What's the tea, sis?

1.6K 110 406
                                    

Helló, cuncikáim. Ma jó sok mindent kibeszélünk, remélem válaszoltok is majd a lenti kérdéseimre. ^^

Először is, nagyon, de nagyon megszeretném köszönni a támogatásokat, HOGY OLVASTOK. Nem tudjátok nekem ez mennyit jelent.. (bitch, sokat). Valamikor tél elején indultam ezzel a könyvvel, Btssel indulva, aztán jött hozzá a got7, aztán kicsit az Exo és így tovább és tovább. ^^

Mára pedig jó sokan lettünk, tehát 3864 vote elég jó arány ehhez az ötven részhez. Mindenesetre, csak szejetném tudatni, mennyire jó érzés, amikor tényleg valami olyat írok, ami tetszik, vagy feldobja a napotokat.

Amikor olvasgatom a kommenteket mindig nevetek, mint valami idióta. (igen, mint Lucas. pont úgy. chill. szeretem. adoptáltam WinWinnel együtt.)

És épp ez az oka annak, hogy nem nagyon mentem át tumblrre írni, hiszen ott nem kapok maximális visszajelzést arról, hogy valamin jót nevettél, vagy elolvadtál

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És épp ez az oka annak, hogy nem nagyon mentem át tumblrre írni, hiszen ott nem kapok maximális visszajelzést arról, hogy valamin jót nevettél, vagy elolvadtál. Nekem sokat jelentenek a visszajelzések, még ha néha elfelejtek válaszolni. (van másik imagines könyvem is, na XDD) 

Mindenesetre szeretlek titeket új kis közösségem, féltem, hogy nem leszek jó ebben a KPOP világban, de úgy érzem lassan, lassan belejövök. 

És ez nem ment volna nélkületek.

És ez nem ment volna nélkületek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

* * * * * * * *

So, néhány kérdésem feléteeeek.

Mi a horoszkópod?

Mi a kedvenc színed?

Melyik az Ultimate Bias bandád, és miért?

Melyik a kedvenc vicces momentumod az Ultimate biasodtól?

Melyik a kedvenc évszakod?

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now