Chapter Twenty-Seven: A Little Confession

2.2K 210 452
                                    

Playlist: Jungkook (BTS) - Paper Hearts

"Beni nasıl hissettirdiğini hatırlıyorum.
Öylesine gencecik bir aşk ama...
İçimdeki bir şey bunun gerçek olduğunu biliyordu.
Kafamda donakalmış, şimdilik yaşıyorum fotoğraflarda."

"Hatırlamaya çalışıyorum bugün güzel zamanları.
Hayatımızın derinden kesip fırlattığı anlar, canlanmaya başlıyor donuk zihnimde.
Bu bölümden nefret ediyorum, kağıttan kalplerden.
Ve senden bir parça saklayacağım.
Sanma olanları böyle unutacağımı."

(Jungkook (BTS) - Paper Hearts)

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözlerimi araladığımda içeri sızan hafif gün ışığı az da olsa görüşümün kamaşmasına neden oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözlerimi araladığımda içeri sızan hafif gün ışığı az da olsa görüşümün kamaşmasına neden oldu. Birkaç defa gözlerimi kırpıp kendime gelmeye çalıştım. Üzerimdeki beyaz yorganı biraz daha omuzlarıma çekerken etrafı inceledim. Üşüyordum, bunun nedeni akşam zorla yükselttirdiğim oda sıcaklığının yetersiz olmasından değil, benim çok kansız ve dirençsiz bir insan olmamdı.

Odaya küçük bir esneme bırakıp arkamı döndüm. Onun uyurken tamamen kapalı olan gözleriyle ve hafifçe aralanmış olan ince dudaklarıyla karşılaştım. Bu görüntü beni aptalca gülümsetirken yorganın biraz açıkta bıraktığı bedeninden gövdesinin çıplak olduğunu gördüm. Dudaklarımı birbirine bastırdım, biraz utanarak. Dün gece uyumadan aslında üstsüz uyuduğunu ama beni rahatsız etmemek için tişörtünü giyerek uyuyacağını belirtmişti. Şimdi böyle olması biraz garip hissettiriyordu.

Minho, çok yapılı veya çok zayıf bir erkek değildi. Az da olsa sporla ilgilendiğini biraz şekil almış olan kollarından anlayabiliyordum. Ve köprücük kemikleri...

Tamam, Yeji. Daha fazla azma.

Gözlerimi oradan çekip koyu kahverengi, dağınık saçlarına baktım. Biraz ıslaklardı. Terlemiş olma ihtimali? Yüzde doksan dokuz virgül doksan dokuz falan.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Where stories live. Discover now