Kapitola dvacet devět

561 49 5
                                    

Nakonec náš filmový večer skončil tím, že všichni tři odpadli. Byli úplně vyřízení. Pousmál jsem se a začal hladit Nialla po vlasech. Pak jsem se podíval na kluky a pomalu se zvedl, aby se Niall nevzbudil. Myslel jsem si, že jsem byl úspěšný...

"Li?". Myslel jsem si špatně. Podíval jsem se na NiNiho, který si šmudlal unaveně oko.

"Je noc, lásko. Můžeš spinkat", řekl jsem mu potichu a on pomalu vstal.

"Půjdu... do ložnice", řekl a mezi větou zivnul. Pak si vzal deku a rozešel se nahoru. Podíval jsem se na kluky. Prvně jsem vzal Louise, kterého jsem si přehodil přes rameno. Poté Harryho, kterého jsem si přehodil přes to druhé.

"Zmrzlinka...", zamumlal a ocucával si prst. Tiše jsem se zasmál a chtěl pokračovat nahoru, ale Harryho medvidek mu vypadl z ruky.

"To snad... není možné", zanadával jsem si a zaklonil hlavu, abych se mohl nadechnout.

"Fajn", špitnul jsem a pomalu si s nimi kleknul na kolena. Louis pochrupl a hlavu přesunul na druhou stranu. Prsty jsem se natáhl pro toho medvěda a modlil se, abych ho uchopil. Malíčkem a palcem jsem ho zázračně chytil a já se usmál.

"Diky bohu...". Zvedl jsem se a rozešel se směrem do jejich pokojíčku. Když jsem vešel, položil jsem Harryho do jeho postýlky. Podal jsem mu medvídka a on se k němu přitulil. Brouček. Pak jsem přistoupil k Louisový posteli, kam jsem ho údajně chtěl položit, ale on obmotal ruce kolem mého krku a nepouštěl se.

"Zůstaň...", zašeptal a já se musel usmát. Úsměv od ucha k uchu.

"Dobře", řekl jsem a ulehl k němu do postele. Stáhl jsem ze sebe kalhoty a pak nás přikryl spidermanskou dekou. Přitáhl jsem si ho blíže k sobě a zavřel oči...

Niall

Když mě probudil, tak jsem si řekl, že si ještě udělám tu hygienu, když jsem tak nějak při smyslech. Projel jsem si zubní pastou pořádně zuby a pak si pusu ještě vypláchl. Normálně, měl jsem chuť padnout na zem a spát. Úplně mrtvej jsem byl. Vrátil jsem se do ložnice a byl docela v šoku, když tam Liam už nebyl. To se jako zdržel u kluků? Rozhodl jsem se, je jít zkontrolovat, kdyby náhodou měli trable, jak je znám, že ano.

Když jsem tam dorazil, tak jsem se uchechtl.

"Tak nečekaně. Spánek s dětmi je lepsi, než s manželem", prohlásil jsem tiše a přešel k Louisoví posteli, kde společně s nim ležel i Liam. Byli k sežrání! Podíval jsem se na postýlku, kde ležel Harry se svým medvidkem v rukou.

"Payne... rodiče měli pravdu", řekl jsem a pohladil ho po tváři.

"Ty jsi pořád ještě to přerostlé děcko"

Další kapitolka po víkendu❤️

Doufám, že se vám libila☺️

Criminal Parents /DOKONČENO/Where stories live. Discover now