Κεφάλαιο 33

174 12 3
                                    

Άγγελος POV

"Σταμάτα να κλαις μωρό μου" της είπα όταν ήμασταν πλέον μέσα στο αμάξι.

"Δε- Δε μπορώ" τραύλισε και κάλυψε με το χέρι της το πρόσωπο της. Σταμάτησα το αυτοκίνητο σε ένα χωματόδρομο και την κοίταξα.

"Αυγή κοίταξε με" είπα απαλά και τοποθέτησα τα χέρια μου στα μάγουλα της. Τα μάτια της ήταν κατακόκκινα και σκούπισα με τους αντίχειρες μου τα μάγουλα της.

"Ηρέμησε" ψιθύρισα και ένωσα τα κούτελα μας μεταξύ τους.

"Ο Μάρκος ήταν εκεί. Εκείνη την νύχτα" είπε όταν ηρέμησε μετά από λίγο.

"Λυπάμαι τόσο πολύ πραγματικά. Αν μπορούσα να κάνω κάτι για να ξεχάσεις ότι πέρασες θα το έκανα" είπα και πήρε μια βαθιά ανάσα. Μου χάιδεψε αργά το χέρι και δεν μιλούσε καθόλου.

"Θα στείλεις μήνυμα της μαμάς σου ότι θα κοιμηθείς σε εμένα απόψε" της είπα και έγνεψε πριν βγάλει το τηλέφωνο της και πληκτρολογήσει.

"Ξέρεις ότι μπορείς να μου μιλάς" της θύμησα και έκλεισε για λίγο τα μάτια της.

"Φοβάμαι" είπε ανοίγοντας τα απότομα.

"Τι φοβάσαι;" την ρώτησα και κοιτούσε μπροστά την χωματερή.

"Ότι θα τον δω μπροστά μου και εσύ δεν θα είσαι εκεί. Θα μου κάνει ότι μου έκανε και την προηγούμενη φορά" είπε και εστρεψα το πηγούνι της στο μέρος μου.

"Θα είμαι πάντα δίπλα σου Αυγή, δεν θα αφήσω κανένα να πειράξει τρίχα σου. Στο υπόσχομαι" την καθησύχασα και μου χαμογέλασε αδύναμα.

"Σε ευχαριστώ" ψιθύρισε και την φίλησα απαλά για λίγο στα χείλη.

Φτάσαμε έξω από το σπίτι και πήγα να ανοίξω την πόρτα της. Την πήρα σε στυλ νύμφης και τοποθέτησε το κεφάλι της στο στέρνο μου κλείνοντας τα μάτια της. Όταν έφτασα στο υπνοδωμάτιο την έβαλα να ξαπλώσει.

"Πρέπει να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου" γκρίνιαξε και με αγκάλιασε από τους ώμους ξανά για να την σηκώσω πάνω. Την σήκωσα ξανά ψηλά και την πήγα στο μπάνιο.

"Εντάξει. Ευχαριστώ" είπε κατεβαίνοντας και φίλησε το μάγουλο μου πεταχτά. Μέχρι να τελειώσει πήγα να της βρω κάτι άνετο να φορέσει. Πήρα μια βερμούδα από την ντουλάπα και μια από τις μπλούζες μου που ξέρω πώς τρελαίνεται να φοράει.

"Ορίστε" της είπα και άφησα τα ρούχα στον νιπτήρα.

"Ευχαριστώ" είπε και μου χαμογέλασε.

Τι λες, θα τα καταφέρουμε;Where stories live. Discover now