◜Szakítás után....◞

2.6K 171 30
                                    


SeokJin, Jungwoo, Jeno, Youngjae, Minseok próbálnák kajával megoldani vagy beforrasztani összetört szívüket, jobban mondva, megennék érzéseiket irántad.

Joonie, Haechan, Ten, Renjun, Jackson, Changkyun, Jongdae, Yugyeom a barátaikkal buliznának és boldogan, büszkén kiáltanák, hogy.. "SZINGLI VAGYOOOOOK, RIBANCOK, BWAHHAHAHAHHA" , még is elsírnák magukat közben XDD

TaeTae, Doyoung, Jisung, Jinyoung, Hyungwon, Kyungsoo, WinWin, Sehun sütnének, vagy süttetnének neked egy szívecskés tortát, amiben némi méreg van, és elküldenék neked, amiért összetörted szívüket.

Suga, Taeil, Mark (got7), Mark (nct), Shownu, Minhyuk, Junmyeon, Jooheon olyan könyveket keresnének, amivel könnyebben feldolgozhatnák a szakítást, valamint némi alkoholt mellé, hogy még a gondolatot is elfelejtsék, hogy te valaha léteztél.

Hope, Jaehyun, Hoseok, Chanyeol, Chenle, Taeyong, Yixing reménytelen squad, akik még mindig törődnének veled és szeretnének mindezek ellenére, és mindenről eszükbe jutnál. még arról is, ha valaki lélegzik... "AWWWWWWW, T/N IS SZOKOTT LEVEGŐT VENNI!" *mondanák könnyeiket törölgetvee*

Jungkook, Jimin, Yuta, Lucas, Jaemin, Jaeboom, Bambam, Kihyun, Kai, Baekhyun akik mindezek ellenére is visszamennének hozzád és egy éjszakás kalandba bonyolódnának az exükkel, az az veled, lmao.


:))

Boldog szülinapot mackósajtinak, Baek macinak, akiről a századik képet szeretném beszúrni, de a bánatos wattpad nem engedi, so... hbd, lysm :)

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now