~2~

332 8 0
                                    

Pov Daniel

"Daniel Seavey" zeg ik en ik schud haar hand. Ze heeft mooie bruine haren en donkerbruine ogen. Ze is zo ongeveer 1.70 denk ik en is eigenlijk gewoon perfect. Wow Daniel, stop.

Het meisje dat achter haar staat stelt zich ook voor. "Alex Simmons" zegt ze. "Daniel Seavey" zeg ik. Ze heeft een schattig jurkje aan en blauwe ogen. Blond haar en is ook erg mooi. Ik moet echt stoppen met hier over na denken.

Pov Violet

We gaan weer verder met alles uitpakken en Daniel helpt ons. "Hé! Ik wil ook helpen!" Zegt iemand. We kijken om en Corbyn staat daar. "Serieus? Zo leuk is dit niet hoor" zeg ik. Corbyn lacht en helpt ons mee. Het is nu al gezellig met zijn allen. Ik heb zo veel zin in de aankomende jaren.

"Violet! Help!" Zegt Alex. Ik draai om en Corbyn is haar aan het ontvoeren. "Hahah, nee!" Zeg ik. "Hoe durf je!" Zegt ze en Daniel en ik lachen. Daniel kijkt me aan. "Nee!" Zeg ik en ik loop naar achter. Hij loopt naar me toe. Ik bots tegen de muur aan. "Kutzooi" zeg ik en Daniel lacht. Ik spring over de tafel en ren weg. Ik steek mijn middelvinger op en loop weg. Ik bots tegen iemand op. Ik kijk om en het is Corbyn. "Oh hell no" zeg ik maar Corbyn pakt mijn armen en Daniel pakt mijn benen. Ze brengen me naar Alex en gooien me naast haar op de bank. "Kom hier" zegt ze en ik geef haar lachend een knuffel.

"Hey, we moeten koken. Sorry jongens" zeg ik en ik pak Alex bij haar pols en we lopen naar de keuken. Ik draai me nog even om en schop Corbyn in zijn kuit. "Hey!" Zegt hij en ik loop gauw de keuken in.

Alex en ik zijn bezig met koken als er opeens knetterharde muziek ergens vandaan komt. Ik kijk Alex aan en haal mijn schouders op. We lopen naar de hal en we zien een of andere gek met een box daar staan. Samen met nog een gek en... "Zach!" zegt iemand achter mij. Ik kijk om en Daniel staat daar. "Wow Jonah dat had ik niet van je verwacht. Jack! Zet die muziek uit!" Schreeuwt Corbyn. Alex en ik kijken elkaar verbaasd aan.

Een meisje die een soort van tegenover ons woont doet de deur open. "Wat is dit voor kattengejank!" Schreeuwt ze. "Hey! Dat kun je niet maken!" Zegt Zach. "Ik deed het toch!" Schreeuwt ze. "Zo zo, pittig dametje hoor" zegt Alex in mijn oor. Ik lach. "Hey! Wat moet dat daar!" Schreeuwt de baas van dit apartement ding ofzo. Wij beginnen te lachen en de jongens rennen weg.

Het meisje kijkt mij aan en ik glimlach. Ze glimlacht terug. Ik loop naar haar toe.  "Violet Brady" zeg ik en ik steek mijn hand uit. "Olivia Brian" zegt ze en ze schud mijn hand. "Je mag Liv noemen hoor" zegt ze er snel achter aan. We zijn een beetje aan het praten als Daniel er aan komt lopen. "Violet, kom je. We gaan eten" zegt hij. "Ja ik kom er aan" zeg ik. Hij loopt weg en ik kijk hem na. "Ik moet gaan, ik neem aan dat ik je morgen nog wel zie" zeg ik. "Ja tuurlijk" zegt ze. "Doei!" "Bye!" Ze doet de deur dicht terwijl ik weer naar mijn appartement loop.

"Ik heb echt honger" zeg ik als ik plaats neem naast Corbyn. "Daarom gaan we ook eten" zegt Daniel. Ik schop hem onder tafel. "Jezus, wat heb jij voor schoenen aan" zegt hij. Ik leun tegen Corbyn aan en gooi mijn voet in de lucht. Alex probeert haar lach in te houden. Daniel schud lachend zijn hoofd.

"Hey van wie is die zonnebril" zegt Corbyn en hij zet mijn zonnebril op. "Van mij, maar ik denk dat je deze mooier staat" zeg ik en ik pak de grote diva bril die in mn rugzakje zit. "Oeh, fabulous" zegt Alex en ik lach. Corbyn grijnst. Ik lach nog harder. "En deze dan?" Vraagt Daniel en hij pakt een van het aanrecht. "Ook van mij" zeg ik met een trotse glimlach en ik neem een hap van mijn eten. "Heb je een verslaving aan zonnebrillen ofzo?" Vraagt Alex. "Ik noem het een verzameling" zeg ik en Daniel lacht.

Als we klaar zijn met eten ruim ik af met Alex en wassen de jongens af. Alex en ik gaan op de bank zitten en kletsen over wat dingen. "Dus je hebt 84 zonnebrillen?" Vraagt ze. "Jep" zeg ik en ze lacht. "Hoe is het begonnen?" Vraagt ze. "Nou, ik vond zonnebrillen altijd al leuk. Ze maken je outfit gewoon af weet je. En ik heb er ook een paar uit andere landen. Maar wel bijzondere. Ik heb er een uit Nederland, Italië, Bulgarije en Engeland volgens mij" "Je gaat wel veel naaf Europa" "Ik ben half Nederlands dus we gingen wel eens naar Europa" zeg ik.

"Ik doe ff wat comfortabelers aan hoor" zeg ik. "Ja ik ook!" Zegt Alex. "Mooi. Dan kunnen wij de film uit kiezen" zegt Daniel. Alex en ik zuchten. We gaan naar onze inloopkast en ik pak een sportbeha, een cropped hoodie en een sportlegging. Ik doe het aan en doe mijn haar in een knot. Alex heeft een sportbroekje en een hoodie aan. We lopen weer naar de woonkamer en gaan naast elkaar op de bank zitten. Ik voel 2 ogen op me branden. Ik kijk om en zie dat Daniel blozend weg kijkt. Ik zal het me wel verbeelden.

"Waarom nou weer deze film" zegt Alex. "Sorry hoor maar deze film is gewoon goed" zegt Corbyn. Ik sla mezelf voor mn kop. "Kom Alex wij gaan wel eten pakken" zeg ik. "Wat! Eten?!" zegt Daniel. "Ja tuurlijk" zegt Alex. We lopen de keuken in en pakken een zak chips, popcorn en m&m's want ja, die kunnen niet ontbreken. Dan ben je gewoon geen normaal mens als je dat niet lekker vindt.

"Aaahh!!!" Alex gilt het uit en ik lach me dood. De jongens zitten gewoon normaal op de bank terwijl Alex en ik over de halve bank liggen. Ik vind het zo leuk hoe close we al zijn. Ik was bang dat ik bij fuckboys en een meangirl op de kamer zat maar gelukkig is dat niet zo.

"Nu gaan we To All The Boys I've Loved Before kijken" zegt Alex. "Jaaa!" Zeg ik. "Wa-" "hou je bek en kijk maar gewoon" zegt Alex en Corbyn zucht.

Als we halverwege de film zijn krijg ik een appje. Ik pak mijn telefoon en glimlach. Het is mijn zusje.

Little sis💕👭🌻:
Hey, hoe is het daar

U:
Heel erg goed, en daar?

Little sis💕👭🌻:
Ook heel erg goed, maar ik mis je wel hoor

U:
Ik jou ook

Little sis💕👭🌻:
Zijn je kamergenoten aardig?

U:
Ja heel erg zelfs. Alex is super lief en Daniel en Corbyn ook. En ze hebben humor

Little sis💕👭🌻:
Ik moet gaan, mama komt naar boven

U:
Goodnight sissie😂😚

Little sis💕👭🌻:
Goodnight💕

"Wie was dat?" Vraagt Alex. "Je kijkt al de hele tijd glimlachend naar je scherm. Heb je een vriendje?" Vraagt ze enthousiast. "Nee het is mijn zusje" zeg ik lachend. Ik leg mijn telefoon weg en Alex leunt weer tegen mij aan.

De film is afgelopen en we zijn alles aan het opruimen. "Misschien is het handig om een groepsapp aan te maken. Je weet maar nooit" zegt Alex. "Goed idee" zeg ik. "Jullie nummers?" Vraag ik. Daniel pakt mijn telefoon. Als ik hem terug krijg zie ik dat hij zichzelf er in heeft gezet als: Cutie😚💕. Ik lach en Corbyn pakt mijn telefoon af. Hij zet zich zelf er in als: Crazy kid💙💫. Nu pakt Alex mijn telefoon en geeft hem weer terug. Bestie👭❤️ staat er op mijn scherm. Ik lach en maak de groepsapp aan.

Dumbass bitches😚💙🌻

Cutie😚💕:
Waarom een zonnebloem?

U:
Dat is cool 😎

Crazy kid💙💫:
Volg mij op insta: corbynbesson en corb0nepics

Bestie👭❤️:
Dikke zelf promo hier😂

We lachen en ruimen verder op. Als alles is opgeruimd zeggen we elkaar welterusten en gaan we slapen.

"We moeten echt onze kamer op vrolijken" zegt Alex. "We hebben morgen nog. Het is vandaag zaterdag en maandag hebben we pas school" zeg ik. "Oke, we gaan morgen naar de ikea enzo" zegt Alex. "Met Daniel en Corbyn" zeg ik. "Dat wordt hilarisch" "Jep, welterusten" "Welterusten"

Happy New Yearr💕🥂

Why is it so hard to say? Where stories live. Discover now