⌜A támadás .. ♡ Wooyoung⌟

1.3K 103 15
                                    

Bad boi 💕 :))

IMÁDTAM ÍRNI.

Pls, ha szerettek nézzetek be a Moonlight című ficimbe. Annyira szeretném folytatni. BTS, EXO, de lesz benne Ateez is. *-*

* * * * *

"MIII? TE ÉS WOOYOUNG? TE

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"MIII? TE ÉS WOOYOUNG? TE. ÉS. WOOYOUNNGGGGGGGGGGGGGGGG? KI AZ A WOOYOUNG??" sipítozott barátnőd izgatottan, amikor elmesélted neki a történeteteket... de miről is van szó?

Második évet kezdeni új gimiben nem igazán volt olyan kellemes érzés, mint ahogy próbálták neked azt beadni a szüleid, jobban mondva vígasztalni. Így is csoda volt, hogy a háttérbe húzódva, könnyedén sikerült átélned az elsőt. Jó, nem voltál mindig az a csöndes kislány, ha kellett, oda szóltál a suliban bárkinek, ezért sem mertek annyira megkörnyékezni. Pár hónap alatt harcoltad ezt ki, ott. Most pedig egy másik suliba kényszerültél, ahol kezdhetted az egészet előről. Sokat tűnődtél rajta, hogy talán jobb lenne immáron más lappal indítani.. okosabban inkább. Jobb lenne csak a háttérből megfigyelni ki, milyen.

Talán.. kedvesnek lenni, megjátszani a szégyellős kislányt a makacs helyet?

Lehet.

Nagy, depressziós sóhajt kiengedve indultál meg töri órára. Az első szabad helyre huppantál, ami az ablak mellett volt. Téli, őszi időszakban szeretted, de tavasszal mint most, plusz nyáron már annyira nem repestél az ötlettől. Főleg a darazsak miatt, így hát reménykedtél, hogy nem fog kinyílni ma ez az ablak. A teremben mindenki hangoskodott, aztán megérkezett egy srác talpig feketében, bőrszerkóban, sisakkal a fején. Drámaian lassan vetette le a lányok pedig elaléltak. Alig bírt leülni a helyére, ami két paddal arrébb volt tőled. Minden lány körülötte legyeskedett, sőt, még kaját is adtak neki, ő pedig vigyorogva élvezte ki a helyzetet. Amennyit láttál belőle, leszűrted, hogy szerette a lányokat abban a hitben tartani, hogy valaha lesz nála esélyük. Végre valahára becsöngettek, így a rajongói klub feloszlott, de tekinteted nem vetted le róla, hiszen őt magát nem sikerült még jól végig mérned. Rád pillantott, félmosolyra húzta a száját és kacsintott is mellé. Fekete haja, fakó fehér bőre és szemei.. nyeltél egy nagyot, majd gyorsan elfordítottad a fejed, viszont az előtted ülő lányok összesúgtak és csúnyán néztek rád. Csak ingattad a fejed. A srác elkezdett beszélgetni az egyik fiú haverjával, aki kicsit nagyobbnak tűnt mellette, hiszen magasabb volt, vörös haja és inkább az ellenkezőjének mondhatnád a barátját, mint őt.

Annyira azzal voltál elfoglalva, hogy miről beszélhetnek, hogy fel se tűnt, hogy az ablak kinyílt melletted.

Becsöngettek, a tanár betért és nem volt túl jó kedvében, a srác így se hagyta abba a konzultálását a barátjával.

"Wooyoung, talán zavarok?"

Wooyoung, huh? Lassan vetítette tekintetét a tanárra.

"Valahogy úgy" vágta rá, akkor betért egy darázs és pont feléd szállt.

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now