Beszélgessünk kicsit, drámákról.. meg a S(U)perM-ről..

1.6K 89 70
                                    

Nyugodtan írjátok az őszinte véleményetek, még ha nem is egyezik az enyémmel. Csupán drámák és a többiről szólok.

Babáim, nem is tudom, hol kezdjem.

Egy éve keveredtem ebbe a KPOP világba és boldoggá tett, tényleg, tesz is.. de milyen érzés is ebben benne lenni? Élem az életemet nyilván, ér megannyi dolog amiket mostanság nem kezelek túl jól, mert nagyon kezdek bele esni abba a hibába, hogy túlságosan is érdekelnek dolgok, mármint, hogy ki mit gondol rólam, stb, de ettől függetlenül ugyan úgy el tudok keseredni KPOP dolgoktól, mintha a napjaim igazi szerves részei lennének.

Mondjuk ki, végül is az. Velük kelek, velük fekszem.. na, nem kell félre érteni, csak nagyon sokat hallgatok zenét, ha tehetem mindig, tanulás közben is, most írás közben is.

Mitől leszel KPOP fan? 

Na legyünk őszinték.. sok zenét szeretek, régit, újat.. de kellett valami olyan, ami ad nekem egy pluszt. Szeretem, ha egy dalban van katarzis érzés, szeretem, ha jelen van benne a rap is. A két kedvenc dolgom ötvözete volt, így szerettem meg. Nem fogok hazudni. BTS-el kezdtem, és az Idollal és elsőre a srácok nem fogtak meg, mert sosem értettem, miért szeretik ennyire ezt az ágat, aztán megértettem. Nagyon lassan kezdtem el ismerkedni többel is, emlékszem, hogy az Exót meg sem akartam ismerni, mert úgy voltam vele, hogy nem lehet jobb a BTS-nél.. ami talán érthető így elsőre, de aztán megszerettem és az UB bandám az EXO.

De hogy mi az a plusz ebben amitől olyan jó?

Az elmúlt pár évet visszatekintve ideáig, sokat fejlődött ez az ág, hogy úgy mondd beilleszkedjen, kövesse a mai stílust a mostani alapokkal, amik a dalokban vannak, stb, stb. Beilleszkednek a KPOP hangzással, de még is ők valahogyan különlegessé teszik, de maradjunk annyiban, hogy a legnagyobb titok én szerintem a rap és az ének ötvözete, hiszen nagyon sok dalban felkérnek valakit, hogy rappeljenek, de itt nem kell, hiszen ez megvan és ettől lesz olyan jó. Ha még mindig olyan lenne, mint a régi, nem biztos, hogy szeretném. Például, sajnálom, nem kell megenni engem, tisztelem őket, de a BIGBANG sosem lesz a kedvencem, mert nem azt a fajta stílust követi zenében, amit én szeretek. Egyedül az Exo intervalluma tetszik, a régi dalokat is szeretem, de ez nem mondható el minden együttesről. Sajnos ez van, sajnálom. 

Szóval KPOPPERNEK lenni jó, ösztönöz arra, hogy táncolj, na meg arra, hogy kitartóbb legyél, az én fejemben mindig az jár, ha lustálkodom, hogy ugyan már, ezek a srácok nem lustálkodnak ennyit mint én, meg se tehetnek, szóval Réka, ne hisztizz ne lustálkodj.. :DD Sokakat az írásra, videózásra és még sorolhatnám nap estig. 

Az meg csak egy plusz, hogy hogyan néznek ki.. na igen.

Mi az árny oldal?

Na kezdődik. Szóval nem nagyon tudom, mit is mondjak, ez az év nagyon keserves.

- Seungris dráma. Már beszéltem róla, nem is akarok többet.

- Hanbin kiiktatása "drogok" miatt.

- Sulli halála.

- Kyungsoo, Xiumin bevonulása, de főleg Kyungsooé, hiszen annyira váratlanul és hirtelen jött.

- Hogy mennyiszer elnyomját Rosét.

- Woojin kilépett a Stray kidsből.

- Wonhonak ott kellett hagynia a Monsta X-et.

- Jungwoo eltűnt, és az SM hallgat róla mint a sír.

- A Renjunnal való incidens...

Nem igazán tudom, hogy mit is mondjak, nagyon jól sejtem és érzékelem, hogy mi mehet ezeknek a hátterében, hiszen ezek a bandák egy termékek a cégük számára. Mint neked a kedvenc csokid amit mindig megveszel, tehát kábé így vagyunk ezzel. 

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now