_1_

4.9K 225 26
                                    

Nem fér a fejembe, hogy hogyan is követhettem el ekkora baromságot. A múltat azonban nem lehet vissza csinálni.... Soha.

A szememet kinyitva álmosan pislogtam a mennyezetre. Nem volt ismerős a színe. Hirtelen fogalmam sem volt arról, hogy mégis hol az istenben lehetek én. Azt viszont nagyon is észleltem, hogy majd szét szakad a fejem a fájdalomtól. Szinte még a szememet is nehezemre esett nyitva tartani. Megdörzsöltem az előbb említett testrészem és feltornáztam magamat ülő helyzetbe. Amikor lenéztem magamra egy ismeretlen fekete póló volt rajtam. Na és ez most kié is? Kibújtam a takaró alól, akkor láttam meg, hogy a nadrágomnak és a melltartómnak is lába kélt. Egyre jobban kezd érdekelni, hogy mit is műveltem én. Az teljesen biztos, hogy olyan másnapos vagyok mint egy vérbeli alkoholista...

Ebből a gondolatból az szakított ki, hogy mögöttem valami megmozdult. Rémülten ugrottam fel a puha matracról és fordultam meg. Ekkor még hatalmasabb lett a döbbenetem. De azt is mondhatjuk, hogy egyenesen kiverte annak a bizonyos mérőnek a tetejét. Bakugou Katsuki aludt az ágy másik oldalán. Az arca most olyan kis ártatlannak tűnt. A haja le volt lapulva és most egyáltalán nem tűnt ellenségesnek. Ami pedig még ennél is jobban megdöbbentett az az volt, hogy nem volt rajta póló. Akkor ez az övé? Néztem újra magamra. Remélem nadrág van rajta. Jézusom [Név] mi a szart műveltél már megint?

- Gondolkozz! - motyogtam a fejemet fogva. Egy pár perc után kezdett tisztulni előttem a kép. Egy hatalmas arcon csapás volt az amit következőnek kaptam magamtól a fejemben. Hogy miért is kaptam sokkot és kis híján síró görcsöt?

E z é r t:

Tegnap este volt Bakugou házában egy buli, amibe nagyon sokan hivatalosak voltak. Köztük én is. Viszont pont az nap szakított velem a barátom amiért nagyon kibuktam és úgy volt, hogy el sem fogok menni. Azonban Urarakáék unszolása miatt végül csak bele mentem a dologba. Az italok láttán azonban kicsit elszaladt velem a ló. Mindez pedig a bánatomnak köszönhetően. Ezek után kisebb nagyobb kiesések, de az még tisztán megvan, hogy a többiekkel ülünk egy körben. Valaki azt mondja Bakugounak, hogy nem merne engem megcsókolni, erre ő megteszi, én pedig viszonzom. Ez után még hatalmasabb sötétség. A következő emlékem pedig már az, hogy a szőke fiú teljes testével a falnak paszíroz. Forró csókokkal borítja be az egész testemet, miközben vetkőztetni kezd. Róla már rég lekerült a pólója, amikor az ágyra lök. Végig simítok a hiánytalan kockákon, mire a fiú teste egy kicsit megrándul, majd ajkaimat kezdi el vadul ostromolni. Közben a keze is dolgozik és az utolsó ruha daraboktól kezd el megszabadítani. A vágyra is tisztán emlékszem amit a fiú iránt éreztem. Az ő szemeiből is ugyan azokat a mocskos gondolatokat tudtam csak kivenni amikor fölöttem támaszkodott az este folyamán. Még érzem az ajka nyomait a bőrömön. A kezét amint minden egyes kis pontomon végig simítanak, vagy néhol belém is markolnak.

A tenyerembe temettem az arcomat és próbáltam kizárni ezeket az emlékeket. A fejem tiszta vörös volt, de az emlékek még mindig csak úgy özönlöttek felém. A fiú és a saját nyögéseim és sóhajaim hangja élénken vízhangzott a fülemben. A felettem tornyosuló Katsuki látványa miatt pedig úgy éreztem menten elsüllyedek a szégyenben. Rá néztem a szőke fiúra. Minden jel és emlék arra utal, hogy megtettem. Én ezt tényleg megtettem.

...Lefeküdtem Bakugou Katsukival...

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

   Na gyerekek! Itt van egy Bakugou x reader.
   Nem láttam még ilyen sztorira épülő cselekmény szálat, ezért remélem, hogy tudok nektek valami újat mutatni. ;)

S o h a !!! ✓[Bakugou × reader ] //BEFEJEZETT//Onde histórias criam vida. Descubra agora