⌜Komolytalan... NamJoon ⌟

1.6K 138 57
                                    

Ezt a sztorit így kérték, okay?  Bad boy Joonie...  

Lehet nem sikerült olyan jóra, most valahogy fiú undorban szenvedek, so ...

* * * * * * *

Kim NamJoon.

Mindenki tudta a suliban, hogy vele nem érdemes szórakozni, hiszen gazdag család sarja, aki bármiből, bárhogyan kihúzza magát. Ha pedig megkér valamire, jobb, ha nem mondasz nemet. Végülis, ki akarná a nehezebb utat választani? Hidd el, ha róla van szó, nem lesz gördülékeny az az opció. Annak ellenére, hogy a fél suli félt tőle, egészen okos srác volt, szeretett tanulni, nem volt buta. Okos és ravasz, ez volt rá a legjellemzőbb. Ennek ellenére is népszerű volt, hiszen a legjobb barátja volt a suli foci csapat kapitánya, aki nem más volt, mint Jungkook. Jó barátságot ápoltak, valamint.. ketten terítettek. Ugyan is, Namjoon és ő volt felelős a suli bódító szereiért, ha beakartál tépni, csak kettejükhöz fordulhattál, hiszen kiiktattak minden ellenfelet a suli körzetéből.

Te pedig jóban voltál Jungkookkal, aki bemutatott neki. Namjoon már az első találkozásnál tudta, hogy téged akar és nem is hezitált. Elsőre kikosaraztad őt, amit sehogy sem volt képes sem ő, sem az egója befogadni, így addig loholt utánad, míg bele nem mentél ebbe az egészbe. Az első randi egy mozgalmasabb éjszakába torkollott, ebből adódóan rá jöttetek, hogy kettőtöknek jobban megy a barátság extrákkal féle kapcsolat, hiszen Joon kivételesen jó volt az ágyban, egyikőtök sem akart érzelmi kötődést. Passzolt az egész.

Legalábbis, ezt remélted, de mellette valahogy a poklot élted meg. Tudtad jól, milyen, mit csinál... Hamar dühbe gurul, vonzza a bajt, nagyszájú, veszélyes.. úgy gondoltad, sosem tudnál szerelembe esni egy ilyen sráccal. Még is, minden találkozásnál leakartad őt nyűgözni. Megakartál neki felelni olyan szinten, hogy sose vágyódjon más lány után. Mind szexben, mind a külsődben, viszont ahogy mélyedtetek ebbe a kapcsolatba, ő annál inkább ridegebbé vált. Jobban kifejezve: csak is arra kellettél neki. Egyetlen kedves gesztust sem volt képes kipréselni magából feléd. Falakat épített, soha válaszolt személyes kérdésekre, sosem ölelt meg csak is szex közben, egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy veled aludt volna el. Még is.. imádtad, ha rád mosolygott, főleg a megjelenő gödröcskéit ekkor, mély hangját, érintéseit, illatát... szerelmes lettél és szerettél valahogy közelebb kerülni hozzá. 

Egyik este, akció után az ágyadon ülve nézted ahogyan öltözködik.

"Joon.. mi lenne, haaa... elmennénk valahova?" vetetted fel az ötletet.

Namjoon felállt, hogy magára húzza fekete nadrágját, majd furán nézett rád.

"Ezt most kifejtenéd érthetőbben?" firtatta, mialatt szemeibe lógó, kósza fekete tincseit hátra túrta.

"Tudod. Mondjuk egy moziba.. vidámparkba.. akárhova" vágtad rá. "Sosem csinálunk semmit a szexen kívül.."

Namjoon félmosolyra húzta a száját.

"Ohh, te most randira hívsz engem?" incselkedett veled, hangjától pedig elolvadtál legbelül. 

"Mivel több, mint fél éve ezt csináljuk? Gondoltam, igen" válaszoltad vigyorogva és magadhoz húztad.

"Csak nem szerelmes lettél belém?" nézett szemeidbe mélyen.

"Naaa, naaaa.. nem kell túlzásba esni.." jegyezted meg bohókásan, ő pedig elhúzódott tőled és magára vette felsőjét, majd rád nézett mosolyogva. Szemeidet kémlelte, majd a vigyor lefagyott arcáról.

"Azt gondolod, te vagy az egyetlen, T/N?" tette fel a kérdést teljes komolysággal.

"Ezt most hogy értsem?" kérdeztél vissza meglepetten.

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now