11. Fejezet (1. rész)

60 8 1
                                    

Villám/Virág/Vipera szemszöge:

  Villám feküdt Gombának dőlve. Liliom sétált feléjük, a fehér nőstény viszont megtorpant amikor észrevette Gombát Villám mellett. Villám akármennyire szerette Liliomot, Gomba egy erősebb és magasabb rangú nőstény volt. Tegnap otthagyta a gyógyítót, és összejött Gombával, bár a falka nagy része elítélte, miután Liliom kölyköket várt. Végül megrázva a fejét Liliom odasétált Villámhoz aki felpillantott a nőstényre, és mint mindig ismét elállt a lélegzete.

-Villám, Gerlice azt mondta már nincs egy hónap amíg megszületnek a kölykeink.- mondta Liliom félénken pislogva Villámra. Gomba megfeszült Villám alatt és lassan felemelte a fejét, farkasszemet nézve Liliommal. A két nőstény között szinte vágni lehetett a feszültséget, és végül Liliom hátrált egy lépést.

-Villámnak semmit sem jelentenek a kölykeid.- morogta Gomba. Villám érezte hogy szíve ketté törik ahogy Liliom arcát meglátta. A fehér nőstény döbbenten bámulta Villámot aztán megfordult és elrohant, bele Akácba, a tesójába.

-Mi a baj Liliom?- kérdezte Akác és lassan elvezette tesóját. Villám idegesen förmedt Gombára

-Nem mondtam azt sose hogy nem jelentenek nekem semmit a kölykeim.-

-Hát de elvárom hogy ne jelentsenek neked semmit. Különben nem tudsz majd a mi kölykeinkre figyelni.-

-Nekünk most nem lesznek kölykeink. Liliommal se akartunk, a hideg és élelemhiány miatt.- magyarázta Villám. Gomba sértetten felállt ahogy Vipera sétált el mellettük és követte Villám tesóját. Villám rosszallóan nézett utánuk majd átsétált Tölgyhöz.

  Vipera hallgatta Gombát ahogy elmagyarázta a problémáit Villámmal.

-Megértelek Gomba, de Villám érve is jogos valahol.- mondta Vipera és amikor megnyalta Gombát érezte hogy szőre alatt hirtelen melege van. Gomba hozzábújt Viperához mire a hím kissé elhúzódott. "A tesóm párja, nem hagyhatom!" gondolta de mégis hagyta, hogy Gomba belefúrja a fejét Vipera szőrébe.

-Villám nem ért meg engem.- mondta Gomba. -Igazából sajnálom hogy elszakítottam Liliomtól. Neki Liliom a legjobb választás. Elmondom neki.- határozta el magát Gomba és felállt Vipera mellől. Még visszanézett Viperára, hogy helyes e amit tesz és amikor a hím bólintott visszaszaladt a tábor felé. Úgy döntve hogy kiszellőzteti a fejét Vipera beindult az erdőbe. Nem figyelt környezetére, amikor megütötte az orrát az őz illata. Megpillantotta a bokrok között az őzgida barna szőrét és vágyakozva megnyalta a száját. Bár nem volt vadász, mégis tudta az alap mozdulatokat hogyan kell elkapni egy őzet, ösztönös volt. Kúszva elindult az erdőnek az aljnövényzetében és amikor elég közel volt kirobbanó energiával elkapta a fiatal gidát. Elégedetten rángatta vissza és arra jött be hogy Villám Liliommal beszél. "Gondolom bocsánatot kér." Lerakta a tér közepén díszelgő nyúl mellé az elkapott gidát. Méz akkor vezette ki kölykeit elsőnek a térre, és Holló és Veréb rögtön elkezdtek játszani. Tollnak a szőkés szőre egyre nőtt, és a különbség a fekete és világos szőre között nagyon kiéleződött.

  Virág sétált oda Patakhoz. Miután befejezte Folyam és Hegy kezelését elhatározta hogy megkérdezi azt ami már napok óta ébren tartotta.

-Szia Patak. Megszeretném kérdezni hogy lehetséges-e hogy terhes vagyok.- nyögte ki Virág és érezte Patak kérdő tekintetét. "Gondolom kíváncsi ki az apa. Nem tudhatja meg a falka Karomt" gondolta és hagyta hogy Patak végig tapogassa.

-Igen, az vagy, de a terhesség még nagyon friss. Én most már komolyan nem értem. Mindenki a télt választja a kölyök szülésre!?- értetlenkedett Patak és tovább sétált. Amint Patak kilépett a barlangból Virág lehunyta szemeit, nem érezve mancsait és szédülve. "Most mi lesz? Mindent elrontok..." gondolta és ismét kinyitotta szemeit erőt véve magán. Leküzdve félelmeit és baljós érzéseit Virág vissza sétált a beteg-barlangba és elhatározta hogy nem fog a jövőn gondolkodni, és most csak a betegekre koncentrál. Amikor beért Bot fölé hajolt, miután a hím volt a legközelebb a barlang nyílásához. Virág sóhajtott egyet és odasétált a gyógynövényekhez. Felvett egy szál pimpinellát és egy diót majd amikor teljesen összerágta lenyelette Bottal. Gondolatai teljesen máshol jártak, de mégis megnyugtatta a tudat hogy segít falkatársain. Kissé lenyugodva figyelte az alvó Botot, és elmosolyodott. Mancsával gyengéden arrébb simította Bot szőrért ami a szeme elé esett és összeszorult a szíve ahogy végignézett a hímen. Máskor ragyogó és dús szőrzete kócos volt, és vékony testéhez simult a hím minden bordáját kiélezve. Gondolataiból Pitypang szakította ki, aki gyorsan végig szaglászta a betegeket.

Farkasok (2. rész)Место, где живут истории. Откройте их для себя