~20~

192 5 0
                                    

Pov Violet

Het is morgen halloween en daarom wilden we vandaag naar een kermis gaan met van die haunted houses. Want ja, morgen gingen we al horrorfilms kijken.

Ik doe mijn morning routine en doe mijn kleding aan. Wat zijn we toch weer basic. Ik loop naar de keuken en besluit maar eens aardig te doen en maak ontbijt voor iedereen.

"AAAAAH!" Schreeuwt Daniel en hij grijpt mijn schouders vast. "aAh!" Gil ik. "Daniel" zeg ik lachend. Daniel lacht en slaat zijn armen om mij heen. "Je ziet er mooi uit" zegt hij in mijn nek. Ik geef hem een kus op zijn wang. "Wat maak je eigenlijk?" Vraagt hij. "Ontbijt" "Nee echt?" "Nee nep" "Het was sarcasme" "Dat had ik nog niet door" zeg ik en Daniel zucht.

"Etuuuhh!" Schreeuwt Corbyn als hij de keuken binnen loopt. Hij gaat snel aan tafel zitten. "Ook goedemorgen Corbyn" zeg ik. Hij lacht. "Goedemorgen" zegt hij en Daniel lacht en schud zijn hoofd. Dan komt Alex de kamer binnen lopen. "Dat is mijn ketting" zegt ze lachend tegen mij. "Oh ja, ik zag hem op de badkamer liggen en ik vond hem wel leuk" zeg ik. Alex lacht.

We lopen door de stad omdat Corbyn schoenen had gezien die hij "sick" noemde. Daniel moest heel hard lachen en Alex en ik keken elkaar raar aan. "Kijk die schoenen!" Schreeuwt Corbyn en hij wijst een paar schoenen aan. "Ja die zijn wel SiCk ja" zegt Daniel en we lachen. Corbyn kijkt hem geïrriteerd aan en steekt zijn middelvinger op. We lopen de winkel binnen en Corbyn gaat meteen opzoek naar de schoenen.

Daniel en ik lopen een beetje rond en hij wijst ergens naar. "Kijk!" Zegt hij lachend. Hij wijst naar een hele grote muur met allemaal rare zonnebrillen. "Holy shit, kom" zeg ik en ik trek Daniel mee. "Kijk deze met pompoenen!" Zegt Daniel en hij doet de zonnebril op. "Staat je beeldig" zeg ik en hij lacht. Hij pakt een witte ronde Sharpay Evans zonnebril en zet hem bij me op. "Fabulous" zing ik en ik dans er heel raar bij. Daniel lacht zich helemaal dood en ik lach mee. "Zouden jullie even wat zachter kunnen zijn" zegt een vrouw boos. "Ja sorry" zeggen we.

Corbyn loopt blij rond met zijn nieuwe schoenen en Daniel en ik met onze nieuwe zonnebrillen. "Ze staan jullie wel heel goed hoor" zegt Alex. Ik en Daniel doen tegelijk een hairflip waardoor we knetterhard onze hoofden tegen elkaar stoten. "Ja wat doe je nou?" Vraagt Daniel. Ik stomp hem. "Au" zegt hij lachend.

"Sup" zegt Liv als ze binnen loopt. "Heyy" zeg ik. "Jonah komt er zo aan" zegt Zach als hij samen met Jack binnen loopt. Zach loopt naar Liv een geeft haar een kus. "Wat schattig" zeg ik. "Wij zijn schattiger" zegt Daniel en hij knuffelt me. "Help" zeg ik en Daniel kijkt me geïrriteerd aan. "Bonjour" zegt Jonah als hij binnen huppelt. "Maar waarom" zegt Jack en Jonah lacht.

We zijn bij de kermis en we lopen het terrein op. "Gaan we meteen naar zo'n haunted house of eerst in een attractie?" Vraagt Liv. "Laten we eerst in een attractie gaan" zegt Corbyn. "Kunnen we in de botsauto's?!" Vraagt Jack. "Ja leuk!" Zegt Zach.

Ik zit naast Daniel en hij wou per sé sturen dus ik ben op de uitkijk. "Kom we gaan op Jonah en Jack!" Zeg ik. "Maar Zach en Liv gaan er ook al op af" zegt Daniel. "Boeie" zeg ik en opeens worden we keihard gebeukt door Corbyn en Alex. Ik wijs naar Jonah en Jack en ze knikken. We gaan met zijn 6en op Jonah en Jack af. Liv en Zach botsen er als eerst tegen de zijkant aan. Dan botsen wij tegen de achterkant en Corbyn en Alex beuken tegen ons aan. "Aaaaaaaah!" Hoor je Jack gillen. Jonah rijdt lachend weg en we liggen allemaal in een deuk. Haha, snap je hem. Botsauto's, we liggen allemaal in een deuk. Niet grappig, nee, oke ik stop al.

We lopen nu naar zo'n haunted house. Ik heb Daniel zijn hand vast. Ik vind dit eigenlijk heel eng maar ik vind het gewoon heel erg leuk. Er wordt een verhaal verteld en we lopen naar binnen. Daniel loopt voorop en Zach loopt achter mij. We lopen een hoekje om. "Ah nee, hier is sowieso-" zeg ik en dan schrikken we ons helemaal dood. We gillen alles bij elkaar. "Godverdomme, tyfus de tering, jezus christus" hoor je Jonah schelden. We lachen allemaal en lopen verder.

"Hoe zijn we daar levend uitgekomen?" Vraagt Jonah. "Dat vraag ik me ook af maar oke" zeg ik en we lopen verder.

We zijn nog heel veel haunted houses en attracties in gegaan en nu gaan we als laatste in het reuzenrad. Daniel en ik gaan samen in zo'n skilift achtig ding. Het is ook bestemd voor 2 personen en je hangt er met je benen uit als je snapt wat ik bedoel. We staan stil aan de top. Daniel slaat een arm om me heen en ik leun tegen hem aan. Ik kijk op en druk mijn lippen op die van hem...

Why is it so hard to say? Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu