⌜Deszkás srác .. ♡ Jungkook 18+⌟

1.9K 104 19
                                    

Nagyon rákaptatok erre a bad boi dologra.

Btw: ez a sztori így lett kérve a nagyját így kérték, szóval keveset tettem hozzá.

plusz nehéz nekem smutot írni, zavarban is vagyok tőle, meg ez az első, hogy ide írok, szóval bocsi ha kaka, valószínű, hogy kijöttem a gyakorlatból😂🥺💕

plusz nehéz nekem smutot írni, zavarban is vagyok tőle, meg ez az első, hogy ide írok, szóval bocsi ha kaka, valószínű, hogy kijöttem a gyakorlatból😂🥺💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

<imádtameztahahát🥺>

🌙🌙🌙

Gördeszka vagy Bmx? Nos, ez a te környékeden eléggé meghatározó volt, mármint, itt nem a kosaras meg a focis srácok voltak a menők, na jó, de. Viszont nagyobb hangja volt a fentebb említett kettőnek, hiszen titkon illegális dolgokban is benne volt a kezük. Leginkább drogot árultak bulikban, ami mondjuk ki... mindig náluk volt és az övéik szóltak a legnagyobbat. Két bandából álltak. A gördeszkások főkolomposa Jeon Jungkook és a barátai, akik leginkább BTS-nek hívták magukat. Ők voltak azok, akikkel mindenki szívesen lógott. Aztán a BMX-es banda, másnéven az NCT U tagjai, akinek a feje Taeyong volt. Természetesen utálták egymást, de ez a történet nem feltétlenül róluk fog szólni. Hogyan kerültél te a képbe?

Késő este indultál hazafelé. Kissé részeg voltál, a kezeden lévő konyharuhát már átitta a véred, de a fájdalmat nem éreztél, legalább is a kezedben nem. A kertváros szokásosan csöndesnek bizonyult, de hallottál már rém sztorikat, szóval szedted a lábad, ahogy csak tudtad. Az úton meghallottad, ahogy közelít egy gördeszkás ember, aki végül lassan haladt el melletted, megbámulva téged.

"Azta.. hé, jól vagy?" döbbent le a srác. "T/N, igaz?"

Ohh, egyből megismerted. Jungkook. Az unokatesóddal voltak régen egész jóban, aki idősebb volt nála. Ők ketten szerettek együtt lógni, néha láttad is, azóta csak pletykákat hallottál róla az egyik barátnődtől, aki a szomszédban lakott.

"Jaaa, jól vagyok és én lennék..." vágtad rá, s kerülted a szemkontaktust.

"Nem úgy tűnik, mintha így lenne... mutasd!" szólt oda neked.

"Tényleg semmiség."

Megállt a deszkájával, majd eléd állt.

"Mutasd" parancsolt rád erélyesebb hangnemben.

Nagyot sóhajtottál, s makacsul engedelmeskedtél. Letekerte a konyharuhát és elképedt.

"Hogy szerezted? Ezt szerintem be kellene varrni.."

"Hosszú történet.."

Jungkook elő vette a telefonját, majd rád mosolygott.

"Nem messze van a helyi ügyelet, szóval, amíg oda sétálunk, elmesélheted.."

Mérges voltál és nem akartad fárasztani a siralmas életeddel, de részegen mindig bátrabb az ember.

"A pasim megcsalt, semmi extra..."

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now