Chapter Twenty-Three: Apologize

3.3K 254 560
                                    

Playlist: OneRepublic - Counting Stars, ITZY - WANNABE, EXO - The Eve, MAMAMOO - Egotistic

"Yanlış bir şeyler yaparken çok doğru şeyler hissediyorum.
Ve doğru bir şeyler yaparken de çok yanlış şeyler hissediyorum.
Yalan söyleyemem.
Beni öldüren her şey yaşadığımı hissettiriyor."

"Son zamanlarda uykularım çok kaçıyordu.
Olabileceğimiz şeyler hakkında hayaller kuruyordum.
Bebeğim, çok fazla dua ediyordum.
Dedim ki: 'Artık dolarları saymak yok, yıldızları sayıyor olacağız.' "

(OneRepublic - Counting Stars)

***

Okulda yaptığım en rahatlık verici bir şey varsa o da kesinlikle sevmediğim bir ders sırasında en arkaya oturup uyumaktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okulda yaptığım en rahatlık verici bir şey varsa o da kesinlikle sevmediğim bir ders sırasında en arkaya oturup uyumaktı.

Uyku sorunları yaşayan biri olarak bazen uykumu okula sakladığımı düşünüyordum. Çünkü geceleri uyuyamadığım uyku birden okulda bastırıyor, uykum bana resmen kaba kuvvet uyguluyordu. Tabii bu yanımda çalışkanlığı ile okulda nam salmış birinin oturmaya başlamasıyla biraz hayal olarak kalmıştı.

"Yeji..."

Yanağımda devam eden baskıya karşı koymaya çalışarak gözlerimi kapatmaya ve uyumak için olan gayretlerime devam ediyordum.

"Yeji, kalk."

Kaşlarımı çatıp gözlerimi kapalı tutmaya devam ettim. İlk teneffüsteydik, sevmediğim bir dersten çıkmıştık ve aniden bastıran uyku ile başımı sıraya koymuş, kestirmek istemiştim. Ama bunu fark eden Hyunjin dakikalardır çocuk gibi parmağını yanağıma vurarak beni uyandırmaya çalışıyordu. Gözlerimi açmayacaktım, azıcık seviyorsa uyumama izin verirdi.

"Ya, Yeji!" Parmağını yanağıma vurmaya devam ettikçe oluşan rahatsızlık çocuksu bir tını kattığı sesini hiç de tatlı yapmıyordu.

"Yeji, sıkıldım. Kalk da kantine gidelim."

Gözlerimi açmayıp uykulu sesimle konuştum sonunda. "Test çöz, kitap falan oku, Hyunjin."

"Canım onları yapmayı istemiyor." Gözlerimi biraz aralayıp ona baktım. Dudaklarını büzmüş bana yavru köpek bakışları atmaya başlamıştı.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Where stories live. Discover now