Κεφάλαιο 12

208 16 0
                                    

Αυγής POV

6 ημέρες μετά

Ξύπνησα το επόμενο πρωί με ανυπομονησία για την όλη μέρα. Το πρωί έκανα τα συνηθισμένα και μπήκα στο αυτοκίνητο της Αρετής.

"Χρόνια Πολλά κοριτσάρα μου, χαρούμενα 16!!" φώναξε η Αρετή και παρολίγο να πεταχτεί πάνω μου και να βρεθεί στο πίσω κάθισμα από την αγκαλιά που μου έδωσε.

"Ευχαριστώ Αρετή'' χαχάνισα και έπειτα ευχαρίστησα την μαμά της που μου ευχήθηκε και αυτή.

"Λοιπόν, τι θα κάνεις σήμερα;'' ρώτησε η φίλη μου κοιτάζοντας με από το καθρεφτάκι.

''Τίποτα μάλλον. Δεν έχω αυτή τη διάθεση, μάλλον στο σπίτι'' απάντησα και με κοίταξε λυπημένα. Κατάλαβα ότι ήθελε να μου μιλήσει για τον Άγγελο όμως δεν το έκανε λόγω του ότι η μαμά της καθόταν δίπλα της.

Μετά από λίγα λεπτά φτάσαμε στο σχολείο και περπατούσαμε προς τα ντουλαπάκια μας. Πολλά παιδιά στους διαδρόμους μου εύχονταν χρόνια πολλά και εγώ τους απαντούσα με ένα ευχαριστώ και με χαμόγελο. 

Μόλις άνοιξα το ντουλαπάκι μου άκουσα μια φωνή να με καλεί ακριβώς πίσω μου. 

"Χρόνια πολλά" είπε αμήχανα ο Κωνσταντίνος που στεκόταν ακριβώς μπροστά μου.

"Σε ευχαριστώ" απάντησα χαμογελώντας.

"Σου πήρα αυτό''΄είπε και αποκάλυψε ένα μικρό κουτί διακοσμημένο με κόκκινο περιτύλιγμα.

''Δεν έπρεπε, δεν ήταν ανάγκη'' του είπα και κούνησε το κεφάλι του. 

''Άνοιξε το'' πρόσταξε και εγώ έκανα ότι μου είπε. Άνοιξα το κουτάκι και μέσα βρισκόταν ένα χρυσό βραχιόλι όπου κρεμόταν από αυτό ένα μικρό μικρόφωνο. Έμεινα άναυδη να το παρατηρώ. 

Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε κλαμπ καραόκε.

"Θεέ μου, ευχαριστώ είναι υπέροχο!" αναφώνησα και πέρασα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του. Τον ένιωσα να ξαφνιάζεται αλλά αμέσως τοποθέτησε τα χέρια του στην μέση μου τραβώντας με κοντά του. Το κουδούνι κτύπησε και διακόψαμε την αγκαλιά μας.

''Θα τα ξαναπούμε'' είπε γλυκά και έφυγε για την τάξη του. Πήρα τα βιβλία μου και ξεκίνησα και εγώ για την δική μου.

[..]

Η ώρα ήταν πλέον 8 και εγώ βρισκόμουν ξαπλωμένη στο δωμάτιο μου απαντώντας σε μηνύματα και τηλεφωνήματα όλο το απόγευμα. Η μαμά μου δουλεύει ολόκληρη νύκτα απόψε, έτσι έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός πως θα περούσα τα γενέθλια μου φέτος μόνη. Καθώς έβλεπα ταινία αναγκάστηκα να την σταματήσω διότι κάποιος μου είχε στείλει μήνυμα.

Τι λες, θα τα καταφέρουμε;Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin