Chapter Three: Mistake in the Party

4.7K 443 675
                                    

Surf Curse ft

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Surf Curse ft. Travis Baker - Freaks

⚪⚪⚪

(DÜZENLENDİ)

Ryujin'in odası çok güzeldi.

Mor ve pembe tonları ağırlıklıydı ve duvarlarda siyah detaylar vardı. Böyle deyince çok boğucu bir oda olduğu düşünülebilirdi fakat hayır, gerçekten hoş ve ferah bir odası vardı. Penceresinden içeri yeterince ışık giriyordu ve bu, odayı daha ferah hale getiriyordu.

Ayrıca şu an güneşin batıyor olması daha güzel olmuştu.

Oturmam için yatağını işaret etti. Başkasının evinde olmak rahatsız ediciydi. Galiba bu ilk ve son birinin evine gidişim olacaktı.

"Bu akşam çok eğlenceli olacak. Ah, çok heyecanlıyım!" diye söze başladı. Okuldaki herkes deyince aklıma Hyunjin geldi. O da gerçekten gelecek miydi? Sormalı mıydım? Hayır, saçma olurdu.

"Ben giyeceklerimi hazırladım." dedi elindeki siyah şortu ve askılı siyah bluzu gösterirken. "Üzerime de siyah kot ceketimi giyeceğim, sen?"

Gözlerine baktım. Bir partiye gidilirken ne giyilir, bilmiyordum.

Cevap verecektim ki o devam etti. "Tabii ya, evine bile uğramadık ki olsun! Benden bakalım."

Dolabına döndü ve bakmaya başladı. Kısa süre sonra elinde beyaz mini bir etek ve beyaz yarım, kısa kollu bir bluzla bana döndü. Onları yanıma, yatağıma, koydu. Dolabının başka bir gözünden de üzerime oldukça bol olacağını bildiğim bir kot ceket çıkardı.

"Beyaz botlarım var, onları da giyersin." Başımı salladım sadece.

"Sen hiç konuşmaz mısın?" diye sorduğunda susmaya devam ettim. Konuşamıyordum işte, cesaret edemiyordum. Bu elimden gelen bir şey değildi.

"Neyse, giyinelim. Bir saat kaldı."

Giyindikten sonra Ryujin makyajına geçti. Ben her zamanki gibi yukarıdan sıkı bir at kuyruğu yapmıştım. Annem bana küçükken saçlarımı böyle toplamamın çok yakıştığını söylerdi. Ben de bu yüzden genellikle saçlarımı böyle yapardım.

"Sen makyaj yapmayacak mısın?" Ona döndüm. Elinde bir ruj tutuyordu ve karşısındaki aynadan bana bakıyordu. Kalkıp yanına ilerledim. Bana uzattığı ruju aldım. Kırmızıya yakın bir renkti. Hiç düşünmeden dudaklarıma yedirdim. Ryujin'in yüzündeki gülümsemeyi görmüştüm.

"Fazla güzelsin. Senin gibi bir kızın çevresinde tüm okulun dönmesi gerekirdi."

***

Kalabalık, gürültü, boğucu bir ortam...

Şu an bulunduğum yeri tanımlayacak kelimeler bunlar olsa gerekti.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Where stories live. Discover now