Chapter Twenty-Nine: Silver Necklace

1.9K 198 133
                                    

Playlist: Chase Atlantic - Into It

Playlist: Chase Atlantic - Into It

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir hafta önceki cumartesi günü, saat 22

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bir hafta önceki cumartesi günü, saat 22.00 suları, Hoseok'un mekanı...

Üçüncü Kişi Ağzından Anlatım

Felix, dün anlaştığı gibi Hoseok'un barına tekrar gelirken cebindeki kolyeyi avcuyla sıkıyordu. Gün boyu onu yanından ayırmamıştı. Salonda arkadaşı Hyunjin onu kolyeyi incelerken fark etmiş, ne olduğunu da sormuştu.

Felix ise ne diyeceğini bilemeyerek ilk etapta telaşla kolyeyi cebine atıp Hyunjin'e çevirmişti gözlerini. Hiç diye geçiştirirken Hyunjin biraz şüphelenmiş fakat üstüne gitmemişti. Zaten onun da morali o saatlerde eskisi gibi değildi.

Felix, bar kapısından içeri girip direkt tezgâha doğru ilerledi. O sırada Hoseok başka birileriyle ilgileniyordu. Bu nedenle kollarını tezgaha yaslayıp arkadaşını beklemeye başladı. Bakışları öylece tezgâhın koyu rengine sabitliyken Hoseok işini halletmiş, onu bekleyen sarışına doğru ilerlemişti. Çilli çocuğun derdini gayet iyi biliyordu.

"Arka tarafa git sen. Ben geliyorum."

Felix sadece ona kısa bir bakış atıp bahsettiği arka tarafın kapısına doğru ilerledi. Ortamın renkleriyle uyumlu olarak koyu kahverengi olan kapıyı açtı ve içeri girdi. İçeride bir masa, deri bir koltuk, birkaç sandalye, bir dolap vardı. Şu an kendisinden başka da kimse yoktu orada.

Sandalyelerden birine oturup beklemeye başladı. Bu sırada cebinden kolyeyi çıkartıp onu izlemeye tekrar başlamıştı. Vermese miydi acaba?

Kısa süre sonra Hoseok gelip hızlıca masaya oturdu. Alt çekmecelerden birkaç şey çıkartıp masaya bıraktı ve derin bir nefes aldı.

"Kim Chaewon." dedi söze başlarken. Birkaç fotoğrafı Felix'in önüne doğru itelemişti. Felix kaşlarını çatarak fotoğraflara eğildi ve incelemeye başladı. Hoseok'un bunları nereden bulduğunu merak etti.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Where stories live. Discover now