Deel 41

1.8K 64 23
                                    

9 jaar later

'Mama, mag ik met Lilou verstoppertje spelen buiten?' Vroeg Joy hoopvol.

Lilou en Jamie zijn inmiddels tieners geworden. Lilou is inmiddels 15 en Jamie 17. Ook zij doen erg hun best om alles en iedereen in het packhuis te helpen. Of moet ik het eerder een kindertehuis noemen. Het wemelt hier van de kinderen.

Haley en Danny hebben zelf ook een jongetje gekregen: Florian en ook Fall en Collin hebben 2 meisjes: Valerie en Cynthia. Ze zijn de hele dag met elkaar aan het spelen en aan het stoeien. Ik moet ze vaak in bedwang houden. Het lijkt wel alsof ik een ren enthausiaste kippen tegen moet houden.

Vince en Cynthia zijn al een koppeltje. Het zou erg goed kunnen dat ze later mates, en dus ook Alpha en Luna worden. De rest is nog bezig met gewoon even kind zijn. Joy is vooral dol op Lilou. Valerie en Florian hebben het meer op Jamie.

'Ja natuurlijk mag dat, lieverd. Ga maar met Lilou buiten spelen, maar kom niet te laat thuis! Anders krijg ik een discussie met je vader.' Waarschuwde ik haar.

'Wanneer krijg je een discussie met mij?' Vroeg Jack die grijnzend in de deuropening stond. Hij liep op mij af en zoende mij vol op mijn lippen. Joy trok een kokhalzend gezicht.

'Mama, dat is echt vies.' Kokhalsde ze. Ik begon hard te lachen.

'Wacht maar af. Later zul jij dit ook leuk vinden. Ga nu maar naar Lilou. Ze staat vast al buiten op je te wachten.' Lachte ik. Ze trippelde vrolijk de woonkamer uit naar buiten.

Het kenmerkende aan Joy is haar rode haar. Of moet ik zeggen, bloedrood. Het is al duidelijk wie mijn opvolger zal zijn in het vervolg. En helemaal terecht. Joy valt niet om van een kleine vechtpartij of een lelijk woord dat haar kant opgeschoven wordt. Ze is sterk en ik hoop dat ze dat ook voor altijd zal blijven.

'Ze is en blijft een bijzonder kind.' Mompelde Jack.

'Vind je het gek? Het is mijn kind. Wat verwacht je anders?' Grapte ik.

'Een kind dat meer op mij lijkt, zoals Vince.' Grijnsde hij.

'Dus zo'n kind die de hele dag voor de spiegel staat om te kijken of zijn haar wel goed zit? Nee dankjewel.'

Hij gromde speels en kwam naast mij op de bank zitten. Hij sloeg zijn armen om mij heen en ik kroop dicht tegen hem aan, zoals altijd. Op dat moment kwamen ook Fall en Collin de woonkamer in lopen. Ze zagen er uitgeput uit.

'Zeg hoor eens, jouw zoon heeft samen met mijn dochter een barrière voor de complete bovenverdieping gebouwd.' Zuchtte Fall. 'Ze zijn er niet weg te slaan.'

'Ik praat zo wel met ze. Kom er anders even bij zitten.' Grijnsde ik.

Ze gingen in het hoekje tegen elkaar aan zitten en knuffelden elkaar stevig. Net op het moment dat ik dichter tegen Jack aan wikde kruipen hoorde ik kleine voetstapjes van de trap af komen. Ik stond langzaam op en besloop de voetstappen. Het was me allang duidelijk dat het Cynthia en Vince waren.

Ik sprong vanuit het niets op ze af. Ze gilden het uit van mijn plotselinge verschijning. Ik pakte ze beide vast en nam ze mee naar de woonkamer. Jack keek grijnzend toe hoe ik de twee maar binnen sleepte. Ik zette ze op de bank neer en keek ze streng aan.

'Zullen wij nooit meer een barricade op de bovenvetdieping gaan bouwen?' Vroeg ik streng.

'Nee mama.' Zei Vince betrapt. Ik glimlachte

'Het is al goed. Ga maar weer spelen.'

Vince pakte Cynthia's handje vast en ze trippelde samen lachend de kamer weer uit. Ik keek ze hoofdschuddend na en ging weer bij Jack zitten. Later kwamen Haley en Danny er ook bij. Teveel liefde op 1 bank toch?

Ik ben blij hoe mijn leven is gelopen. Ik heb het niet anders gewild geloof ik. En inderdaad, ik heb ups en downs gehad, maar die horen er nu eenmaal bij. Het leven is niet alleen positiviteit. Soms is het moeilijk, maar met doorzettingsvermogen kom je erdoorheen. Het maakt niet uit wat mensen, wolven of wat dan ook van je vinden. Het gaat erom dat je jezelf waardeerd zoals je werkelijk bent.

Einde

Hehehe, dat was het dan. Het einde van mijn tweede boek op wattpad. Voor de mensen die My Heartless Luna hebben gelezen: deze afsluiting was wel een stukje positiever toch? Dat dacht ik ook al.

Ik wens jullie allemaal nog fijne Coronaweken en nog veel leesplezier op Wattpad!

Bedankt voor het lezen (en overleven) van Bloodwolf🌹❤

Bloodwolf Where stories live. Discover now