Deel 11

2.1K 82 3
                                    

Falls idee was om een gebouw te gebruiken dat al een hele tijd leeg stond. Dat gebouw zouden we opdelen in verschillende kamers met ieder hun eigen thema. We zouden ze versieren, schilderen en er toestellen in zetten die ook leuk zijn voor volwassenen. Het doel van het gebouw was dat mensen met elk thema foto's en selfies konden maken en tegelijkertijd veel plezier hebben. In de mensenwereld heb je ook zoiets. Dat heet WONDR. Daar had Fall het ook op gebaseerd. En om het nog extra leuk te maken hadden we voor de bovenste verdieping een lasergame bedacht.

We vonden het allemaal een perfect plan en begonnen met het uitstippelen van project Selfy Experience. Uiteindelijk hadden we een perfect plan voor ons idee. We begonnen met alle voorbereidingen. We kochten verf, huurden bouwvakkers in en kochten alle decoratie en toestellen die we nodig hadden. Gelukkig hadden we geen bepaald budget. Anders zouden we er ver overheen gegaan zijn.

Vandaag is de dag dat we moeten strijden. Ik wilde om half 6 al op staan, zoals Haley, Fall en ik hadden afgesproken maar ik werd opzettelijk in het bed gehouden door Jack die zijn armen stevig om mij heen had geslagen. Ik had ook niet echt het idee dat zij iets uitgestippeld of gepland hadden. Wat ik wel fijn vond was dat ons project 2 kilometer bij hun bouwgrond vandaan was.

Ondanks alle vertraging zat het niet enorm tegen. Deels ook, omdat de bouwvakkers al om 5 uur al waren begonnen met klussen. Toen we er aan kwamen leek het gebouw bijna splinternieuw. Hij was prachtig wit en aan de voorkant zaten gigantische ramen waardoor je alles in de kamer kon zien. Ik vond het prachtig.

'Die hebben erg goed hun best gedaan.' Zei Haley verbaasd, maar toch blij.

'Kom, wij moeten ook maar eens aan de slag.' Zei ik.

Ik duwde de grote ingang van het gebouw open en hield hem open voor Haley en Fall. We hadden bedacht dat Haley de eerste verdieping zou doen, want die had hoogtevrees, Fall de tweede.en ik de derde. Bovenste zouden we met z'n allen doen, omdat het daar donker moest zijn en je toch niet zag hoe hoog je zat.

'Succes meiden. Tot zo!' Riep ik terwijl ik de trap op ging.

Op mijn verdieping waren 2 kamers, zoals op elke verdieping. Ik zou van de eerste kamer een glow in the dark kamer maken. Ik zette al mijn spullen neer in de eerste kamer en pakte de zwarte verf. Ik hoefde niet op te passen voor de vloer. Daar zou zo door de klussers neonlaminaat in gelegd worden. En ja, ik heb inderdaad ergens neon laminaat gevonden. Vraag me niet hoe.

Het was een behoorlijke klus maar het lukte me wel. Na een uurtje zag de hele kamer zwart van de zwarte verf. Gelukkig hoefde ik niet te wachten voordat de verf opgedroogd was. Ik boorde eerst 2 schommelschroeven in de bovenkant van de ruimte. Daarna hing ik glow in the darktouw aan de schommelschroeven. Als zitje had ik een normale, houten plank bedacht, die ik uiteraard eerst met opengeknipte glow in the dark sticks had bekladderd. Ik was nu al trots op het resultaat, en het was nog niet eens af. Ik plakte allemaal glow in de dark sterren aan het plafond en de muren. Als finish had ik allemaal neon ballenbakballen over de grond gezaaid. Ik keek trots naar het resultaat.

Het was inmiddels al 12 uur 's middags. Ik moest snel verder met de tweede kamer. Deze kamer werd eigenlijk 1 grote illusie. Ik zou er eigenlijk een normale huiskamer van maken, maar dan met al het meubilair grijs of zwart. Het werd dus eigenlijk zo'n kamer die je altijd op oude films ziet. Hier het resultaat:

 Hier het resultaat:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bloodwolf Where stories live. Discover now