat is,.. zal er ook echt wat gebeuren." en hij stapt achterin. Ik start de auto en voel iets tegen mijn zij. Ik kijk naar beneden.. en zie dat het een pistool is. "Dus wees maar lief" zegt hij met een grijns en hij gaat half op de achterbank liggen zodat hij niet gezien wordt.

Ik rij langs het huis en zeg: "ze kijken helemaal niet" "Het staat vast wel op camera, gewoon lachen en dan doorrijden" snauwt pap me toe. Ik begin te nep-lachen en rij dan door.

Als we dadelijk thuis zijn, smokkelt hij me vast weer naar binnen en gooit me in de kelder. Het is leuk om weer even buiten te zijn.. Wie weet hoelang dat nog gaat duren tot de volgende keer..

Pov Harry

Ik staar uit mijn raam en zie opeens een pickup truck staan. Ik kijk goed en zie Linda zitten. Meteen ren ik naar beneden en pak Lilly aan haar arm. "Kom mee" zeg ik en we rennen naar buiten. "Wat is er?" zegt Lilly geschrokken. "Snel stap in de auto" antwoord ik en we stappen in de auto van Zayn, hopelijk herkennen ze die niet.

Ik start de auto en rij achter ze aan. Zo snel mogelijk.. maar ook zo minopvallend.

We rijden een hoek om en dan zijn ze weg.. "Lilly herken je dit?" vraag ik hoopvol. "Ja!" zegt ze opeens. "Weet je ook nog welk huis..?" vraag ik nu onzeker. Ze zucht diep en schud haar hoofd. "We kunnen overal aanbellen.." antwoord ik. "Deze straat is 50 huizen lang.."

~ Linda

School begint, dus het kan dat we nu wat minder gaan updaten. maar natuurlijk proberen we het zo veel en zo goed mogelijk te doen x

No Sisters By Blood But Sisters By Heart!Where stories live. Discover now