Chapter Nineteen: Black Hat

2.9K 248 1K
                                    

Playlist: Katy Perry - E.T.

T

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

monoita ❤❤🙈 Bu bölüm sana teşekkür hediyem olsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

monoita ❤❤🙈 Bu bölüm sana teşekkür hediyem olsun.

***

Büyüleyiciydi.

Bir şeytan mıydı veya bir melek miydi, emin değilim ama kötülüklerin yeterince ev sahipliği yaptığı dünyada onun gibi birinin yaşam sürüyor olması şüphelendiriyordu beni. Burası için fazla güzel ve değerliydi.

Kolları her bedenime sarıldığında vücuduma yayılan sıcaklık ve titreme hissi bendeki etkisinin ne kadar farklı olduğunun elle tutulur bir göstergesiydi.

Gülüşü... Anlatılamayacak kadar güzeldi. Farklı bir sıcaklığı, samimiyeti, masumluğu vardı.

Sivri bir kalemle özenle çizilmiş gibi olan çekik gözleri... Onları nasıl anlatabilirdim ki? Bana her baktığında o koyu kahve harelerde kaybolmamam içten bile değil!

Evet, o diğerleri gibi değildi. Başkalarına olan davranışları, duruşu, konuşması bile herkesten farklıydı. Şu an onun gibi birine sahip olduğum için çok şanslı hissediyordum. Belki de hayatımda şanslı hissettiğim tek andı, onunla vakit geçirdiğim süreler. Onun bu etkisinden çıkmak, ondan uzaklaşmak istemiyordum. Bundan sonraki hayatıma da onun adını yazmak, kalbimden bir daha da çıkarmamak istiyordum.

Fakat birileri bundan korkmam gerektiğini söylüyordu. Bunu dile getirmeleri yetmezmiş gibi bakışlarıyla da yeterince bizi odak noktası haline getiriyor ve onaylamaz bakışlar atıyorlardı. Bunun kim olduğunu tahmin etmek zor değildi. Aslında son yaşananlardan da sonra onunla muhatap olmak, ona inanmak istemiyordum. Fakat inandırıcı bakışlara ve konuşmaya sahipti. Peşimden bırakmayıp sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor olması içime kurt düşürüyordu. Saftım, çabuk inanıyordum ama onun söylediklerine de bir kez daha kanmak istemiyordum.

"Korkmalısın, Yeji. Seni arkadaşın olarak uyarıyorum ve emin ol, senden daha çok şey biliyorum. Dikkatli ol."

Bunlar son günlerde Ryujin'in bana tekrar ettiği kelimelerdi. Haftasonu Hyunjin'in annemlere yakalanmadan evden gitmesinin üzerinden birkaç saat sonra ondan mesaj gelmişti. Evet, numarası hâlâ ben de kayıtlıydı ve bunlara benzer bir mesaj yollamıştı.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Where stories live. Discover now