◜Valentin nap... nct127 & Exo◞

2.8K 183 45
                                    


Winnie

Tudtad jól, hogy ez a nap is olyan lesz mint a többi és nem foglalkoztál ezzel az ostoba 'ünnepnek' csúfolt nappal, így hát legjobb barátoddal töltötted azt

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Tudtad jól, hogy ez a nap is olyan lesz mint a többi és nem foglalkoztál ezzel az ostoba 'ünnepnek' csúfolt nappal, így hát legjobb barátoddal töltötted azt. Filmet néztetek a kanapén, majd feléd fordult.

"Hm? Nem tetszik ez a film, vagy mi a baj?" 

"(T/N), ugye mi mindig barátok voltunk?" tette fel a kérdést.

"Ömm.. igen?" 

"Lélektársak is, igaz?" firtatta, mialatt te kezdtél szép lassan elvörösödni.

"I-Igen.. azt hiszem..."

"És szeretsz?"

"Te szeretsz?"

"Szeretlek!" mosolygott rád, s te megölelted volna, de ő egyből felpattant a kanapéról, boldogan. "Ahh, köszi, (T/N)!" hálálkodott látszólag megkönnyebbülve.

"M-mit?"

"MUSZÁJ VOLT ELPRÓBÁLNOM, HOGY MENNE EZ, MEGYEK ÉS BEVALLOM VÉGRE YUTÁNAK AZ ÉRZÉSEIM!" közölte veled boldogan, te pedig olyan csúnyán néztél rá, hogy rendesen beijedt. "Huh? Mi van az arcoddal?"

"Ha álmodban véletlenül megfulladnál, van alibim."

Szegény Winnie fejvesztve rohant és utólag rá jött, hogy figyelmeztetnie kellett volna, hogy elakarja veled próbálni szerelmi vallomását.

Kyungsoo

Amint beléptél közös lakásotokba, elállt a lélegzeted is

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Amint beléptél közös lakásotokba, elállt a lélegzeted is. Rózsaszirmok voltak a padlóra szórva, mutatva melyik irányba menj el, ami a konyháig vezetett. Kyungsoo várt téged egy tortával amit ő csinált, de persze se puszi, se pá, egyből ahhoz közeledtél.

"Neked is boldog Valentin napot Jagiya!" nevetett ki.

"Aww, neked is Satansoo! Milyen torta ez? Te csináltad?" firtattad izgatottan.

"Igen, éés kicsit inkább olyan kávé torta jellegű.."

"D-de..." habogtad mialatt helyet foglaltál az asztalnál, majd felvágott neked egy szeletet és eléd rakta. 

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum