Deel 34

1.3K 59 2
                                    

Gisternacht was verschrikkelijk. Ik ga niet de details vertellen, maar je kunt al raden wat Zayn van me wilde. Ik was te zwak om tegengas te geven. Ik zag er ook niet uit. Ik had veel te veel medicatie genomen en had bijna niet geslapen. Nu werd ik echter rustig wakker in de kleine kamer in Zayns pack. Wat moest ik toch doen?

Mindlink is niet het enige wat je kunt gebruiken. Je hebt nog andere hulptroepen. Hoorde ik Anna zeggen.

Natuurlijk! De vampieren! Ik had er niet eens aan gedacht. Ik wist dat zij mij wel zouden kunnen helpen. Ik heb ze steun en wapens gegeven om zichzelf mee te beschermen en misschien konden ze me hieruit krijgen.

Kom alsjeblieft. Ik ben in Alpha Zayns pack opgesloten. Ik ga het niet lang meer redden zonder hulp. Sprak ik vlug in het Vlaads. Vrijwel meteen kreeg ik antwoord.

We komen eraan. We krijgen je er wel uit. Kreeg ik terug van Dimitri.

Op dat moment werd de deur hard opengesmeten. Alpha Zayn stond met een grote grijns in de deuropening. Waarschijnlijk had hij weer iets nieuws in petto voor vandaag. Ik slikte luid. Hij pakte mij ruw vast en sleepte mij weg uit mijn kamer. Ik slaakte een gepijnigde kreet.

Over een uur zouden de vampieren ongeveer hier kunnen zijn. Ik wist niet met hoeveel ze zouden komen en hoe ze me zouden gaan bevrijden, maar wat ik wel wist was dat ze mij kwamen bevrijden en dat ze gingen slagen ook.

Na een aantal minuutjes meegesleept te worden, werd ik weer hetzelfde kamertje ingeduwd. Lily en de andere doktoren stonden weer in de aanslag met hun apparatuur. Zayn grijnsde.

'Probeer het nieuwe speeltje ook maar op haar.' Grijnsde hij.

De doktoren slikten en knikten. Zayn duwde me naar voren zodat ik hard op de grond terecht kwam. Hij sloeg de deur hard achter zich dicht. Lily hielp mij vlug overeind te staan en op het bed te gaan liggen. Ik was alleen niet hetzelfde van plan als gisteren. Ik deed mijn ogen dicht en bouwde een schild om mij heen. Ik wist dat messen er wel doorheen konden, maar die zouden ze niet gebruiken. En mochten ze dat wel, dan heb ik weer iets handigs om mezelf mee te verdedigen.

Lily kwam aanlopen met een spuit maar werd vrijwel direct tegengehouden door mijn barrière. Ze klapte hard achteruit en viel op de grond. Nu probeerden ook andere doktoren om door mijn schild heen te komen. Ze probeerden van alles en nog wat. Knoflook, messen en spuiten zijn een paar van de voorbeelden die ze gebruikten. Toen hoorde ik een vertrouwd geluid. Het gezoef van vampieren.

De deur werd opengeklapt door 2 vampieren. Morgan en Dimitri. Ik liet mijn schild snel zakken en stond op. Morgan snelde op mij af om mij vast te pakken en mee te nemen, maar ze werd tegengehouden. De knoflookgeur in de kamer was te sterk. Ze klemde haar neus stijf dicht met haar handen en pakte mij op. Ze trok me vlug naar de uitgang van de kamer. Daar pakte Dimitri mijn andere arm vast.

Ik hoorde al snel hoe het eraantoe ging in het pack. De vampieren waren tegen wolven aan het vechten en zo te zien waren de vampieren enorm aan het winnen. Overal zag ik wolven met bloed en andere verwondingen liggen. Ik vond het niet eens erg. Dit pack mishandelde mij.

'Het komt allemaal goed oké?' Stelde Dimitri mij gerust. 'Zodra we thuis zijn zullen we meteen onze beste doktoren je laten helpen. Jeminee. Wat hebben ze met je gedaan?'

'Dat komt later wel.' Mompelde ik vlug. 'Nu wegwezen hier.'

We schoten met z'n drieën het packhuis uit opweg naar de vertrouwde vampierenwereld. De hele troep aan vampieren had zich teruggetrokken en ging met ons mee. Ik had gehoord dat Alpha Zayn was gedood, maar Chase en zijn Gamma leefden nog. De verraders.

Na een uur vliegen kwamen we eindelijk aan bij het kasteel. Dimitri had mij inmiddels in zijn beide armen gelegd, omdat Morgan het te zwaar vond worden. Ik vond dat nu niet erg. Op dit moment kon het me niks schelen wat er met me werd gedaan als het maar geen marteling was.

Koning Hades en koningin Persephone kwamen op ons afgestormd. Ze keken mij geschokt aan. Ik zag er natuurlijk niet uit en ik was helemaal uitgeput. Ik kon me nauwelijks meer bewegen.

'We moeten haar helpen. Ze is gemarteld met allemaal medicatie.' Zei Dimitri vlug.

'We gaan nu naar het ziekenhuis.' Beval Hades nog altijd geschokt.

Ik vond het vreemd dat dit keer mijn neiging naar het verliezen van mijn bewustzijn er niet was. Ik was uitgeput maar toch klaarwakker. Meestal zou ik nu mijn bewustzijn zijn verloren, maar nu niet.

We vlogen snel verder naar het ziekenhuis waar ik naar een kamer werd begeleid en direct werd behandeld. Ik werd onder narcose gebracht dus veel herinner ik mij niet meer van wat er is gebeurd. Toen ik weer bijkwam werd mij verteld wat ik moest doen.

'Ik moet u helaas mededelen dat er teveel gif in uw bloed zit om een snelle behandeling voor vast te stellen, Luna. Ik moet wel zeggen dat u van geluk mag spreken dat u een bloedwolf bent. Anders was u nu waarschijnlijk dood geweest.' Begon de zuster. 'U moet de komende 3 weken hier in het kasteel blijven, veel rust pakken en groene groentes eten. Dit zal u helpen het gif uit het bloed te halen.'

Ik knikte en ging staan. Ik voelde me beroerd en zwak door alle processen waar ik doorheen ben gekomen de afgelopen 2 dagen, maar ik had nog wel genoeg energie over om niet in slaap te vallen. Ik liep het kamertje uit waar Dimitri en Morgan gespannen stonden te wachten.

'En?' Vroeg Morgan ongeduldig. 'Wat moet er gebeuren?'

'3 weken in het kasteel blijven, veel rust pakken en groene groentes eten.' Vatte ik samen.

Dimitri pakte mij weer op en liep met Morgan aan zijn zijde terug naar het kasteel waar ik naar mijn eigen kamer werd gebracht. Morgan liep de kamer al snel weer uit maar Dimitri kwam op het bed zitten.

'Moet ik je ergens mee helpen?' Vroeg hij.

'Zou je-' begon ik. 'Zou je Jack willen vragen of hij me komt bezoeken? Ik weet dat hij niet aardig tegen en over jullie is geweest maar probeer het alsjeblieft.'

'Natuurlijk. Ik zal er zometeen direct naartoe. Ga jij eerst maar even slapen. Je hebt het hard nodig.'

Ik glimlachte en knikte. Ik nestelde mijn hoofd in het zachte kussen en werd meteen opgeslokt in allerlei prachtige dromen.

Bloodwolf Where stories live. Discover now