⌜ Philophobia ♡ Jaehyun⌟

2.2K 173 21
                                    

ÉLETEM SZERELME, PLS, ÉN IS EBBEN SZENVEDEK, BÁRCSAK JÖNNÉL ÉS MEGMENTENÉL LMFAO :'(

* olvasok vele, videókat nézek vele, és annyira kezdi befészkelni magát a szívembe, mint chanyeol vagy taehyung :') ráadásul egy a csillagjegyünk, ez nem lehet véletlen, úszunk, utáljuk a mazsolát...  ♡_♡*

* ja és rá jöttem, hogy sosem az lesz a végleges szerelmem, akit elsőre biasnak választok, szóval nem Taeyong, de azért ő is közelített hozzá..:') *

PHILOPHOBIA - szeretettől való félelem, szerelembe eséstől való félelem (csak szólok, hogy ebben szenvedek)

* * * * *

Ennyi idiótával szemben ülni még sem volt olyan rossz, mint gondoltad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ennyi idiótával szemben ülni még sem volt olyan rossz, mint gondoltad. Ezeket az idiótákat igazából a barátaidnak nevezhetted. Török ülésben ültetek körben, te kártyád mögül lested a többieket, hátha leolvashatod arckifejezésükről mennyire vannak a pácban, aztán amikor rád került a sor lecsaptad egyetlen kártyád. 

"HAHAHAHHAAAAA, UNO, HÚZZ FEL NÉGYET, HAECHAN!" parancsoltál rá egy ördögi vigyorral arcodon, mire ő fintorogva ugyan, de megtette.

"Bárcsak a fejedet húzhatnám fel valahová.." jegyezte meg Haechan sértődötten.

"Az olyan bénák, mint te, csak plusz négy lapot húznak fel, gyerünk, gyerünk.." utasítottad, vett egy mély levegőt és olyan undorral bámult rád, ami azt sugallta, hogy egyszer talán még vissza adja ezt, ha csak nem háromszorosan.

"(T/N), ma különösen kegyetlen" jegyezte meg Taeyon egy csalódott sóhajjal egyetemben, hiszen neki is sok kártya pihent kezében, mert már neki is lecsaptál pár plusz kártyás lapot. Boldogan álltál fel közülük, majd lepacsiztál legjobb barátoddal Jaehyunnal.

"LÚZEREK!" gúnyolódtatok egyszerre, arcátlanul.

"Tsk, inkább menjetek innét, mielőtt még bepöccenek.." vágta rá Doyoung fenyegető hanglejtéssel, mire Jaehyun rád nézett.

"Mozi és pizza?"

"Mozi és pizza" válaszoltad boldogan. "Azért majd mondjátok el melyikőtök nyert!" kacsintottál rájuk, s megindultatok nevetve Taeyong szobájából, de Haechan még utánad vágott egy párnát. "MEGJEGYEZTEM ÁM, HOECHAN!" kiáltottad, amin Jaehyun aranyosan nevetett fel.

"Csoda, hogy kedvelnek.." 

"Nem kedvelnek.. szerintem utálnak.." vágtad rá megjátszott szomorúsággal.

"Miért mondod ezt? Bírnak.. akkor nem viselnék el a gonosz kommentjeid.." jegyezte meg Jaehyun, amikor kiléptetek az utcára.

Jól nyakába pöccintettél, ő ez után gyilkos pillantással nézett rád.

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now