⌜Megtört.. ♡ Taeyong⌟

1.3K 90 8
                                    


Drágáim! Ne haragudjatok meg rám, de ez a rész E/1-ben fog íródni. És azért se haragudjatok meg rám, ha unalmas lesz a sztori, de túl vagyok egy szerelmi háromszöges dolgon... ami újra feljött az életembe, így nehéz az egész most.

.. és könnyeimmel küszködve pötyögöm be, mi is történt velem igazából.. nagyjából igaz lesz ez a történet.. muszáj volt kiadnom magamból valahogyan, so... lehet szar lesz, de legalább kiírtam

**********

**********

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Taeyong ágya végén ültem könnyes szemekkel, sötét szobájában, aminek halovány fényt cigarettám adta, mikor meggyújtottam azt. Úgy gondoltam, valahogy le tudom majd vezetni a fájdalmat, ami sokként érte a lelkemet, némi közösüléssel ex barátomnak a legjobb barátjával, de talán ez egy kibaszott őrült ötlet.

Tudom a lányok többsége szereti hangoztatni azt a hülyeséget, hogy pár hónap alatt az adott barátjuk a minden számukra, de mi Doyounggal nem hónapokat voltunk együtt. Már rég egy párt alkottunk, tudtam milyen. Olyan fajta, aki rossz mindenki máshoz, de csak miattam akar jó lenni. Ezt keressük egy srácban, nem? Akit mi inspirálunk.. akinek igazán különlegesek vagyunk. Tudtam azt is, hogy a minden hétvégén való lerészegedést és a folytonos bulikat nem feltétlenül állíthatom meg, no meg azt, hogy mennyire flörtölős a lányokkal. Végülis, elmondhattam magamról akkoriban, hogy flörtölhet bárkivel, nap végén úgy is nekem mondja, hogy szeret és velem is fog szeretkezni. Sikerült kezelnem a csúnya düh kitöréseit, ezáltal közelebb kerültünk egymáshoz. Megmutatta nekem a legnagyobb sebeket az életében, amiket én ápoltam, én nyugtáztam. Azt, hogy mennyire nem támogatta az apja, hogy énekes legyen, hogy az anyukáját sosem érdekelte igazán, mi is van vele, hogy folyton magányosnak érezte magát és kényelmetlenül, ha a családi életéről faggatták. Szerette magát keménynek mutatni, végtelenül sok butaságba rángatták bele a barátai, olyan emberekért verekedett bulikban, akik igazából nem is törődnek vele, nem is mondhatóak igazi barátnak. Nem számított mennyit cigizik, mennyit volt benyomva. Ott voltam neki, ahogyan a banda tagjai is. Taeyong, Jungwoo, Johnny, Yuta, Haechan, Mark, Taeil és Jaehyun.

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now