⌜Az igazi.. ♡ Kookie⌟

4.4K 289 48
                                    

Szoszi van, csak szólok, hogy KÉRHETTEK SZTORIKAT, kommentben vagy üzenetben akár. ILY

* nem akarok megszeretni egyelőre több bandát, mert a lifeum nem engedi, de töccik ez az iKON mentsetek már meg hány fele szakadjak. nem, nem, bts és got7, elég nekem 14 fiú tenkyú *

* * * *

"Most komolyan, (T/N)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Most komolyan, (T/N)... mit csináljak?" firtatta Kookie, de te valahogy nem tudtál oda figyelni rá, hiszen lepergett előtted körülbelül az egész életed. 

Gyerek korod óta ismerted őt, hiszen a szüleitek szoros kapcsolatot ápoltak egymással, ebből adódóan nagyon sokat voltatok együtt. Ha akartátok, ha nem, arra kényszerültetek, hogy barátok legyetek. Már egész kicsiként kialakult köztetek egy szoros kapocs, amit semmi, de tényleg semmi nem tudta felül bírálni. Fontosak voltatok egymásnak, és jó baráti viszonyt ápoltatok. Mindig ti voltatok az elsők a másiknak.. egészen mostanáig. Jobban mondva, benned már egy ideje átalakult ez az érzés valami mássá.. úgy érezted, hogy szerelmes lettél belé, amit akkor vettél észre, amikor kiöltöztél neki, ha találkoztatok, hogy könnyebben sértődtél meg egy-egy viccén, hogy a szíved hevesebben vert és hogy egyre többet fantáziáltál arról, milyen is lenne vele lenni igazán. Viszont, tudtad jól, hogy esélyed sem lenne, hisz mindig úgy viselkedik veled, mint egy haverral. Meg annyiszor szeretted volna bevallani neki, hogyan is érzel, de nem volt hozzá bátorságod és féltél, hogy esetleg elveszítheted őt.. így elnyomtad magadban ezt az érzést és próbáltad megemészteni, hogy ő sosem lesz a tiéd, aminek köszönhetően egyre rosszabbul érezted magad. Jobban mondva, szenvedtél ettől az egésztől, ami benned dúlt, ezért kicsit távolságtartóbb lettél vele.

Egy ideig nem beszéltetek, ezért aztán át jött, kétségbeesetten tanácsot kérni, hogy mivel lepje meg az újdonsült barátnőjét a szülinapján. 

"(T/N)!"

"Szóhoz sem jutok, de... nem beszélünk egy ideig, lesz egy csajod és átjössz tanácsot kérni, úgy, hogy semmiről nem is tudtam?" vontad kérdőre dühösen.

"Te mondtad, hogy hagyjalak egy darabig békén.. nem akartalak ezzel zavarni.."

"Kivel jársz egyáltalán?"

Kookie büszkén mosolyodott el.

"(L/N)nnel.."

Szemeid kikerekedtek. Áhh, szóval a ribancokra bukik, ohh.. talán ha átmegyek az összes barátján, járni fog velem, igaz?

"Áhh... passzolgatóssal? Vagy is.. mártogatóssal, igaz?" 

"Ne beszélj már így róla! Azok csak pletykák.."

"Ohh, bocs, hogy belegázoltam a lelkedbe.. ennyire fontos lett?"

"Persze, hiszen a barátnőm" állt ki igaza mellett Kookie vállszélességgel. Az ágyad végében ült és kutyádat simogatta.

𝑲𝑷𝑶𝑷 ☾ 𝑰𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒆𝒔Where stories live. Discover now